מה דעתכם?

כמה היו בעד? כמה נגד? בסופו של דבר

אלך עם הלב שלי.... כל אחד מכם הגיב בהתאם לסיפור חייו/הצלחותיו/כשלונותיו... ואני מבינה את זה אבל אני זה לא את/ה והכל נגזר מלמעלה ... תודה לכולם

magic40

New member
נגזר מלמעלה?

זה לדעתי פטור מאחריות אישית והמשפט אין חכם כבעל ניסיון יש בו טיפ טיפה מהאמת לכי עם הלב בהצלחה

נרקיס...

לעיתים די קרובות אני מסכימה איתך... הסכמתי איתך אז... הפעם... תרפי... יפה שלי... יש דברים שאל לנו להתערב בהם. היום במבט לאחור... מעדיפה שלא "לעוץ" או להתערב בנושאים כל כך רגישים מעין אלה.. תני לה ללכת עם כל האמוציות שבה...רק היא תבין לבד. לנו....מלבד לאמר ולתת מניסיוננו... כלום. אני נשארתי עם שלי... את ה"דיעה" שלי בנדון...שומרת לעצמי ורק לעצמי בלבד... ואת יודעת כמה זה קשה לי... נחזיק לה אצבעות עם ההתמודדות הזו של הריון לא רצוי על אחרים...הולך להיות לה קשה... אולי כן... אולי לא... אנחנו לא יודעים רק מסיקים...מניסיון. וכן....... יש דברים שהם לא תלויים בנו וזו יד מכוונת מלמעלה... לכי תביני את ההתנהלות של ההוא מלמעלה ואותנו כאן למטה........ קטונתי.

magic40

New member
אוף איתך../images/Emo13.gif

בהחלט כתבתי לה לכי עם הלב הרי ההחלטה הסופית היא שלה בלבד עזבי את הבול שיט של ההוא מלמעלה גם לנו האחריות על דברים שקורים

שתקי......

אם נפסיק עם ה"בולשיט" לא יהיה לנו את מי להאשם בכל הפקינג לייף ההזוי הזה ש'לנו... לפחות מאשימים אותו והוא סופג לנו הכל...:)) אז תשאירי אותו שם למעלה כפרות... בשקט בשקט... שלא יישלח לכיוון שלנו פ'תום איזה רעמון חשמלי כזה ויפצל לנו את האישיות לתוך ארונית מצ'וקמקת... ורק בשביל הדפקא הזה ש'לו...שאנחנו מבלשטים לו את הכוונות :)))

מתייחסת רק ל"שעון" הביולוגי

את רק בת 33!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היי...... יש לך עוד המון לבייץ ולייצר בתוכך... מכירה הרבה מבוגרות ממך שעשו את זה גם אחריי ה 40...אפילו קסת קסת טיפה לפניי :))) המון הצלחה... בכל מקרה.

לא חייבים להיות אקסטרים...

את יודעת. מכירה גם נשים שילדו מעל 40... אבל דחיל ראבאק..מה עתידו של ילד עם אם כל כל מבוגרת..פער דורות... אז יופי...עד שיהיה בן 10 זה נחמד. אחר כך זה כבר עוול לילד. הוא בן 20..אם אמא בת 60...ותחשבי על זה..איזה פער דורות יהיה..ואילו יחסים בעקבות זאת. לרצות להיות אמא..זה נהדר השאלה גם אם יש ראייה מאוד רחבה כדי להסתכל קדימה ולהיות אובייקטביים.. יש נסיבות כמו שכול שעליהם איני מדברת..

לא הבנתי מה הקשר..

ללדת בגיל 60 זה "אקסטרים" בעינייך?????? אם כולן יחשבו כמוני וכמוך........ בגיל 30 נפסיק לבייץ ולייצר........ ונתחיל להנות מהפירות הבואשים של החיים... נכון שצריך לחשוב על הילד שיבוא לאם מאוד מאוד מבוגרת.. אבל אני מכירה אישית גברים בנייי 50 מדהימים ונשים בנות 60....שנראות נפלא, מדהים, רעננות...מוצלחות יותר מכל אחת אחרת בת השלושימים והעשרימים בשיא הפוריות שבה.... ואין לי שום ספק...... שאם מבוגרת היא בהחלט אם בוגרת ובלשה בכל הקשור להורות ולהענקה... אבל זה לא האישיו כאן...אז בואי לא נפתח על זה וובסייט... רק ציינתי לפניה ש 33... עדיין שיא הפוריות..וזהו! את דעתי בנדון אני שומרת לעצמי כמו שכתבתי למעלה למעלה...

