מה דעתכם?

Metal † Heart

New member
חח גם לי זה קרה..

בטסט הפנימי החלטתי לפנות ימינה משום מה.. "למה את פונה ימינה?" "המממ.." "אם אני לא אומר לאן לפנות את נוסעת ישר, אבל אם את כלכך רוצה לנסוע ימינה, אז נסע ימינה.."

flutter girl

New member
שקט../images/Emo3.gif

זה שהיא רשמה "ניסע" בלי י' זה לא אומר שהיא לא התכוונה לזה, אחרת המשפט שלה לא תקין.

8-AN

New member
נההההה ותרי לא יילך לך ../images/Emo3.gif

את ציטטת אותה לא נכון ותיקנת את עצמך עוד פעם לא נכון

א1ט1

New member
בקריית גת היה סיפור

רחוב צר, איזה אחד החליט לטפל באוטו שלו ונשכב מתחתיו עם הרגליים על הכביש והבחור המסכן בטסט עלה לו על הרגליים... הוא לא עבר, אבל גם הטסטר לא....

16תומר

New member
יש מצב...זה תלוי בטסטר

יש תעויות שהטסטר יכול להתחשב או לא כרצונו... זה נתון לשרירות ליבו של הטסטר...

16תומר

New member
ושכחתי להוסיף...

טסטרים אוהבים שבמקומות שאמרוים לנסוע 80 נוסעים קצת יותר (90...לא יותר!). בעקרון זה לא נחשב טעות אבל הטסטר סתם התעצבן קצת... הטעות השניה היא גם לא כל כך נוראית ואפשר להכשיל ואפשר שלא. טסטרים לא אוהבים להעביר טסט ראשון. אז זה כבר תלוי בטסטר...אם הוא טסטר קשוח אז לא עברת, אם טסטר טוב עברת!

טסטרים אוהבים שאתה נוסע במהירות

המרבית של הדרך - כל עוד שהיא מתאימה לתנאי הדרך. תסע 90 במקום שמותר לנסוע 80 - תכשל. אל תטעה ואל תמציא שטויות.

16תומר

New member
אם תסע 90 במקום 80 לא תכשל! נסיון!!

זה מראה ביטחון...והטסטרים אוהבים את זה..לפחות הטסטרים בלוד אם תסע יותר מ90 זה תכשל. אם תסע 80-90 אז תעבור! כמובן שתסע 90 אם אם תנאי הדרך מאפשרים ואם יש שטח הפרדה בנוי ככה המורה שלי מלמד את כולם...

flutter girl

New member
טוב.

קודם כל, בכביש דו-מסלולי עם שטח הפרדה בנוי, המהירות המקסימלית היא 90, לכן אם תיסע 90- ברור שלא יכשילו אותך- כי זאת המהירות המקסימלית המותרת! חוץ מזה, לנסוע מעל למהירות המקסימלית *כן* יכשיל אותך, אז אל תגיד סתם.

bloomy

New member
לא כישלון?

את ידיד שלי הכשילו על אפילו לא 55 (בקושי 53 קמ"ש) בכביש עירוני. אז אל תמציא דברים. תסעו במהירות שמתאימה לתנאי הנסיעה וזהו.

Superdror

New member
../images/Emo128.gifאתה טועה ומטעה ../images/Emo128.gif

זה מראה אולי על אובר ביטחון עצמי, זה נוגד את החוקים היבשים - ומי שיסע מהר ממה שהחור מתיר יכשל בטסט, נ-ק-ו-ד-ה. די להטעות בצורה גורפת שכזו.

למעלה