מה דעתכם..?

מה דעתכם..?

אז ככה יש לי ידיד ואנחנו חברים ממש טובים. מספרים אחד לשני הכל ועושים הרבה דברים ביחד. אבל, כבר הרבה זמן שאני חושב שהוא גיי...לא שיש משהו רע בזה, אפילו הייתי רוצה שזה יהיה ככה כי הוא נראה טוב, אבל אני לא בטוח. למה אני חושב ככה? הוא כמעט כל הזמן*תחילת משהו סוטה* רוצה שנאונן ביחד, מראה לי סרטונים שיש לו על המחשב.. לפעמים נראה לי שהוא מוריד במיוחד בשבילי.. פעם אחת כשהסכמתי [לאחר תיכנוניו -->"נו אין אף אחד בביתי, ועוד מעט כולם יבואו לא עשיתי חודשים"], אז הוא ממש הסתכל עליי כמה שניות ובחן אותי [אם אתם מבינים למה אני מתכוון].*סוף משהו סוטה* דבר שני, הוא כל הזמן נוגע בי. בין אם זה טופח על השכם כל שתי שניות או פתאום מחזיק לי את היד בטענה שהוא רוצה לקרוא את כף ידי. לפעמים אני מבקש ממנו שיפסיק לגעת בי כי זה מפריע לי אבל הוא ממשיך... דבר שלישי, כשאני יושן אצלו, אז זה שתי מיטות אחת ליד השנייה. בקיצור, לפעמים הוא פשוט נוטה אל הצד שלי ופעם אחת הוא ממש התהפך עליי, ואז תפסתי אותו שהוא ער. הוא אמר שזה היה בכוונה אבל אני לא ממש מאמין לו.... דבר רביעי, הוא חושב שהפנטזיות שלו מעניינות אותי אז הוא סיפר לי שהוא מפנטז על שני גברים ואישה. וכאילו הפנטזיה הגברת זה 2 נשים וגבר אז... דבר חמישי ואחרון, בביצפר היו אנשים שקראו לי "הומו" ..אבל מזמןןןן כבר הפסיקו לקרוא לי ככה. שתבינו, קראו לי ככה בז' היום אני בט'. פתאום משום מקום, הוא בא עם השאלה "תגיד אתה הומו?".. כאילו מה הוא נזכר בזה? האם זה טיפוח תקוות? בכל מקרה, אשמח לשמוע מה דעתכם... אגב, אני לפעמים קורא פה ואני ממש רוצה להכיר אנשים, אז לא מפריע שאבוא למפגע נכון? :‏)

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif הם מקבלים אשראי?

אני אקנה בכמויות :] עד שיש מבצע שכזה.. לא רוצה לפספס!

probably

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בחיים שלי לא נקרעתי ככה.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אז תתכופף ../images/Emo11.gif

gooligay

New member
דעתי...

אי אפשר באמת לדעת עד ששואלים, אם אתם באמת כל כך קרובים אולי באמת כדאי לך לפתוח את זה ולספר לו, לראות את תגובתו ואולי לשאול אותו עליו. יכול להיות שכל הסימנים האלה שרשמת למעלה הם אוסף של זיכרונות שבניסיון לשכנע את עצמך שהוא הומו חשבת עליהם, אולי אתה זוכר רק חלק מהדברים או שלא באמת קראת אותו נכון כשקרו המקרים. בכל מקרה כמו שאמרתי עדיף לשאול אותו ולקבל את תגובתו, אני בהחלט הייתי חושד בחברי אם היו קורים כאלה מקרים בינינו. ולגבי המפגש, כולם מוזמנים! אז לא רק שזה לא מפריע זה אפילו נחמד!

resputin

New member
שלום :)

דבר ראשון - ברוך הבא :) תשאר כמה שתרצה, תקרא, תתעניין ותשתף את דעתך .גם למפגש אתה יותר ממוזמן לבוא. ולעסקנן - שמע, קשה לומר "הוא הומו"\"הוא לא הומו" לפי מילים יבשות, אנחנו לא ממש מכירים את הנפשות הפועלות, אבל לפי מה שאתה מספר, עושה רושם שהוא ~לפחות~ "מתעניין". השאלה היותר חשובה בעיניי, המצב הזה שקורה בניכם, גורם לך להרגיש טוב או רע? יכול להיות שהוא סטרייט וסתם מוזר, או שהוא סטרייט שמתעניין קצת, או שהוא בי\גיי, אבל כל אלה לא רלוונטים ברגע שכל הקטע בניכם לא נראה לך. אני חושב שאם לא מפריע לך (ואפילו נעים לך) כל העסק הזה, זרום בסבבה ותנסה גם לזרוק 'שאלות מנחות' (בין אם זה להתעניין בפנטזיה שלו, לשאול אם הוא פעם שקל על להיות עם גבר, מה דעתו בנושאים מסויימים וכו') ולראות לאיפה דעתו נוחתת. מי יודע, אולי הוא ישתף מעצמו שהוא בי\גיי? אמרת שאתה לא ציינת בפניו שאתה הומו, אולי הוא, כמוך, מנסה לגלות אם אתה הומו פשוט בדרך קצת יותר.. הממ. ישירה :) יכולת לענות לו "כן, אני הומו. ואתה?", לחלוטין לשיקולך.

James Hammerton

New member
אני גם בעד שיחה טובה

כמו ששני חברים קרובים יכולים לעשות. תגיד לו שהוא מבחינתך מתנהג מוזר לאחרונה, והיית רוצה שהוא יספר לך בדיוק מה קורה. אם תרצה, תוכל גם לספר לו שאתה הומו (אם תרגיש שזה הדבר הנכון לעשות ושאתה מוכן לזה). באמת קשה לדעת מאיך שסיפרת אם הוא הומו או לא, זה משהו שצריכים לגלות לבד...

AVIV172

New member
תשובתי

לדעתי הפתרון לכל זה זה פשוט שתדברו.. תקבעו פעם לצאת ותגיד לו שאתה כזה ותתן לו את האופציה לספר לך... תן לו הרגשה שאתה יודע מה הוא מרגיש. ואם לא... אז לא נורא=) מוזמן בחום למפגש!

למעלה