לויודעת איך אצלך ביו אס איי

פה כבר הפך לטרינד אחרי 40 ועוד בפרק ב... לא מכרת דירות(מיוחדות)לזוגות כאלו? :)) כלל לא אקסטרימי פשוט מקסימי!

שיש עוקץ..מתחת יש בשר

חקלק ומתוק. זה הסברס הפרי מילדותי..לא יודעת מה עוקץ לך בתחת..אבל ניחא. חושבת שיש לחשוב על פער גילאים. כמו שאקסייטרית כתבה. נכון שיש בנות 40+ שניראות מ ה מ ם..(כוללת אותי כמובן), אך שיולדים בגיל כזה.. צריך לחשוב מה יהיה בעתיד שיהיה בגיל הבגרות..מעניין יהיה לראות את פער הדורות המנטלי שיהיה בין ההורה לילד. רוצה להתכחש לעובדה קיימת..תתכחשי. רואה ילד בודד..שאין הרבה הבנה בינו לבין הוריו ולמה שיקרה לו בהווה שלו. אבל זה כבר דיון אחר לגמרי. טרנד? אמא שלי ילד את אחי הצעיר בגיל 40. לאמא שלי אשכנזיה ממוצעת היו 7 לידות..וחמישה ילדים. אמא שלי אשכנזיה ממוצעת מאושויץ..ילדה בגיל 40 ..ושהילד גדל..היה יופי של פער דורות. הוא סובב אותה על הציפורן הקטנה שלו..וכיוון והבנה לא מצא. בעצם מי שחינכה אותו בסוף למזלו הרב..היתה אחותי. אימי פשוט ראתה בו נס. ולא חושבת שהיתה יכולה לומר לו לא..שהיה צריך לומר זאת. וחוץ מזה..כן בסביבת הכיתה שלו..היא היתה אמא מבוגרת.. טרנד? השכנה של אמא שלי..אשכנזיה גם ממצועת..ילדה בת בגיל 40... דרך אגב שניהם כבר עברו את ה 40 בעצמם... טרנד אמרת? ואללה....

n o g a1

New member
נראה לי...

קראתי את כל התגובות , גם את תגובותייך. את יודעת מה נכון לך ונראה לי שדיי החלטת. החברה תגיב כפי שכתבו לך כאן ... באופן דיי מגוון. קיבלת כאן תמונה של שלל התגובות והדעות לגבי ההחלטה. כל אדם רשאי להחליט/לבחור מה נכון לו בכל רגע נתון בחייו. יש לך כאן מספיק חומר להניח על המאזניים , בטוחה שתדעי לשקול. בהצלחה! דעתי ... הלא חשובה היא... קונפליטקט! לא הצלחתי לגבש לי... לא יודעת : חושבת משהו , מרגיש לי אחר.

החלטת כבר

החלטת שאת רוצה.ההחלטה שלך באה ממך,מתוך ההבנה שלך. את לא צריכה חיזוקים מאנשים זרים.

בת33 :))

...לפתוח פרק ב בחיים עם ילד אחד? אחחח תענוג! הניק שלך אופטימי משו לא?!בוודאי שאין מקום ללחצ... בת 33 ... מאחלת לך מכל הלב פרק ב אהוב אוהב מיוחד מרגש ופלוס שניים(שתיים בעצם) לילדך שלך ,למה אחד?!
תחשבי כמה מקסים : שלי שלו שלנו :)))

אין בכלל שאלה!

לכי על זה . אנחנו עשינו את זה ואני מברך על ההחלטה הזו כל יום. הילד הגדול שלי בן 9 (היה בן 4 כשנפרדנו),לחשוב שהיה גדל בלי אח...ברררררר. בהצלחה.

../images/Emo45.gif אני בעד

אם הוא אבא לא רע ולא אכפת לך לשכב איתו (או לבקש תרומה) אני בהחלט בעד. ממצבי- שנתיים גרושה - בהחלט כבר חושבת להציע לגרושי ילד נוסף, מאותן סיבות שציינת, אלא שאצלי החיסרון שהוא לא ממש מתפקד כאבא. ואם הוא ינסה לחזור אלייך דרך ילד נוסף - אולי דברים יסתרו לא כמו שציפית ותחזרו להיות ביחד או שדברים יזרמו כמו שציפית ותתעקשי להיפרד, שזה מה שאת עושה עכשיו, לא?! אז את מקסימום רק דוחה קצת את המועד. דרך צלחה.

למעלה