מה דעתכם

Old Girl

New member
האמת היא שאני תמיד נחמדה ל

סטוצים שלי ולכל מי שמגיע אלי הביתה, כי אנשים שאני לא מכבדת בכלל - אני לא מכניסה אלי לבית. תמיד, גם אם זה רק לסטוץ - יש שם מידה כלשהי של אמפתיה וחיבה. אני תמיד אציע לשתות וכו'.

roseorose

New member
גם אני כך

והיו מקרים של סטוצים שלא ראיתי מלכתחילה את הצורך לקשר בינאישי ברמה החברותית (אנשים שמלתכחילה זה היה רק סקס), איתם לא עליתי הביתה אלא הסתפקתי במקומות פחות שגרתיים
יש לי גם סיפור נחמד על זה אם למישהו בא לשמוע.

roseorose

New member
טוב לאחר מאמצים רבים שוכנעתי

ובכן.. תמיד היתה לי פנטזיה על סקס עם מישהו אלמוני ודפיקת היעלמות מהסרטים לאחר מכן. אף פעם כמובן לא אמרתי לעצמי- "היום זה היום בו בא לי לזיין מישהו, לומר משפט מחץ ולהיעלם אל תוך החשיכה", זה פשוט בא מעצמו, במה שנקרא "זרימה טבעית עם המאורעות". הייתי במועדון עם חברה וכרגיל סורקים את השטח. התבייתנו על שניים חמודים (נראים טוב, כמובן), הם כמובן הבחינו בכך ועשו את שלהם- התקרבו, חייכו, רקדו, וכל אחד קיבל אחת כמנהג. עכשיו, לא יודעת איך הם התחלקו בדיוק אבל אני חושבת שהשני, שקיבל את החברה, הבין לבסוף מי יצא מורווח מאוד מהחלוקה
. בקיצור, אחרי 5 דקות שיחה של: "איך קוראים לך?" "מאיפה את?" "בן כמה אתה?" וכו' (זה היה בתחילת שנות העשרה לחיי) הרגילים, שבמהלכן לא טרחתי להתעקש על השם (חשוב להמשך), הצעתי שנצא לשאוף אוויר (שילוב של נמאס לי לרקוד ומצב רוח מגונה). יצאנו, העברנו עוד שתי דקות בדיבורים ואז שאלתי: "איפה האוטו שלך?". גלינג גלינג נפל האסימון, ישר הלכנו לאוטו (שחנה ברחוב ריק מאדם למזלנו). עניינים, מושב אחורי. בסיום פתאום נפל לי האסימון- באופן טבעי ביותר סידרתי את החצאית בחזרה, אמרתי "תודה ולילה טוב", בלי לחכות לתגובה, ונעלמתי בחזרה למועדון. החבר שלו בדיוק הגיע (לבד) ודי עמד שם בפה פעור (מקווה שהוא לא בא להקשיב לפני כן או משהו). דווקא את החבר ראיתי פעם אחר פעם, הקופיף נדבק אליי כמו קרציה.

Miss Thang

New member
אני שמחה שמומשה לך הפנטזיה.

אבל אם לומר את האמת - זה מאוד לא עושה לי את זה; זיונים במועדונים, שירותים, מכוניות ועוד כל מיני אתרים "אקזוטיים" למיניהם פשוט עושים לי סוג של Turn off מיידי. המיטה שלי, מקסימום המיטה שלו, ואני מרוצה. לגבי ענין השם (או ידיעת השם) - שוב, לא ממש עושה לי את זה. זה לא שאני אוהבת לצרוח בקולי קולות את השמות של הפרטנרים שלי למיטה, אבל לא אכפת לי לגלות את השם (בדיוק כמו שלא כל כך קריטי לי גם אם לא אדע אותו). לא חשוב לי לצאת Cool או להותיר פיות פעורים, אני מעדיפה להתרכז בהנאה :) בקיצור, אין לי בכלל פנטזיות שסובבות סביב עולם הסטוצים ומנהגיו. יש לי פנטזיות די בנאליות שנוגעות בעיקר למין עצמו, וגם הן די מועטות

