מה דעתכם?

PennyLaneM

New member
מה דעתכם?

היי היה לי טסט היום,ולדעתי היה סבבה. חוץ מ2 הערות,שהטסטר העיר לי: 1. עמדתי בעצור בצומת,הייתי אמורה לפנות שמאלה. נתתי זכות קדימה,והמכונית האחרונה בכביש הייתה רחוקה ממני, אז הרשתי לעצמי להתחיל לנסוע. הטסטר אמר שיכולתי להמתין 2 שניות. 2. נסעתי בכביש בין עירוני [צומת ירקונים],ולא הייתי בטוחה במהירות בה אני אמורה לנסוע [נסעתי על 60-70],עפ"י שאני יודעת את החוקים. הוא שאל "באיזה כביש את נמצאת?" אמרתי "בין עירוני" "אז כמה את צריכה לנסוע?" "80" "אז סעי" זהו זה לא היו נגיעות בהגה,לא היה ברקס,לא כיבוי מנוע [אני אלופה בזה! ולא התכבה פעם אחת. יצאתי גאה.] ושום דבר אחר. המורה גם אמר שהוא אחלה טסטר. מה דעתכם? תנו לי תקווה, כי בינתיים התוצאות יגיעו רק יום ראשון.

100vardit

New member
ככה ככה...

בדרך כלל-טסטרים אוהבים שמנצלים את המהירות המרבית שמותרת בכביש,ולגבי הזכות קדימה אולי גם.. אל תפתחי ציפיות,ואל תתחילי להתבאס -תחכי ותראי!! בהצלחה,ואני מקווה שעברת...אגב-איזה מספר טסט זה היה??

תות15

New member
יש תקווה ../images/Emo13.gif

נשמע שעברת
בקשר למקרה השני- אני זוכר שהמורה אמר לי שכדאי דווקא להתקרב ל-80 בבין עירוני כדי באמת להראות לטסטר שאת יודעת כמה את צריכה לנסוע..

costaet

New member
לא רק בשביל להראות שאת יודעת

את המהירות המותרת אלה בשביל להשתלב בתנועה ולא לעקב. בכביש של 80 בדרך כלל התנועה זורמת על יותר (כשהתנועה זורמת כמובן) נגיד 90-100 ונסיעה במהירות של 60-70 כשכולם נוסעים 90-100 זה עיקוב תנועה ואפילו אפשר להגיד שמסוכן. תמיד רצוי לנסוע בהתאם לתנאי הדרך (ובטסט גם בהתאם לחוקי התעבורה).

PennyLaneM

New member
האמת?

שזה לא יראה כאילו אני מתגוננת או משהו הייתה הרבה תנועה,ונסעתי בהתאם. אומנם לא הייתי בטוחה במהירות בה מותר לנסוע,אבל לא ראיתי שום עיקוב מצידי כי גם היינו בכניסה לעיר,כך שכולם האטו גם בגלל הגשם וגם בגלל הרמזור. בכל אופן זה מה שהיה,אני משערת שהוא יחליט מה לעשות עם זה.

Metal † Heart

New member
זה מה שקרה לי בטסט הראשון בדיוק..

באותו המקום.. גם אני לא הייתי בטוחה כמה אמורים לנסוע שם.. אז נסעתי על כמה שנראה לי שצריך. היא שאלה אותי: "על כמה צריך לנסוע פה?" התחלתי לגמגם קצת, אז היא אמרה: "90". אממ.. נראה לי שיש סיכוי טוב שעברת.
בהצלחה, תעדכני.

Metal † Heart

New member
לא ../images/Emo3.gif

אבל אין לך מה לדאוג, זה לא היה בגלל זה. היא שמה לי ברקס כמה דקות לפני, ו.. העברתי מחמישי לשני :) חח אני לא אשכח את הטסט הזה בחיים. הייתי כלך גרועה. לא ידעתי אם לצחוק או לבכות..

תות15

New member
בקטנה..

עדיף לרכז את כל הטעויות האפשריות בטסט הראשון חח.. אני בטסט הראשון לא ננתי זכות קדימה והוא בלם אותי, כמעט דרסתי מישהו ומסתבר שנצמדתי למדרכה בפנייה או משו כזה.. ובטסט השני היה טסטר הזוי משו שהדבר היחיד שהוא ביקש שאני אעשה זה לפנות פעמיים ימינה ברמזורים.. ואפילו יצא לי לעקוף..

Metal † Heart

New member
חח אני התחלתי נסיעה בהילוך שלישי!

ועוד הילדה שהיתה איתי ניסתה לרמוז לי, פתאום אני קולטת אותה במראה מאחוריי לוחשת ומקפצצת, נראה לי שהטסטרית עוד יותר התעצבנה על זה.. ניסיתי להעביר הילוך בלי קלאץ', כמעט דרסתי אחת שפתאום החליטה לרדת לכביש משום מקום, והייתי קרובה עד מאוד להתנגש באיזו מונית.. וכל זה ב 5-10 דק' של טסט עד שהבוחנת מצאה מקום להעמיד את האוטו ולהעיף אותי מההגה..

תות15

New member
וואו..את כשרונית אפילו יותר ממני../images/Emo70.gif

רק שאני כמעט דרסתי איש עם כלב.. הרבה יותר שווה מזקנה.. חעעעע

Metal † Heart

New member
חחח..

איך היא עצבנה אותי, באמצע הכביש היא נעצרה והסתכלה עליי שעה. את רואה שאני בטסט, את רואה שאני כמעט דורסת אותך, אז אולי תחצי כבר?!

תות15

New member
ססס לאנשים בארץ הזאת אין בושה..

מנסים בכוח שתדרוס אותם.. צ צ צ..

miracle16

New member
אני יותר כשרונית מכולם נראה לי

פניתי ימינה כשלא אמרו לי כלום (הייתי צריכה להמשיך ישר) עליתי על המדרכה בחנייה כמעט הורדתי מראה לאוטו שחנה בצד ימין (אגב לאוטו שנראה יקר מאוד) אח"כ היה איזה קבוצת ילדים בגן שהלכו עם הגננת ונסעתי אשכרה לתוכם.. לא עצרתי לא כלום.. מן הסתם קיבלתי ברקס והטסטר אמר לי שמאלה ואני לא יודעת מה לרגע התבלבלתי וניסיתי לפנות מהימני (ולא.. הימני לא היה לפנייה שמאלה..)

miracle16

New member
ממש לא.. מחכה לטסט שלישי

וזה לא עניין של נוהגת גרוע זה עניין של התנתקות מהמציאות בזמן טסטים.. יש לי מחלת טפשות בטסטים! בזמן טסט אני יושבת מסובבת את ההגה ולא חושבת על כלום. וככה אני נכשלת. מקווה להפטר מהמחלה הזאת בטסט השלישי

למעלה