מה דעתכם

roseorose

New member
המממ אוקיי, צריך גם להפוך למארחת

. מלכתחילה רציתי להבין- באם אני עושה איתו סקס מה אכפת לי שיישאר ללילה- פשוט מצד אחד אמרו שלא רוצים שזר יישאר לישון ומצד שני כבר עושים איתו סקס (חלקנו לפחות, לא כולל הבחורה שפתחה את השרשור) אז מה הסיפור? את הסתירה הזו לא הבנתי. לא לרצות אותו על הבוקר לאירוח מושלם זה כבר סיפור אחר
יש בזה משהו.. אבל מצד שני אני בד"כ שוכבת עם אנשים שנעים לי איתם בדרגת האישיות ואני כן אשמח לארח אותם ולראות איך הם מתמודדים עם כל העניין

Old Girl

New member
אני שוכבת

עם כל מי שמוכן ונראה טוב, ולעומת זאת לארח אין לי כוח אפילו את האמא שלי...

magenta73

New member
זה לא רק זה...

צריך לזכור שאם את ישנה עם משהו... הוא גם יראה איך את נראת כשאת מתעוררת בבוקר....

Old Girl

New member
כאילו, מישהו באמת מאמין

שניתן להשלות את אותו זיון שלא מסריח לנו מהפה בבוקר? חוץ מזה - מי שלא רוצה להיראות חרא בבוקר שלא ישתה הרבה אלכוהול בערב, זה יעזור גם בפגישות עבודה שיש בבוקר... גם הלקוחות רואים פרצוף נפוח חחח

Miss Thang

New member
האמת,

שאני נראית בבוקר, בול כמו בערב (למעט הסרחון מהפה). אני לא מתאפרת, השיער שלי תמיד חלק ממילא, ואולי בבוקר אפילו אני נראית יותר טוב - אחרי שינה טובה.

Old Girl

New member
חחח אצלי השיער נראה כמו קן חסידות

אבל וואלה אני מאמינה שאפשר להתמודד עם זה.

magenta73

New member
האמת

שאני לא!!!!! יש לי שיער מתולתל. משמע הוא עושה מה בא לו. אני בבקרים נראית כמו אריה שחוט. וגם נפוחות לי העיניים. אם אני ישנה יותר מידי...

Miss Thang

New member
לחברה הכי טובה שלי יש שיער

מתולתל, אני תמיד אומרת לה שהייתי בטח מגלחת את הראש אם היה לי שיער כמו שלה. לא כי זה לא יפה חלילה (למעשה הוא מאוד יפה ומטופח) - פשוט ההתעסקות איתו הייתה מוציאה אותי מדעתי. אני מתעצבנת ברמות קשות כשלא מסתדר לי הקוקו.

roseorose

New member
אה זה לא אכפת לי ../images/Emo6.gif

מרגישה נוח עם הגוף בכל מצב, פנים כמעט (בתקופה האחרונה כולי פצעים בגלל המבחנים והאוכל המזעזע, אז אני שמה איפור ומקווה שיהיה בסדר). על הבוקר נראה לי שאני אפילו נראית חמודה כזו, כמו פודל מעוך.

Miss Thang

New member
משעשע,

אני בדיוק ההפך המוחלט ממך. אני מרגישה סופר-נח עם הפנים שלי, יכולה ללכת שבועות שלמים בלי טיפת איפור Whatsoever. הגוף שלי - זה סיפור אחר. למרות שמבחינה הגיונית הוא סבבה (והרבה מעבר).

Miss Thang

New member
Coulda, woulda, shoulda,

האם לא קרו מספיק מקריםש מפריכים את ההסתברויות הזניחות האלה? או לפחות גורמים לזהירות כלשהי מינימלית (כמו לא להזמין זר מוחלט לישון אצלך).

יש הבדל בין לישון ביחד עם בן זוג

לבין לישון עם מישהו בדייט השני... גם נשמע לי קצת מטופש- את נקשרת יותר לבחור כשאת שוכבת איתו מאשר כשאת מבלה איתו לילה שלם של חיבוקים ונשיקות ומתעוררת לצידו בבוקר? לא מדובר בנערים צעירים שסקס בשבילם זה כזה ביג דיל... ועובדה שהיא די בסרטים ממנו אחרי 3 דייטים כשבמצב רגיל, כל דייט היה משהו בסגנון קפה וסרט, בלי קטע רגשי וגופני חזק. או שהיא לא "נותנת" כאיזשהו קטע, כדי לצאת "מכובדת"? בכלל, נראה לי שיש בחורים שחושבים שאם בחורה מזמינה אותם אליה באמצע הלילה ומציעה לחלוק איתם מיטה אבל לא מסכימה לסקס, זה סוג של משחק. אולי כל החיבוקים והנשיקות היו הדרך שלו לנסות בכל זאת לשכנע אותה להיסחף לסקס ובסוף הוא קלט שהיא כנראה באמת לא תסכים והתייאש? זה מה שאני הייתי עושה, ואני בחורה ...

yuli c

New member
דעתי...

בקשר לעניין השינה המשותפת, אם כבר הנושא הועלה פה אז אני מסכימה עם טאנג ושמרית, לישון עם בן זוג זה דבר אחד ולחלוק מיטה עם מישהו שאני בקושי מכירה זה דבר אחר. ולעיקר ההודעה, אני חושבת (לאור מה שסיפרת פה) שאת קצת ממהרת להגדיר את התנהגותו כ"צביעות וחוסר כנות", סך הכל נפגשתם פעמיים זה שלב מאוד התחלתי, אתם רק לומדים להכיר אחד את השני בשלב הזה, יכול להיות שהוא לא התקשר מאלף ואחד סיבות שלא קשורות לעניין שתיארת. בשלב הזה אין בטחונות, עושים מה שמרגישים אבל אי אפשר תמיד "לקבל" את מה שמצפים "בתמורה". לדעתי מה שחשוב זה מה שאת מרגישה עם עצמך, אני מאמינה שזרמת עם מה שהרגשת לנכון באותן סיטואציות וזה מה שחשוב. אני מבינה את הרצון שלך לדעת מה הוא חושב ומרגיש, אבל קחי בחשבון שאחרי 2 פגישות הדעה שיכולה להיות לך על בן אדם היא מאוד שיטחית ויכולה מאוד להשתנות מפגישה לפגישה, על כן לדעתי זה מוקדם מדי בשלב הזה לנסות לקבל תשובות חד משמעיות. שורה תחתונה, לדעתי תרימי אליו טלפון אבל תנסי שלא למקד את השיחה באיפה ומתי נפגשים, תשמעי לפי טון הדיבור שלו אם הוא שמח שהתקשרת, אם הוא מתעניין בך תראי אם הוא מציע מועד לפגישה, ייתכן מאוד ששיחת טלפון איתו תבהיר לך את הדברים וגם אם לא אני מאמינה שבעוד כמה פגישות (במידה ויהיו) תדעי אם אתם הולכים לאותו כיוון או לא.

magenta73

New member
איך הגעת למסקנה

של צביעות וחוסר כנות לא ממש הבנתי. אין סיבה לא להתקשר ולקבוע שוב. רק תעשי טובה, בלי שיחות של פנינו לאן... אתם עוד לא ממש מכירים... קודם תכירי אותו.

למעלה