מה דעתכן על בחורה

Vdrums

New member
כי אם היא קופצת ממיטה למיטה

לא נראה שהיא מחפשת קשר רציני. וכנ"ל לגבי בנים. בחור שכל יומיים מחליף פרטנרית לא עושה אותו "גבר גבר". שיהיה לו סבבה, אבל זה גם לא מראה על עניין במשהו רציני.

כל כך לא נכון

אולי היא/הוא "קופצים" ממיטה למיטה כי הם פשוט לא מצאו עדיין את מי לאהוב? באופן אישי גם אני לא ניכנסת למיטה עם מישהו שהוא לא קרוב אלי, אבל זה כי לי זה לא נח. אם מישהו מרגיש טוב עם זה, אז למה לא? נניח עכשיו שנתיים או שלוש לא מצאת אהבה אמתית. היו לך קישורנים פה ושם אבל לא משהו שרצית להמשיך איתו. אם ניכנסת איתה למיטה או לא זה משנה משהו בקשר לרצינות ה"חיפושים"?? למה להיכנס למיטה זה לא להיות רציני אבל אם כל יומיים אני אקח גבר אחר לסרט וינפנף את כולם זה לגיטימי כי אני פשוט לא רוצה להתפשר..

Vdrums

New member
כי אם את נכנסת כל יומיים למיטה של

מישהו, זה נקרא לנסות לפתח קשר? יש הבדל בין לצאת כל יומיים אם מישהו אחר לבין להיכנס למיטה כל יומיים עם מישהו אחר. את לא בוררת את פשוט רוצה סקס. לא שזה רע אבל זה לא מראה על חיפוש. זה בכללי. בתכלס, כמו כל דבר בחיים, כל מקרה לגופו. על פני השטח זה מה שזה נראה.

מה זאת אומרת?

יודע מה, לרגע אני אהיה קטנונית ואשאל - בחורה שהתנשקה עם אלפי אנשים, היא גם לא רצינית בעינייך? וזה למה שאלתי? כי אצל כל בן אדם המשמעות של הקרבה המינית היא שונה. יש בחורה שסקס לא ממש דרמטי בעיניה ומבחינתה זה כמו להתנשק, אז כן, היא ניסתה לפתח קשר ועל הדרך גם נהנתה, למה לא? וסתם לידע כללי, יש בחורות שגם זה שהוציאו אותן לסרט ולא רצו אותן, הופך את הגבר ללא רציני. כל אחד וההגדרות שלו לדברים.

GraspOfAir

New member
תומר...אם אתה מאמין לה שהיא רוצה

בקשר רציני אז זה מה שחשוב. אולי לא היתה בקטע הזה קודם. ואם אתה לא מאמין לה, נו...אז ממילא לא תישאר איתה הרבה זמן אז זה לא משנה.
אויר לנשימה

