אני רוצה להסביר את עצמי
אין לי שום כוונה להעליב אף אחד באופן אישי אבל נדמה לי שהיות ואורי הוא לא בדיוק בן אדם של אנדרסטייטמנט, היה צורך להגיד את המסר בצורה חריפה ושאינה משתמעת לשתי פנים. אמרתי בעבר ואומר זאת שוב. אני לא חושב שתפקידי כמנהל הפורום מסתכם במחיקת הודעות ספאם וארגון אירוחים כושלים מידי פעם. אני מאוד משתדל להשפיע על אופי הפורום כפי שאני רואה אותו, כדי שיהיה יותר מקצועי וכדי שידבר במיוחד לאנשים שעוסקים בתחום. אני לא נגד זה שאנשים צעירים יעלו לפורום עבודות בוסריות. ממש לא. אבל אני כן רוצה שמי שבוחר להעלות יצירה שלו לפורום, ירעדו לו אצבעות הידיים לפני שהוא לוחץ על ה"שלח". ברגע שהפורום הופך להיות מלא בעבודות של סטודנטים וסתם חובבי קריאייטיב הוא מאבד מהמקצוענות שלו ומרחיק מהקהילה דווקא את האנשים שאני יותר רוצה לראות פה- אנשי ענף הפרסום והשיווק. אולי חלקכם לא מודעים לזה אבל כדאי שתדעו שכל הודעה בפורום נקראת ע"י אלפי אנשים במשרדי הפרסום, משרדי ההפקה ובענף השיווק. כל ביקורת שנכתבת על יצירה שנמצאת באוויר נשמעת היטב במשרד שיצר אותה ובמשרדים המתחרים, לינקים שמובאים בפורום ופרינטים מעולם מסתובבים אחר כך באימיילים בכל הארץ ואתם וודאי יודעים שהודעות שנכתבו בפורום הזה אפילו הפכו לא פעם לאייטמים באתרי הברנז'ה. זה מחייב אותנו לשמור על רמה מסויימת של כתיבה ושל התנהגות ולכן כשאני רואה שישנו גורם או תופעה שמפריעה לאופי הפורום והיא לא נפתרת בדינמיקה הרגילה של חברי הפורום, אני נאלץ להתערב. סופ"ש מצוין. מירן