מה דעתכן?

sapir158

New member
מה דעתכן?

הוא יצא עכשיו לקורס קצינים. סיוט. גם ככה הייתה לנו נטייה לריב כל הזמן המון המון, אבל עם הקצינים זה החמיר. גם בפעם ביחידה ביום שהוא מדבר איתי הוא עצבני עליי על כל מילה שאני אומרת ומאשים אותי בכל דבר. אין לו סבלנות כזה. ובסופ"ש הוא מסביר לי שהוא פשוט כל כך עמוס שהוא לא חושב על לשאול מה איתי או ממש "לשקול מילים" לפני שהוא אומר אותם. בכלל מאז שהוא התגייס, כל הדברים הקטנים שהוא היה עושה נעלמו. היום הוא מגיב לבחורות "אין כמוך" "אני מתגעגע", ויש כאלה שאצלם זה נורמלי. אבל לא הוא. הוא קנאי מאוד איתי וכל מילה לא במקום עם בן הוא מסוגל לא לדבר איתי שבוע. ועכשיו הוא לא עושה את הדברים הקטנים האלה, אני ממשיכה לעשות הכל - להתייחס בכבוד ועד לדבר הכי קטן, והוא עוד כועס עליי. מה עושים?! להפרד? לא להפרד... לסבול עוד 7 חודשים של קורס קצונה ואחר כך, מי ידע מה יהיה?! מה אתן חושבות? תודה..

sapir158

New member
ושחכתי לציין

שבחודש חודשיים שלוש אפילו האחרונים, ראיתי אותו כל כך מעט. בפסח דווקא היינו יחד 6 ימים, היה מדהים :). אבל עכשיו אנחנו נפגשים פעם- גג פעמיים בחודש גם כי אנחנו גרים רחוק, וגם כי אני לומדת בסופ"ש למבחנים עד שהוא יוצא..

GrowingMadness

New member
~

תראי, בקטע הזה שהוא לא שוקל מילים או עוצר לשאול מה שלומך- אין לך מה לקחת את זה אישית לדעתי. זה מין קטע מפגר כזה של בנים. הם לא כאלה רגשיים [ואם הוא היה כזה ריגשי הייתי מאוד מפקפקת בזהות המינית שלו
] והם לא חושבים על רגשות ופרפרים וקשתות בענן. לא, זה לא בסדר. ולא, זה לא תירוץ וזה לא מוצדק, אבל ככה הם. בקשר ל"דברים הקטנים"- אני ממש מבינה אותך. אצלי בכלל מאז שחבר שלי עלה לקו הוא כבר לא שולח לי שום סמס אוהב או מתקשר סתם כדי להגיד שהוא מתגעגע. אז את ממש לא לבד בקטע הזה.. את יכולה אולי לנסות להזכיר לו או לרמוז לו שאת מתגעגעת לדברים הקטנים האלה, ואולי זה גם יעזור, אבל אל תאשימי אותו אם לא כי לדעתי האישית זה פשוט חלק מ"תסביך הלוחם".
אולי מתישהוא יפול לו האסימון והוא יקלוט. או שאולי תנסי לשחק אותה קצת קשה להשגה ופחות להתקשר אליו וכאלה והוא יזכר פתאום [אצלי זה עובד
]. עכשיו בקטע של הקנאה [וואו, אני ממש חופרת אז אני אנסה לקצר ולחסוך במילים
]- עם כל הכבוד לחבר שלך, הוא לא יכול להגיד לך מה לעשות כשהוא בעצמו עושה דברים כאלה. נכון שאת לא צריכה "להחזיר לו" ולכתוב לבנים אחרים שאת מתגעגעת אליהם, אבל את צריכה להבהיר לו שזה גם צבוע, גם מגעיל וגם ממש לא במקום שהוא יקנא לך ויגיד לך מה לעשות כשהוא בעצמו כותב דברים כאלה לבנות אחרות. ורק שתדעי, שאני במקומך לא הייתי מוותרת לו על הקטע הזה בכלל. כאילו על הפרנציפ, מבינה? אם הוא יעשה כזה קטע שהוא כותב למישהי אחרת משהו לא במקום- גם את אל תדברי איתו שבוע. תחזירי לו באותו מטבע עד שהוא יבין. לסיכום [!]- את ממש צריכה לדבר עם הבחור. אם ממש אין ברירה ואת ממש סובלת [אבל באמת, רק אחרי שתבחנו את כל האופציות ותחליטו שכל אחד צריך להתחשב יותר בשני ולבוא קצת אחד לקראת השני], תשקלו הפסקה או אפילו פרידה... פה אם את צריכה [וסורי שחפרתי!]

xenadream

New member
נשמע כאילו

סורי אבל הוא די אטום לרגשות שלך.... גם חבר שלי בקק"צ והיחס שלו לא השתנה- רק הגעגועים חזקים יותר, והסמסים ארוכים יותר ^^ שלא ידבר ככה לבחורות אחרות. נקודה. או שיילך להיות איתן אם הוא גם ככה מדבר אליהן כמו לחברה שלו! אחותי, תציבי גבולות, אחרת זה רק יחמיר..

אממ..

לדעתי קורס קצינים זה ממש קשה,אין ספק.. להיפרד בגלל זה זאת לא סיבה מוצדקת בכלל כי אם יש את האהבה וקשר טוב אז ברור שלא להיפרד.. השאלה היא אם אתם לא מסתדרים.. את כותבת שרק את עושה את הכול אז העצה שלי אליך זה פשוט לשבת לדבר איתו על כל התקופה האחרונה ותגידי שאת לא יכולה להמשיך ככה אם הוא לא מתייחס אליך בכבוד ושאת רק משקיעה ועושה הכול. באמת שאם תגידי את הכול מתוך הלב, אז תראי את התגובה שלו ורק לפי זה תדעי אם להיפרד או לא. אם את רואה שהוא לא לוקח את מה שאת אומרת ברצינות והוא עושה לך כל מיני שטויות ולא מתייחס אליך יפה, אין סיבה שתמשיכי להיות עם מישהו שלא טוב לך איתו. זאת דעתי.

למעלה