מה דעתכם??

חופשי

עלי...
הרבה קרני שמש - מקרן אור של בוקר

יקירתי,

את רוצה תשובה עיניינית? אוקי. אז ככה: קודם כל תשאלי את עצמך למה את נכנסת לקשר שאין לו עתיד? הרי הצהרת שלא רצית אותו כי הוא אמר שהוא לא רציני. (אני בכלל לא הייתי ממשיכה לדבר איתו) דבר שני: אנשים בטלפון שונים לגמרי מאיך שהם במציאות. ודבר אחרון: משיכה מתמונה?????? ראי תגובתי הקודמת - חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חרטא של בחור ישראלי מצוי!!!!!! נו באמת..... אז מה את רוצה שאני אציע לך? רוצה סטוץ איתו? לכי, תעשי את זה, אמ-מה - תעשי לי טובה, אל תפתחי שרשור עוד שבוע - "הוא דפק וזרק". בסדר? את בחרת להיכנס לזה, ותשאי בתוצאות. לא רוצה סטוץ? אז למה להישאר שם? תמשיכי הלאה... למניאק הבא (אבל שכן מוכן לזוגיות). קאפיש?

אבל הוא

לא משקר כמו המניאק המצוי שאומר שהוא רוצה זוגיות. להיפך, מההתחלה הוא אומר קשר לא מחייב

להפך מותק...

הוא המניאק המודרני - זה שאחרי שאת עושה מה שאת עושה איתו - הוא אומר לך, תראי מותק.. לא הבטחתי לך כלום. ככה הוא חוסך לעצמו הרבה כאב ראש, בכי ובלאגנים.

לא הבנת

בגלל שהוא אומר את זה, גם אני אומרת את זה לעצמי וככה אני מראש יודעת שזה זיון וזהו.השאלה היא מה דעתך על התנסות כזאת

את שואלת

אותי אם הייתי עושה דבר כזה? התשובה לא פשוטה. תלוי במקום שבו אני נמצאת בחיים. אם אני לא מסוגלת למערכת זוגיות, לא מסוגלת למחויבות - סבבה. אין מצב שאני אקשר לבחור ריגשית. אבל!!!! אם אני במקום שכן מחפשת זוגיות (ואני כן במקום הזה בחורים! תרגעו!) אז לא הייתי בכלל מתחילה את הקשר הזה. ברגע שהוא אומר שהוא לא בנוי לזוגיות - נגמר הסיפור. אין טלפונים ובלי חירטוטים על "ידידות" - ידידים לא שוכבים!!! (תאמיני לי.. יש לי כמה כאלה). אז עכשיו.. תשאלי את עצמך.... מה מתאים לך!!!!

למעלה