roseorose

New member
שמעי

תקופה של חקר וגילוי העצמי... אני מאוד לא אוהבת שירותים אבל מכוניות זה... פטיש, אין מה לעשות. זה ממש כיף מבחינתי, לא בגלל שזה "מקום אסור", אני סתם אוהבת. אל תגידי שמדי פעם לצאת מהמיטה זה לא מסעיר וגם מאפשר לגלות תנוחות חדשות (החלק האהוב עליי כי לרוב אני לא מהמגוונות). אה, הסבר- הקטע עם השם היה בתוך החוויה האנונימית. כל זה לא היה מלכתחילה בכוונה (ולא בניסיון לצאת קולית), פשוט.. היה מיותר לבקש את השם, היה מיותר להחליף טלפונים, אז נפלט לי כזה מין "תודה ולילה טוב" (חבל שלא צילמתי לפספוסים
) וזהו, להתחפף. הכל, הכל בדיעבד. בדיעבד הגשמתי פנטזיה, בדיעבד זה יצא משעשע מאוד.

Miss Thang

New member
אולי זה ישמע מאוד משעמם,

אבל אני מחסידי המיטה. לא מתרגשת מזיונים באוטו (או בכל מקום אחר). פעם עשיתי סקס עם האקס באוטו, מול איזה מועדון נידח בחיפה, זה בעיקר הלהיב אותו ולא עשה לי כלום, מלבד לגרום לי אי נוחות. מצד שני, לפני איזה חודש התמזמזתי קשות עם איזה בחור בתוך סוג של תא טלפון בקניון נטוש, וזה היה ***מאוד*** מהנה, אבל לדעתי זה היה בגלל הבחור ולא בגלל הסטואציה.

Old Girl

New member
כנ"ל אני, כי אני גם אובססיבית

לניקיון האוטו שלי - בניגוד לדירה שיכולה להיות מסריחה.

roseorose

New member
שמעי מה הפטיש שלי ../images/Emo3.gif

בניסיון לנתח, אני חושבת שאני מעדיפה לעשות את זה במכוניות חדשות, בגלל הריח ("מכונית חדשה".. מישהו זוכר את הפרסומת עם הבחורה שנמרחת על המכונית?), ובכלל דווקא מאוד נוח לי במושב האחורי- קשה להסביר. לי דווקא המכונית הכי מטונפת בעולם, בדיוק כמו כל דבר אחר אצלי שנשמר בקפדנות במשך שבועיים ואח"כ מסתגל לחיים אחרים,

Old Girl

New member
הסיפור שלך מגניב

לגבי שירותים ציבוריים - אני לא מסוגלת אפילו לחרבן שם...

roseorose

New member
אויש את רואה, הדלקת את המנוע ../images/Emo8.gif

יש לי עוד סיפור שירותים ציבוריים- בחיי שזה באמת דבר רע. ערב אחד הייתי קצת שיכורה ונכנסתי עם מישהו שפנטזתי עליו הרבה זמן לתא שירותים במועדון. אחרי רבע שעה צולעת (או יותר), אמרתי לו- "המממ... אכפת לך שנפסיק? אני מרגישה שאתה טוחן אותי כמו פרה." והוא אמר משהו בסגנון "כן אני גם מרגיש כמו קצב שטוחן פרה". וזהו. מאז אנחנו ידידים.

Miss Thang

New member
אם כן, מצבך טוב. אני לא מסוגלת

אפילו להשתין שם. פעם הייתה לי אפילו בעיה להשתין בלימודים

magenta73

New member
את נשמה טובה!

כן, ברור... גם אני מציעה לשתות וכו'. הבעיה שלי היא כשהם לא הולכים... ואני לא מסוגלת להגיד "לך כבר". או לפחות לא יודעת איך להגיד את זה בצורה יפה... אז או שאני מסלקת אותם בצורה לא יפה או שהם נשארים ואני... עושה פרצופים פולניים במיוחד והם עדיין לא מבינים את הרמז... לכן רעיון ההתלבשות מאוד קוסם לי. ...למרות שבנתיים זה לא אקטואלי, כי כיף לי כשהוא גם נשאר :)

Old Girl

New member
תשמרי את ההודעה שלי בפייבוריטס

לתקופה בה הנסיבות תשתנינה.

avshalomat

New member
ווי ואפילו תסכימי שיכנסו לשירותים?

ומה לגבי אניסטלטור גם לו תציעי לשתות וכו? אגב זו לא באמת תקיפה או משהו בסיגנון (אפילו שקלתי להוסיף סמיילי) פשוט נראה לי מאוד אטום גם לעצמך לשכב עם משיהו שאין לך כלום אליו ברגש

למעלה