מה דעתכן על-

מה דעתכן על-

לבישת ג'ינס שבע שמיניות בעונת החורף? ראיתי גם בעונות וגם בjump ג'ינסים שמצאו בעיני מבחינת צבע וגזרה אבל ניראה לי ממש לא פרקטי כי אני לא הולכת עם מגף גבוהה... זה לא מגוחך בחורף ללכת עם מכנס כזה?

Revi 22 Tal

New member
אם את לא הולכת עם מגף גבוה אז

בתכלס סוג המכנסיים האלו לא ממש מתאימים לעונת החורף לפי דעתי.

sigalit33

New member
מסכימה עם רויטל!

ג'ינס או כל מכנס 7/8 בחורף מתאים לדעתי רק עם מגפיים גבוהות. יחד עם זאת, יש מכנסיים שגם מגפיים לא ממש גבוהים מתאימים להם, אולי שווה לך לנסות את המכנסיים שמוצאים חן בעיניך עם המגפיים שיש לך כדי לראות איך זה נראה. אופציה נוספת היא כמובן לקנות את המכנסיים עכשיו וללכת איתם בקיץ... סופ"ש נעים, סיגלית

DREAM111

New member
היי אמא יקרה

האמת בחורף כמו שלנו בשבוע מטורף וחם כמו שהיה מי בכלל יודע מה קורה לובשים או לא. בכל אופן אני בדעה של הבנות שזה יראה קצת מוזר שבע שמיניות בימי החורף הקרים. תראי מה שכן אני חושבת שאולי אפשר במקום מגף גבוה ללבוש מכנס כזה עם איזה גרב או חותלות מיוחדים שמסתירים את האיזור החשוף כדי ליצור אשליה של מגף גבוה.

מגוחך?

את צריכה להרגיש נוח....אותך לא צריך לעניין איך אחרים מרגישים.. אני הולכת עם 7/8 כי נוח לי.... זה הכי חשוב

להלה30

New member
לדעתי זה יפה

יש לי שני זוגות מכנסי 7/8 חורפיים ובשילוב מגפיים זה נראה ממש יפה.

Agnetta

New member
בעיני זה יפה יש לי מכנס חצי מחוייט

כזה שלושת רבעי או 7/8 וזה נראה מעולה עם מגפיים במיוחד אם אלה מגפיים קצת פלטפורמה. כי אם זה עם מגפיים עם עקב עדין זה נראה סגנון שנות ה 70 ואז זה לא משהו...ענתיקה

למעלה