מה דעתכם??

יערית

New member
בטח נשמה

תהיי מחוברת לעצמך....רק החיבור לעצמך יעשה לו את העבודה לקלה יותר
לכי על זה וזהו!עוד לא נפגשתם וכמה רעשששששששששששששששששששששש

יערית

New member
כןןןןןן

נישבעת לך שהיו פה מיליון שירשורים כאלו {עונה לך על אותו משקל}

d a n i e l s 5

New member
נשמע ...

כמו שישרור שיגיע בעקבות זה... בעקבות המפגש הזה.. כמו שאמרת כבר קודם...... משעשע כאן אין ספק.

יערית

New member
אני אוהבת

הוכחות,אנחנו דיי קרובות,יש מצב שאשמע את הצחוק שלך עד כאן?....כי את הצחוק שלי כבר כל השכונה שומעת

d a n i e l s 5

New member
בן פורת יוסף...

דיווח טרי מת"א סיטי........ גם השכונה שלי לא ממש מבינה את פרצי הצחוק שיוצאים לי כאן.

n o g a1

New member
עם כמה גברים נצטרך לשכב

נשמע כמו הקרבה. "נקריב את עצמנו , את גופנו , עד שיבוא הקבוע" איזה דיכי .... ואם הקבוע ,לא ממש קבוע? הרי הדבר הקבוע היחיד שיש זה השנוי. אז שוב הקרבנו את עצמינו למען מטרה שלא הושגה. נניח חתיך הורס. ריחו נעים , מגע קסם, קולו ואווו ..בקיצור אחריו למות. נופלת שדודה לרגליו! בשלב זה את בוחרת : 1. מקפלת רגלים ובורחת הרי ברור שהוא מתנדף מייד . 2. מאמינה שהפלת אותו שדוד וממך לא יזוז למרות שלא התכוון להחנות. 3. לא חושבת יותר מדיי , קופצת למים ומה שיהיה יהיה. אם את הולכת על זה אז מתוך ידיעה שזו עוד חוויה ולא עוד התנסות , זה לא כל כך נעים להיות התנסות של מישהי או של מישהו.

יערית

New member
הקרבנו?

מה אנחנו קורבנות?זו בחירה בשילוב של רצון,שום הקרבה ושום אבטיח כשאדם מתחיל מנקודת מוצא של הקרבה,הוא תמיד מוצא את עצמו כקורבן מעונה.

n o g a1

New member
לא הובנתי כנראה....

נשמע כמו הקרבה - זה נשמע רע ! מסכימה איתך .

יערית

New member
אני מבינה מדברייך

שגלשתם בהכרות הטלפונית שלכם גם לאיזור "הדימדומים",אם יש לך תחושה שהוא מנסה רק לכבוש עוד יעד וזה לא ממש מוצא חן בעינייך אז מה הטעם?ואם את לא חוששת שהוא יעלם אז לכי על כיוון של חוויה. אם הוא לא רוצה אותך רציני בין כה וכה הוא יעלם לא כך?

למעלה