מה דעתכם?

שחר22

New member
מה דעתכם?

יש לי גיטרה חדשה! Bc-rich Mockingbird קניתי אותה באנגליה ב-500 פאונד(בערך 3100 ש"ח), הוספתי תמונה מהאתר שלהם (שלי היא בצבע אדום יין ויש לה גם פלויד רוז). היא מאוד נוחה ויש לה אחלה צליל. מה דעתכם על הרמה שלה? באיזה קטגוריה היא נכנסת?

pompernickle

New member
הייתי שם בפברואר

ויש שם חוניות כלי נגינה שפשוט כיף להסתובב בהם.זו הייתה פעם שלישית שלי בלונדון ושראיתי את חנויות הכלי נגינה שם דפקתי את הראש בקיר שלא נכנסתי בביקורים הקודמים שלי.מומלץ לכל אחד.

mocko

New member
רחוב דנמרק !!

רחוב הגיטרות הכי כיפי בעולם . יש שם חנות מדהימה לקלטות וידאו וספרים - כמעט את כל הנסיעה האחרונה ללונדון ביליתי בחנות הזו .

xflil

New member
פריז

הייתי שם לפני חודשיים בערך ויש שם כמה חנויות גיטרות אדירותתתתתת

OBZ

New member
ואם כבר

אז מה עם אמסטרדם? אני נוסע לשם עוד שבוע - יש שם חנויות שמישהו מכיר?

mocko

New member
המלצה לחנות

ליד כיכר דאם , באחד הרחובות היותר צדדיים נמצאת חנות מאוד מאוד מיוחדת שנקראת PALMS GUITARS . די קשה למצוא אותה - זה בעצם מעין מרתף עמוס בגיטרות ( אתה תבין כשתראה ) מכל הסוגים והמינים . יש שם כמה דברים מאוד מאוד מיוחדים שהבעלים שיפץ במשך השנים ( במיוחד כלים אקוסטיים ) ומוכר במחירים לא ממש זולים . שווה ביקור , כי זו אחת החנויות הכי מיוחדות שראיתי באירופה לפחות , אבל לא בטוח שתמצא שם משהו לקנות ( והמקום די יקר ) . צריך לשים לב לשעות פתיחה , כי הבעלים קצת משוגע ופותח וסוגר מתי שמתחשק לו ולפי עונות השנה . הלינק של האתר שלו מצורף למטה .... אני רואה שהם עושים שם sale בדצמבר , נשמע מעניין ....

למעלה