מה דעתכם?

Dudidud

New member
ומי מינה את האו"ם להחליט

איפה אני אמור להקים את המדינה שלי ואיפה לא?
 

toxic2004

New member
ובאום קבעו שהרשות היא מדינת טרור

מי שומע להם? מי בארץ אכפת לו?
 

Dudidud

New member
אני לא חתמתי על שום דבר..

ובטח לא לפני שהייתי קיים.
 
עכשיו השמאל מרגיש!?!?

אתה יודע האלימות לא הומצאה בעמונה... שמעת פעם על גיל נעמתי נגיד? בחור שהפגין נגד הגדר וצה"ל ירה בו אש חיה לשתי הרגליים.. מה חשבת שאתם גילתם את מג"ב \יס"מ איפה אתה חי חבוב?!
 

toxic2004

New member
לא.

מה שהוא עשה עשה. מי שזרק בלוקים על השוטרים בעמונה זרק מתוך כעס על השתיקה שהיה בגוש קטיף, וכבר חרשנו על זה נושאים רבים אני חושב
 
צק צק צק.../images/Emo163.gif

לפי דעתי להילחם על זכויות אזרחים יותר חשוב מלהילחם על אדמה מטומטמת. אבל היי, למי אכפת מה אני חושבת? שמאלנית מטומטמת שכמותי.
[תעשה טובה, ואל תתחיל לגרוס כתגובה על כך ש"צו אלוהים" או משהו בסגנון עדיף על זכויות אדם, כי זה פשוט בולשיט אחד גדול].
 

toxic2004

New member
לא. דוקא לא

את צודקת. חיי אזרחים חשובים יותר מאדמה. תסבירי לי למה הערבים נלחמים על אדמת פלסטין בשם האלוהים שלהם? למה הם כן? מה זה קוראן?
 
הפלשתיניאים נלחמים על אדמה

לא רק בשם אלוהים אלא כדי שיהיה להם תכלס איפה להיות.. בעזה למשל עד הפיניו ישבו כ8000 יהודים על שבעים אחוז מעזה ואילו בשאר השלושים היו מיליון וחצי פלשתינאים. חוץ מזה הם נלחמים על הזכות שלהם להיות עם .. קצת כמו שהיהודים עשו. הגדרה עצמית, נאום 14 הנקודות של וילסון וכאלה...
 

Dudidud

New member
...

לא רק בשם אלוהים אבל כמעט רק. אני בטוח שבעזה למשל כל הפלשתינים נשארו לחיות ולעבוד כשעשו עד הפינוי פרט לשניים שלושה או קצת יותר שהשתלטו על שטחי גידול, ככה שלא הרבה השתנה. ואם גם אני רוצה להיות עם, מותר לי?
 

toxic2004

New member
אה. לערבים מותר להלחם על אדמה.

הבנתי.. למתנחלים אסור! זה דמוקרטי ושיוויון. מובן והגיוני. בתכל`ס למגורשים אין ארמונות פאר והם זרוקים ברחובות, אז תעשי לי טובה, הממשלה צריכה לדאוג לאזרחיה לפני שהיא דואגת לאויב שלה. ולא היו בגוש קטיף כ8000 אלא כ10000 שאיבדו את שגרת חייהם הבסיסית אחרי שהיו נאמנים למדינה, שנים! המדינה בגדה בהם!
 
o.k then....

החלטתי הפעם לנקוט מדיניות תגובות שונה.. ראיתי מספר נקודות שעלו ואני אשתדל לענות לכל אחד ואחת מכן... והנה נפתח מבצע תגובה לכל ילד.. אז יאללה אם חסר משו אנא פנו אלי ואשתדל להגיב בהתאם. 1. ראיתי שכמה אנשים העלו את בילעין למרות שההפגנה שבה מתן נפצע לא היתה שם אז בצרה סיפור בילעין: בילעין הוא כפר שנמצא ליד מודיעין, בשנה וחצי האחרונות בונים על אדמות שנגזלו מן הכפר בזכות גדר ההפרדה את השכונה החדשה בהתנחלות מודיעין עילית, מתתיהו מזרח. בבילעין התושבים מתפרנסים או בעצם התפרנסו מגידולים חקלאיים , לכפר היו כ4200 דונם של אדמות ועכשיו נשארו 2000 יש להדגיש שבג"ץ הורה כלפני שבועיים על הפסקת הבניות.. כנראה שזה לא מזיז לאף אחד. עכשיו מכאן אני מגיעה לנקודה השניה.. איך אתם יכולים לראות אנשים שכל שבוע נוסעים להפגין נגד עוול שקורה לאנשים אחרים כבוגדים!? אנשים שנוסעים לשם לא קוראים להשמדת העם היודי הם נאבקים על הזכות של כל אדם ללא הבדל דת גזע או מין להתפרנס ולכן הוא לא משתפים פעולה עם האויב הם משתפים פעולה עם תושבים ונאבקים יחד נגד דיכוי בלתי צודק בעליל. (וככה זה בכל הכפרים שהגדר חותכת באמצע). 2. באופן עקרוני אני נגד ההשוואה לעמונה אני לא חושבת שיש מקום להשוות בין מאבק שבעקרונו הוא בלתי אלים .. ונלם על זכויות אדם למאבק שבו אנשים מכינים את האלימות מראש.. (ראינו את התמונות של המתנחלות\ים עורמים בלוקים לפני הפינוי) ונלחמים על ערך האדמה ולא על שיוויון זכיות לכל בני האדם.. מאבק שנועד להמשיך לדכא אנשים.. הוא מאבק בילתי צודר ופסול מיסודו. אולם בכל זאת אני הזדעזעת מאלימות שקרתה ולא איחלתי לאף בן אדם לחטוף כאלו מכות ובטח שלא קוויתי שיתלו אותו\ה או יחשמלו אותו\ה ולא שום עונש מוות יצרתי שכזה. לכן אני חושבת שכמו שאני לא מסכימה עם עקרונות אנשי עמונה וכד אבל בכל זאת מתנגדת לאלימות הצבאית נגדם אני מצפה שגם אנשי עמונה יתנהגו בדומה. 3. אני דיברתי עם אנשים שהיו שם ולפי הבנתי לא נפצעו חילים כמובן שאני לא מקור אובייקטיבי ואני גם לא 100 % בטוחה בעניין ולא הייתי מצפה שתסמכו עלי לכן קחו גם אותי וגם את התקשורת בעירבון מוגבל. זהו נראה לי שזה הכל.
 
למעלה