מה דעתכם??

avihuav

New member
קרן

תמיד יש לי את התשובה אבל לקחת את זה ששירשרתי לכוון שלך אישית, רק שלא אמרתי ולא כתבתי שהיה בכוון שלך הענין , ומצד שני לא היכחשתי אז ישר קפצת , מתאים לך ילדה לקפוץ, ואגב לא באתי פה להטיח בך האשמות או במישהי אחרת, אבל כמו שאת צחקת מכל השירשור הזה אז גם אני, ויש פה מישהי שאישית אוהב את כתיבתה וחתימתה במיוחד, שאומרת נאה דורש נאה מקים. ואת הביקורת וההטפות או הצחוקים למינהם פשוט מצחיק אותי לקרוא מנשים שמעידות על עצמן משהו אחד, אבל בתור צדיקות הדור עלק יכולות להיסתלבט או לתת כל מיני טיפים לאחרות, ולו רק את מה שהן לא היו רוצות לעצמן. וכל זה ברמת הזילות בחופש הכתיבה .

אה... סליחה כן...

אבל הגבת להודעה שלי... אז לאיזה כיוון הייתי צריכה לקחת את זה? יודע מה, אני לא מעידה על עצמי דבר אחד, ועושה משהו אחר. אני תמיד אני. נטו.

avihuav

New member
אני בספק

אבל זה ענין למקום אחר או לשיחה . אבל לפחות לא מעל הפורום. לילה טוב לך.

d a n i e l s 5

New member
תרשה לי..........

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו לך לקרוא אותי שוב......בנימה הנכונה......... תנסה מבטיחה שתהנה !

avihuav

New member
תתפלאי מתוקה

קורה אותך ובנימה הנכונה ונהנה. והרבה זמן לא צחקתי כמו היום משירשור זה , ויודעת שאיני נימצא פה. בימים אלה. ותגובתי ניכנסה רק למקום הלא נכון אולי,

d a n i e l s 5

New member
אני בשוק, אני בהלם, אני א-מ-ו-מ-ה !

בת 36 גרושה (משמע כבר לא בתולה ) . שלושה שבועות של משיכה וירטואלית ואת לא זורמת???????????. כאילו דאאאאאאא הצעתי ....על תשכבי איתו , על תזדייני איתו, על תעשי אהבה איתו...ובעיקר על תלכי על זה גם לא בשביל החוויה. תשמרי על המקדש !!!! ואני במצב רוח טוב היום , רק שתדעי !

יערית

New member
או../images/Emo70.gif

יפה לך ההיתעוררות{היפה לך מודגש
} מתי כבר יבנה בית שלישי אני תוהה?תגידי אם כד השמן עזר 8 ימים בבית המקדש,כמה יעזור השירשור הזה לשמור את מיקדשה?

d a n i e l s 5

New member
תראי....

קראתי את כל השירשור ...(כהרגלי). בעיקר אהבתי את...התשובות/שאלות שלה בעקבות כל תגובה... והמסקנה שלי היא... לזרום ולהיפתח כבר בשלב השיחות הוירטואליות וככה לשמור על קדושת המזבח.

הבנתי דניאל

את מציעה להפתח וירטואלית כדי לעשות כמו חזרה גנראלית לחיים באמת? רעיון טוב...

יערית

New member
ומה בסה"כ רציתי?

איזה ג'וב קטן ויוקרתי מאין,הכוהנת הגדולה עם שטיח אבני החושבן על גופי?

d a n i e l s 5

New member
ישששששששששששששששששששש

הצליח לי......... רוצה לשתף אותנו ובמיוחד את קרן אור בהתעוררות שלך......... תראי כמה קרן השקיעה בך תני לה את הקרדיט שתפי אותה.

תודה לקרן ליערית לדניאל לורד

לדרימר שכמוני מצטערת על השאלות שנראו אולי מטופשות אבל הן באמת הטרידו אותי אחרי נישואין של 18 שנה אני גרושה כולה חודשיים צריכה ללמוד את החוקים החדשים ואולי לשנות את הגישה שלי הרי "מקדש" כבר הייתי עכשיו אני רוצה לנסות לבנות משהו אחר

לא... זה אנחנו צריכים להודות לך

על השרשור. שאלת שאלות רציניות. וגם קיבלת תשובות רציניות (טוב.. לא רק). תקראי את מה שענו לך שוב. תחשבי עם עצמך. ואני.... אני הולכת לישון... עם חיוך ע-נ-ק-י על השפתיים. לילה טוב פורום.

d a n i e l s 5

New member
יקירתי.....

וזה ככה טיפ לחיים......... תעשי רק מה שאת אוהבת , רק מה שאת מרגישה, ואת החוקים (כל עוד את לא עוברת על חוקי המדינה) תקבעי רק את לעצמך !!!!!!!!!!!!!!! וזה נכתב ברגע של רצינות .

Mastul4u

New member
אם הבעיה היא בלשכב איתו אז...

פשוט תזדייני איתו וגמרנו... לגבי הגמרנו הוא יכול להיות כל סוג של גמירה אני גמרתי......

למעלה