מה דעתכן על בחורה

ebony

New member
מה דעתכן על בחורה

ששכבה עם מספר בעל שתי ספרות של בחורים. שאלה לבנות: אם זה מוריד מהכבוד העצמי שלה? שאלה לבנים: האם הייתם פוסלים אותה רק בגלל העובדה שהיא לא בתולה? אבונית הממורמרת

המממ...קשה קשה ../images/Emo3.gif

כבוד עצמי? כבוד עצמי נובע מכמה בחורה מכבדת את עצמה. זה הכל.

ז י ג ז ג

New member
תשובה כנה לחלוטין!!!

לדעתי כן.. זה מוריד מהכבוד שלה... ועד כמה שזה מגעיל לטעון שבחור ששכב עם הרבה הוא גבר ובחורה ששכבה עם הרבה היא........ ככה זה בחיים! אני חושב שיש מעט מן האמת בזה, אבל אני לא מסכים לחלוטין!!! מבחינתי כשאני מתחיל לצאת עם בחורה... לא מעניין אותי העבר שלה, גם אם היא שכבה עם 200 לפניי... יותר חשוב לי שהחל מעכשיו היא תהיה נאמנה לי ורק לי! אבל אני לא אשקר, ישמח אותי לשמוע מבחורה שאני רוצה להיות איתה שהיא שכבה עם כמה שפחות בחורים (כל עוד היא לא משקרת כמובן.. אני תמיד מכפיל ב-3 מה שהיא אומרת)

מכפיל ב- 3???

אז אפילו נזירה כמוני תגיע לדו סיפרתי
ולשאר התגובה אני לא אגיב כי אני מפחדת שאני אגרר לתגובות לא הולמות...

כן המפקד!

אז ככה מר זיזג. בהתחלה אתה אומר:" זה מוריד מהכבוד שלה...ככה זה בחיים! " ואחר כך אתה טוען: "מבחינתי כשאני מתחיל לצאת עם בחורה... לא מעניין אותי העבר שלה, גם אם היא שכבה עם 200 לפניי..." כלומר, מבחנתך זה יכול להיות בסדר (אולי אפילו טוב כי לבחורה יש ניסיון). אתה מודע לזה שאם היא היתה עם הרבה גברים זה לא אומר שהיא לא נאמנה, אבל זה בכל זאת מפריע לך כי ככה כולם חושבים. ככה זה צריך להיות. כולנו אמורת להיות חסודות צנועות ומתוקות (וכמובן באורח פלא גם מעולות במיטה כי אנחנו פשוט אמורות להוולד ככה...) אני הייתי מצפה מבחור בגילך שתהיה לו קצת מחשבה עצמאית ולא יגרר אחרי המוסכמות החברתיות במיוחד כשאתה יודע שהן שטויות במיץ אפרסקים!

GraspOfAir

New member
אימללללללללללה ../images/Emo4.gif

אה....זאת התקופה הזאת של החודש
(כמו שאתן יכולות להשתמש בזה מתי שאתן רוצות, גם אנחנו יכולים
....להשתמש בזה מתי שאתן רוצות
.
אויר לנשימה

מה אתה קורא לאמא?

אולי גם היא בתקופה הזו? לא עדיף אבא?
וחוץ מזה, תאמין לי שאצלי אי אפשר לטעות כשה"תקופה" מגיעה. מרוב כאבים אני ישר מתחילה להרביץ לכל מה שמסביבי..

GraspOfAir

New member
מזל שאני כאן ולא בסביבתך ../images/Emo3.gif

טוב נו...ליתר ביטחון אני לא בא בלובה לירושלים בחיים שלי.
אויר לנשימה

GraspOfAir

New member
../images/Emo5.gif...../images/Emo11.gif

בדקתי מסביבי...ואין סיכוי שאת אחת מאלה שכאן. נושם לרווחה, כרגע.
אויר לנשימה

אז יש פה בעיה קלה -

בהכלליות הגזמתית כולכם רוצים לזיין וכמה שיותר, אבל שהחשובה שלכם תהיה בעלת עבר מיני לא מפואר אם בכלל קיים, איך זה עובד יחד?

מה זאת אומרת?../images/Emo46.gif

אם בא לנשים האלה להזדיין עם 100 אפילו הם יעשו את זה כי לנו הנשים מותר כמו שגם מותר לכם. זה ממש חוצפה מצידך לדבר ככה ואולי כדאי לך להוריד הילוך וכמה שיותר מהר אם כל כך קשה לך לקבל ת'עובדה שגם נשים מתנהגות ככה.. אז אולי כדאי שתחפש איזו ערבייה שלא הייתה עם אף גבר! כי היא לא הייתה עם אף אחד וככה תדע שיש לה כבוד! ולא זה גם לא מוריד מהכבוד שלנו. כי אם זה היה מוריד היינו מפסיקות עם כל השטויות האלה שוב פעם לא רק לכם מותר וזה לא עושה אותכם "גברים" אז תתחיל להרגיע את המילים שלך וכמה שיותר מהר !!!!

"תחפש איזו ערבייה " ??????

את מצפה ממנו (ובצדק) לכבד אותנו. אולי כדאי שתקשיבי לעצה של עצמך....

ברוכה הבאה לך, יקירתי ../images/Emo142.gif

אבל למה בעצבים עסקינן?? פורומים מסוג זה עוסקים בדיעה אישית של כל אחד ואחת מהגולשים בהם [בניגוד לפורומים המקצועיים]. לכן, גם אם היא שונה משלך אין צורך לכעוס אלא רק לנסות להבהיר עמדה שונה...

Vdrums

New member
לא פוסל בתולות.

אבל בחורה כזאת לא משדרת רצינות...

למעלה