GraspOfAir

New member
נו...ההיא שידעה הרבה גברים

באופן תאורטיקלי קורקט בלבד.
אויר לנשימה

GraspOfAir

New member
רגע ודודלי של עפרית

הטרחתי את אצבעותי עעעעעעעעעעעעד למילון (שימי לב להסבר מספר 8): (בדרך כלל לאישה אני מוכן עד הכוכבים, אבל במקרה שלך זה יהיה קרוב מדי אלייך, ואנחנו יודעים כבר שזה לא כדאי
) 1. ידע דבר מה הדבר היה ידוע לו, הוא שמר אותו בראשו, במוחו או בזכרונו. • כל אחד יודע כמה זה אחד ועוד אחד. • אני יודע שהצלחת בבחינה, אימא כבר סיפרה לי. • כבר קראתי את כל הספר ואני יודעת מה קרה בסוף. • משפחה חדשה נכנסה לגור בבניין ואיננו יודעים עליה דבר. 2. יודע לעשות משהו יכול לעשות אותו, בעיקר אחרי שלמד זאת; היה בעל יכולת וכישרון טבעיים לדבר מסוים. • אני יודע לנגן בחלילית, ואחותי יודעת לנגן בפסנתר. • "אני יודע לשחות," אמר יואב וקפץ לבריכה. • הוא יודע איך לעשות כסף - יש לו נשמה של סוחר. 3. יודע שפה מבין אותה ויכול להשתמש בה (בדיבור, בכתיבה, בקריאה). • הוא יודע עברית מצוין אף-על-פי שהוא עלה ארצה רק לפני חודשים אחדים. 4. חש במשהו, שם לב אליו, היה ער לקיומו. • הוא ידע שלא נהג כשורה, אך פחד להודות בטעותו. 5. התנסה במשהו; הכיר משהו מפני שחווה אותו וחש בו. • האיש האומלל ידע אסונות רבים בחייו. 6. (בצירופים כגון 'ידע לספר', 'ידע לומר') היה יכול לספר או לומר, סיפר או אמר. • העד ידע לספר כי בזירת הפשע היו שני שודדים. 7. מליצית הכיר; היה בקיא. • "וַיָּקָם מֶלֶךְ חָדָשׁ עַל מִצְרָיִם אֲשֶׁר לֹא יָדַע אֶת יוֹסֵף" (שמות א ח). 8. בלשון המקרא ידע אותה בעל אותה, הזדווג איתה. • "וְהָאָדָם יָדַע אֶת חַוָּה אִשְׁתּוֹ וַתַּהַר וַתֵּלֶד אֶת קַיִן" (בראשית ד א). אם הוא ידע אותה, היא ידעה אותו, לא?
אויר לנשימה בתפקידו הנצחי כקסוטו

GraspOfAir

New member
פסדר...לא לקחתי ברצינות ../images/Emo8.gif

ואפילו לא חיברתי מאתיים ומשהו שאלות. (והאמת, ביננו, לא רציתי לאשר את מה שהיא אמרה עקב פחד לחיי...לא כל מה שנשים אומרות על עצמן גברים יכולים לומר)
אויר לנשימה

GraspOfAir

New member
אבל לחשוב את זה מותר לגברים ../images/Emo6.gif

גברים אחרים כמובן...לא אני
אויר לנשימה

אוי, אוי, אוי, תומר,

איזו חשיבה קלוקלה. בחורה ששכבה עם מספר דו ספרתי של פרטנרים, משמע - 'קופצת ממיטה למיטה'?!!? כל כך לא נכון [גנבתי לילדת הכוכבים
]. יכול להיות שעד עכשיו היא לא מצאה, יכול להיות שהמספר הדו ספרתי הוא בכלל 11, יכול להיות שזו הייתי תקופה, וגם יכול להיות שהיא בן אדם מאוד רציני אבל פשוט אוהבת סקס בטירוף.

free soul

New member
כל אחת וראש שלה

ולא, זה לא מוריד משום כבוד עצמי. אישה יכולה גם לקבל סיפוק מגבר מסויים, ויכולה לשכב עם כמה שהיא רוצה כל עוד היא עושה מין בטוח!!

אוווווווה, השאלה אלמוותית, הא?

מה דעתי על בחורה ששכבה עם מספר רב של גברים? תלוי בבחורה. יש בחורה שתשכב עם אלפי גברים על מנת לקבל כביכול חום ואהבה, וזה בעצם ניצול הדדי על גבי החולשה שלה וחוסר הבטחון העצמי שלה. יש בחורה ששוכבת עם גברים בדיוק מאותה הסיבה שרוב הגברים שוכבים עם נשים - כי הן נהנות מזה. נטו. אם זה מוריד מהכבוד שלי? הכבוד שלי לא נכנס איתי למיטה ואין לו שום קשר לזה. למה ממורמרת, מותק?

ebony

New member
הכרתי בחוררררררר

והוא פסל אותי כי אני לא בתולה
מהיום גם זה משנה והמספר באמת קרוב ל10 רק קצת יותר.. וכן אני כן רצינית, זאת הייתה תקופה ולא אני לא נכנסת עם כל אחד למיטה כל הבחורים האלה היו חשובים לי פשוט זה לא התפתח למעבר אם באשמתי ואם בגללם.... לדעתי האישית אין קשר בין מספר הפרטנרים לבין רצינות זה מה שניסיתי להסביר לו. לא מבינה גברים

למעלה