מה דעתכם ?

• פותח הנושא snup
  • פורסם בתאריך

snup

New member
מה דעתכם ?

ויכוח קטנטן ביני לבין חבר. סיכמנו שאתם תכריעו. בחיפוש אחר מנהל רשת (System Administrator) בפלטפורמת מייקרוסופט החליט חבר שלי להוסיף שורה שאני אישית הייתי עם רגשות מעורבים לגביה. השאלה: האם נכון לרשום בקורות החיים תחת הסעיף נסיון מקצועי את השורה - "ממשיך להתמקצע בסדרת שרתי 2003 של מייקרוסופט ?". נשמח לקבל את דעותיכם בנושא.

® רן

New member
נשמע פלצני טיפה

אני לא חושב שזה ממש קריטי (כלומר, לא על זה יקום או יפול הראיון), אבל מה "ממשיך להתמקצע" אומר? "כבר קודם התמקצעתי, אבל לא מספיק, ולכן אני ממשיך להתמקצע, ובעתיד אהיה מקצועי ממש"? אני ממליץ על ניסוח כמו: "היכרות ונסיון עם סדרת שרתי 2003 של מייקרוסופט".

dc24

New member
מסכים...

לדעתי , מוסיף זה ממש לא. אולי אפילו גורע. אני הייתי מוריד את השורה הזו.

snup

New member
אז ניסחנו כך....

תחת סעיף חדש כתבנו בצורה הבאה: ניסיון מקצועי: •סביבות עבודה מבוססות פלטפורמת2000-2003 Microsoft (Share Point, IIS, Exchange, Active Directory, DNS) •חומרת מחשבים ושרתים Dell-Compaq- HP •מערכות הפעלה – NT4 Server, NT4 Workstation,Win95/98/ME Win2000 Server, Win2000 Pro, Win 2003.

pixiER

New member
אני מקוה...

שזה לא נרשם בסעיף הניסיון...
יש בעיה, או שתכתוב שאתה יודע 2003, או שלא. אין באמצע, אין חצי יודע... חצי יודע לא טוב לאף אחד... עכשיו נשאר לך רק להחליט...

dc24

New member
לא מסכים איתך

אני חושב שמי שיודע אך לא ממש לעומק יכול בהחלט לרשום "היכרות עם..." או "ידע נרחב ... ". "היכרות מעמיקה..." וכו'.

Zig35

New member
גם אני חייב שלא להסכים

ידע מגיע בהרבה רמות, ובהחלט ניתן לכימות. א נכון שאין דבר כזה "חצי ידע" אבל בהחלט יש ידע חלקי, ידע מועט, וכד' (כמו שכתב dc24 לפני). מה שאני לא הבנתי מהנושא זה - מה ז"א "בחיפוש אחר מנהל רשת", ואח"כ שאלה מה לכתוב בקו"ח? הכוונה אני מניח היתה "בחיפוש אחר משרה של מנהל רשת"...? ואם ההיפך - ואתם מחפשים מישהו.. אני אשמח להעביר קו"ח. :) ולענייננו שוב - השורה מיותרת בהחלט. פשוט כתוב מה רמת הידע שלך כיום, כאמור לעיל. זה שאתה ממשיך להתמקצע - אז תמשיך עד 100.. ההתמקצעות הרי לעולם לא נגמרת, ומצד שני גם לעולם אינה עומדת במקום. אה, כן... וסליחה על ההתפרצות. גל.

אניטה007

New member
גם אני לא ממש הבנתי מה זה

"ממשיך להתמקצע". נשמע טיפה פלצני ובכלל לא ברור. את רמות הידע אפשר לפרט בקורות החיים בצורה קצת יותר ברורה. לכתוב או ידע בסיסי או הכרות עם או ידע מעמיק וכו'. ואם אתה עובד בסביבת Windows 2003 בעבודה הנוכחית אז פשוט תכתוב "עבודה בסביבת Windows 2003". בראיון הראשוני כבר ידאגו לשאול אותך ביתר פירוט מה אתה יודע ומה אתה לא.

למעלה