טוב לאחר מאמצים רבים שוכנעתי
ובכן.. תמיד היתה לי פנטזיה על סקס עם מישהו אלמוני ודפיקת היעלמות מהסרטים לאחר מכן. אף פעם כמובן לא אמרתי לעצמי- "היום זה היום בו בא לי לזיין מישהו, לומר משפט מחץ ולהיעלם אל תוך החשיכה", זה פשוט בא מעצמו, במה שנקרא "זרימה טבעית עם המאורעות". הייתי במועדון עם חברה וכרגיל סורקים את השטח. התבייתנו על שניים חמודים (נראים טוב, כמובן), הם כמובן הבחינו בכך ועשו את שלהם- התקרבו, חייכו, רקדו, וכל אחד קיבל אחת כמנהג. עכשיו, לא יודעת איך הם התחלקו בדיוק אבל אני חושבת שהשני, שקיבל את החברה, הבין לבסוף מי יצא מורווח מאוד מהחלוקה
. בקיצור, אחרי 5 דקות שיחה של: "איך קוראים לך?" "מאיפה את?" "בן כמה אתה?" וכו' (זה היה בתחילת שנות העשרה לחיי) הרגילים, שבמהלכן לא טרחתי להתעקש על השם (חשוב להמשך), הצעתי שנצא לשאוף אוויר (שילוב של נמאס לי לרקוד ומצב רוח מגונה). יצאנו, העברנו עוד שתי דקות בדיבורים ואז שאלתי: "איפה האוטו שלך?". גלינג גלינג נפל האסימון, ישר הלכנו לאוטו (שחנה ברחוב ריק מאדם למזלנו). עניינים, מושב אחורי. בסיום פתאום נפל לי האסימון- באופן טבעי ביותר סידרתי את החצאית בחזרה, אמרתי "תודה ולילה טוב", בלי לחכות לתגובה, ונעלמתי בחזרה למועדון. החבר שלו בדיוק הגיע (לבד) ודי עמד שם בפה פעור (מקווה שהוא לא בא להקשיב לפני כן או משהו). דווקא את החבר ראיתי פעם אחר פעם, הקופיף נדבק אליי כמו קרציה.