מה דעתכם??

n o g a1

New member
יש לי תחושה חזקה

שאת מחפשת במה להדאיג את עצמך. לשכב? לא לשכב? לא רלוונטי.. נניח חתיך הורס. אבל: 1. ריח פיו גורם לך לבחילה . 2. העור שלו , לא עושה לך את זה. 3. הקול שלו זהה לקול של ילד בן 6. 4. קצב ההתנהלות שלו.... איטי מדי/מהיר מדי/קופצני מדי 5. מדבר ומדבר ומדבר ולא מפסיק , לא נותן לך להוציא הגה. לא יודעת.... תפעילי את הדמיון. בקיצור שוב אומרת: עיניים רואות,אף,מגע, שמיעה ואם יש לך עוד חוש - זה הזמן!

ונגיד שהוא ימצא חן בעיני מכל

הבחינות שאמרת מה אז? ללכת על זה מתוך ידיעה שזאת עוד התנסות? מה יהיה הסוף עם ההתנסויות עד הדבר האמיתי, עם כמה גברים נצטרך לשכב בתור גרושות עד שיבוא הקבוע?

vered 37

New member
עד סוף העולם שמאלה

אפשר לדעת מה יוליד יום? תחיי כאן ועכשיו .. תהני מהרגע.. אל תחשבי על העתיד.

יקירתי,

צר לי לבשר לך את זה: יש סטיגמה של גרושות אצל רווקים - גרושה היא זיון קל. "זורמת" (
). (נכון.. לא כולם ככה) - אבל מה.. נראה לי שהרווק שלך... הוא בדיוק מאלה. בקיצור מותק, בואי נסכם: זוגיות - אין מצב זיון - אולי מה אח"כ? את זה רק את יכולה לדעת

אז השאלה שלי היא

האם יש רע בלזרום ולהיות זיון, הרי גם הוא יהיה הזיון שלי וללכת לזה בהבנה שאולי לא יהיה אח"כ האם זה יעשה את זה ליותר פשוט?

יקירתי!

אין רע או טוב. יש מה מתאים לך, מה עושה לך טוב. תבחרי את הבחירות שיעשו לך טוב. עושה לך טוב לעשות סטוץ? קדימה. לא? אל תעשי. או כמו שגדולים וחכמים ממני אמרו (טוטאל): האם את מתיעצת לפני שאת הולכת לשירותים? טוב לך, תעשי, לא טוב לך - אל תעשי. זה נורא פשוט..... נ.ב. (יש לי תחושה שאת מה זה לא שלמה עם עצמך, ואת מחפשת אישורים - ואולי פה הבעיה...)

אני באמת לא שלמה

עם זה במאה אחוז יש לי בעיה עם להיות זורמת זה מתחבר לי לאישה זולה

אז אני באמת

(אבל באמת) (עם כל האמפתיה שיש לי) מנסה להבין - למה בכלל נכנסת לקשר כזה, מה הוא נותן לך, ומה הספקות? כאילו.. אם זה נגד הערכים שלך ותרגישי אישה זולה, אז התשובה די פשוטה.. לא?

אין נוסחא

כל אדם שונה מאדם. כל אחד ירגיש שונה. כל תקופה שונה מתקופה אחרת. אין חוקים. אין נוסחאות. זה לא מדע. זה אנשים. כל אחד מביא איתו את המטען שלו. את הרקע שלו.

למעלה