דעתי...
בקשר לעניין השינה המשותפת, אם כבר הנושא הועלה פה אז אני מסכימה עם טאנג ושמרית, לישון עם בן זוג זה דבר אחד ולחלוק מיטה עם מישהו שאני בקושי מכירה זה דבר אחר. ולעיקר ההודעה, אני חושבת (לאור מה שסיפרת פה) שאת קצת ממהרת להגדיר את התנהגותו כ"צביעות וחוסר כנות", סך הכל נפגשתם פעמיים זה שלב מאוד התחלתי, אתם רק לומדים להכיר אחד את השני בשלב הזה, יכול להיות שהוא לא התקשר מאלף ואחד סיבות שלא קשורות לעניין שתיארת. בשלב הזה אין בטחונות, עושים מה שמרגישים אבל אי אפשר תמיד "לקבל" את מה שמצפים "בתמורה". לדעתי מה שחשוב זה מה שאת מרגישה עם עצמך, אני מאמינה שזרמת עם מה שהרגשת לנכון באותן סיטואציות וזה מה שחשוב. אני מבינה את הרצון שלך לדעת מה הוא חושב ומרגיש, אבל קחי בחשבון שאחרי 2 פגישות הדעה שיכולה להיות לך על בן אדם היא מאוד שיטחית ויכולה מאוד להשתנות מפגישה לפגישה, על כן לדעתי זה מוקדם מדי בשלב הזה לנסות לקבל תשובות חד משמעיות. שורה תחתונה, לדעתי תרימי אליו טלפון אבל תנסי שלא למקד את השיחה באיפה ומתי נפגשים, תשמעי לפי טון הדיבור שלו אם הוא שמח שהתקשרת, אם הוא מתעניין בך תראי אם הוא מציע מועד לפגישה, ייתכן מאוד ששיחת טלפון איתו תבהיר לך את הדברים וגם אם לא אני מאמינה שבעוד כמה פגישות (במידה ויהיו) תדעי אם אתם הולכים לאותו כיוון או לא.