מה דעתכם?

מאבדים שליטה עאלק.../images/Emo163.gif

שוב, בעמונה איבדו שליטה כבר בתחילת הפינוי. בכל זאת, על אף אחד לא ירו. אז למה, לכל הרוחות, לירות על מפגינים זה מותר, ועל מתפרעים אסור? [ושים לב טוקסיק, כתבתי הודעה שלמה בלי להשתמש במונחי הסרק "שמאלנים" ו"ימניים". תלמד ממני!].

toxic2004

New member
כשאני אומר שמאלנים או ימניים

בדרך כלל הכוונה לקיצונים לדוגמא בשמאל,וגם בימין.

toxic2004

New member
וסליחה רגע,

הם לא מתפרעים? הצבא לא יירו במי שלא מתפרע! אין להם סיבה,כנראה. בעמונה אולמרט פחד שאם יירו בנוער זה יירד במנדטים לאחורה, אז ההמשך כבר כולם יודעים...

coolit

New member
מי אמר שבעמונה התפרעו יותר מאשר

בהפגנה הזאת?.. כתוב בכתבה שצה"ל אומר שהם זרקו אבנים הילד הזה מתן אמר שהם אמרו לחיילים "אל תירו" גם בעמונה אמרו לחיילים שלא ירביצו. אנשים קרובים אליי מאוד היו שם- ידיד שלי היה עם אזיקונים על הידיים [הוא שם לעצמו לפני זה, כדי שהוא לא יוכל להרביץ לחיילים אפילו אם הוא ירצה], הרים ידיים מול היס"מניק ואמר לו "אחי, אל תרביץ לי!" והוא שבר לו את הצלע [וככה הסיפורים של כל מי שהיה שם] הם פרצו לבית וישר, בלי שאף אחד הספיק לזוז- התחילו להרביץ מכות רצח לכולם, דפקו אלה בראש לראשון שהם ראו, שישר יצא לו פרץ דם מהראש והוא התעלף על הרצפה טוב אין לי מושג למה אמרתי את זה, הנקודה היא שקודם כל, אני לא חושבת שלירות ברובה אוויר זה חמור יותר מאשר לשבור לאנשים גולגלות ושנית למה לומר מתפרעים? הרבה הרבה אנשים נפגעו בלי להתפרע בכלל.

coolit

New member
סליחה, כדורי גומי*.

[אבל אני עדיין חושבת שזה לא יותר חמור. אנשים התעקרו בגלל המכות של האלות.] המפגינים בהפגנה הזאת של גדר ההפרדה [עקפתי את המילה "שמאלנים" בשבילך] הם מתפרעים לא פחות מאשר האנשים שהיו בעמונה. וגם הם הפרו את החוק בעצם המצאותם שם, למה אתם לא מתלוננים על זה? למה רק לאנשים-שרוצים-לשמור-על-ההתנחלויות אסור להלחם על מה שחשוב להם?!

shay or eli

New member
אם זה היה מתנחל,

בחיים לא היו יורים בו, ורק על זה שהציבו מולו חיילים המדינה הייתה משתגעת.

Fleddermaus

New member
פשע ממדרגה ראשונה. ../images/Emo119.gif

לירות בברוטאליות במפגינים לא אלימים זה פשע חמור ואנטי-דמוקרטי. הדבר מזכיר את דיכוי ההפגנות והמחאה הלא-אלימה בהודו ובארה"ב. החלמה מהירה למתן.

toxic2004

New member
עכשיו השמאל מרגיש מי הם השוטרים

אולי עוד כמה פעמים ככה ויהיו חכמים שישנו את דעתם! או שלא?

קקטוסץ

New member
שוטרים או חיילים? אל תתבלבל

בין שוטר לבין מג"בניק חמום מוח ומהיר על ההדק. כלפי המתנחלים לא נורתה אש חיה והאלימות של המתנחלים היא פי כמה וכמה רבה יותר, ואתה יודע זאת. המפגינים יידו אבנים ופגעו בחיילים ועדיין לעברם נורתה אש ולעבר המתנחלים שזרקו אבנים ובלוקים ופצעו עשרות חיילים ושוטרים לא נפתחה אש כלל. תסביר לי, למה? האם לא אתה זה שתומך בדין שווה לשמאלן ומתנחל?

toxic2004

New member
על מה המתנחלים נאבקים?

נגד האויב הערבי. והשמאל מגיע ותומך בו אז שידע לסבול כמו שבעמונה סבלו. ונכון חיילים ולא שוטרים. אבל הפגנה שכל שבוע זורקים אבנים יהודים על השוטרים והחיילים שכביכול מגנים עליהם לא היית מצפה שימאס למג"ב חמומי המח? אולי פשוט נכנס להם שכל והם הראו שאין אפליה . ואם לשמאל לא מתאים לחטוף כדורים כמו שהציע האדיוט רן כהן שלא יגיע להפגנות אנרכיסטים נגד הגדר המטומטמת ואחר כך יבכה מול המצלמות של ערוץ 2.

toxic2004

New member
וגם אם היית בעמונה, מה שלא נראה לי

היית רואה את ההבדל. בעמונה נכנסו הסוסים באנשים והשוטרים הכניסו להם אלות בראש . . . ו. . . אף אחד לא ברח . כולם נשארו וחטפו מכות עד איבוד נשימה. אז במדינה הנאורה שלך לירות במתפרעים זה לא בסדר, אבל להכות באלות בראש כשההוראה היא ברגליים, ולהכנס בילדים עם סוסים, שהם באו להראות את החיבור האמיתי לארץ, והם אפילו תכננו להתגייס ואת יודעת יותר טוב ממני שהדתיים מגיעים למקומות בצבא שהחילונים לא מגיעים ובעיקר בקרב המתנחלים, אז זה בסדר? זה שיוויון? עכשיו, אני לא אומר שלא היו צריכים להשתמש באלות וסוסים בהפגנה! דוקא כן! אם נדע שיותר הם לא יגיעו. הנוער בגירוש הבא שלא יהיה כן יגיע ובגדול!

קקטוסץ

New member
טוב, בסדר, אז

כששוטרים או חיילים יירו על מתנחלים אל תבכה שזה אי-צדק והשוטרים חמאסניקים אוהבי ערבים. בינתיים מי שחוטף את הכדורים הם השמאלנים.

toxic2004

New member
והערבים!

ושתיהם לא חייבים להגיע להפגין אם לא נוח להם לקבל כדורים בראש!

קקטוסץ

New member
כל מה שאני שומעת זה אוי אוי אוי אוי

אם לא נוח למתנחלים לקבל אלות בראש שלא יזרקו אבנים ובלוקים על שוטרים וחיילים ולא יתיישבו בשטחים לא חוקיים.

toxic2004

New member
אם לא נוח לך לקבל שכך הם עושים

אז לא!! אבל הם בחרו בדרך המוסרית! לשם שלחו אותם! ותדעי לך שאת גם יושבת על אדמה כבושה וחייבים להחזיר להם הכל גם את הבית שלך! מתי תביני?

ממי כבשנו את האדמה?

היא יושבת על מקום שע"פ החלטת האו"ם אמורה הייתה להווסד בה מדינת שראל, אכן נוסדה. אידיוט.

למעלה