מה דעתכם ?

Master Eagle

New member
זה חוסך לקשור את העינים לשפחה

אבל יש לי בעיה אם זה שאסור זבובים.....

gidionline80

New member
איך אפשר

בלי זבובים פרפרים או זימזומים אחרים גידי מוציא מכרז לרבנות אחרת ואיך אפשר בלי המורנינג סטיפי עכשו אני מבין למה עובדיה מרכיב משקפי לילה

../images/Emo15.gif אי אפשר ככה

אני בלי זבובים לא יכולה. בגלל זה אנחנו לא עושים כלום עכשיו. רק מגדלים את הזבובונים שלנו. וחושך מוחלט? ומה אם השיניים שלו זוהרות בחושך?

אייבורי

New member
../images/Emo6.gif

צוחקקקקקקקקקקקקקקקק מצד שני אפשר גם למצוץ שד וגם לנשוך ישבן בוזמנית <מוגש שחומר למחשבה>

איכס מגעילים../images/Emo70.gif

הוצאתם לי את החשק לסקס לאיזה חצי שנה (או עד שהזבובונים יהיו מוכנים, מה שיבוא קודם)

תיזהר ../images/Emo70.gif

שלא ייכנסו לך זבובים <ותסגור את הפה, השיניים שלך מבהיקות>

subdave

New member
אני לא מבין את פשר הצחוקים

באמת. אולי זה בגלל שאני דתי, אבל הרב אמר את מה שרובכם הייתם רוצים שיהיה לכם. את מלוא תשומת הלב של בן/בת הזוג. כזו שאפילו זבוב לא יוכל להסיט. לצערי, אני בטוח שאם זה היה, להבדיל, איזה גורו מאיזה אשראם שאמר את זה, הייתם מתייחסים לזה אחרת. אולי אפילו ביראת כבוד. אבל אם זה דתיים - אפשר לרמוס. לי אישית, זה עשה עצוב.

אייבורי

New member
דייב סאב מתוק

אנחנו צוחקים באהבה. תנסה אותנו, גם גורו מאשראם היה מקבל אותו חיבוק מאיתנו. אל תהיי רגיש כלכך לרב, כבודו במקומו מונח. ותגרש את הזבובים מהחדר.

אין כאן כל כוונה לפגוע

אבל לפעמים צריך גם קצת להתקדם במחשבה. אני חייבת להגיד שכשאני במהלך סקס שום זבוב לא מפריע לי. בחיים שלי פגשתי לא אחת רבנים שידעו מתי להיצמד לכתובים ומתי ללכת מעט קדימה עם הזמן. אני מבינה את הצורך לקבוע פסקי הלכה בכל תחום, ואני בהחלט גם מבינה את ההיגיון שמאחורי הפסיקה הזו אבל אפשר היה לקבוע פסק שאומר שכשאתה עם אשתך, פשוט תן לה את מלוא תשומת הלב, ולא להכניס זבובים למרק של הסקס (וזה לא נאמר כדי להכניס מלים לפיו של רב זה או אחר, קטונתי). מצטערת אם נפגעת, מבחינתי אפשר לצחוק כמעט על כל דבר.

Master Eagle

New member
תאמין לי שהכל זה לא ברצינות

אני חושב שדווקא חברי קהילת הבדסמ, בגלל השונות שלהם מהציבור "הרחב והרגיל", הם בעלי סובלנות גדולה יותר לאחרים וגם לגבי הדת. בדיחות הדעת כאן לא הייתה מכוונת כלל כנגד הרב או הדת. האמן לי, שכל מי שהיה אומר את זה לפורום כאן, ולא חשוב מי הוא או מה הוא, היה מקבל תגובה זהה לחלוטיןץ

מה שאמרת בדיוק הפוך

ממה שהצטייר בדבריו של הרב. אם תשומת לבו המלאה של בנזוגי נתונה לי, זה לא צריך לשנות לאף אחד אם יש או אין בחדר זבובים - גם חמש מאות זבובים לא יסיטו את תשומת לבו ממני. והנה הרב אמר שאסור. הווה אומר, גברים לא ממש טובים בלהקדיש את תשומת לבם לבנות זוגם, וצריך לוודא שלא תהיה אף הסחת דעת. נו, באמת. לי אין סבלנות לגורואים מאשראמים למיניהם, ממש כמו שאין לי סבלנות לפסקי הלכה של רבנים. בניגוד לדבריהם של האחרים כאן אין לי כבוד לדת באשר היא דת - יש לי כבוד רק לבני אדם, ורק כשהם ראויים לכך. הדתות - כל הדתות - שבני האדם המציאו עם הדורות הביאו הרבה גועל נפש וזוועות לעולם הזה - כן, גם הדת היהודית. ואם פסק הלכה מסוים נראה לי מגוחך, אז הוא נראה לי מגוחך, אפילו אם יש דתיים בפורום. תלמד לחיות עם זה שאפשר להעביר ביקורת גם על הדת הקדושה שלך, ואפילו לצחוק עליה.

אייבורי

New member
איזה פוצפוצ

נכסססססססססססססססססססססססססססס רק דבר אחד, הדת שאנשים המציאו, קרובה לליבם, הם נפגעים שצוחקים עליה. אז במסגרת כבוד האדם, משתדלים לא להעליב אותם (הם נורא רגישים את יודעת).

לא אני, מצטערת.

מי שאין לו מידה מסוימת של הומור עצמי, מי שלא מסוגל לקבל בדיחות על עצמו ועל האמונות שלו - נו, בעייה שלו. סורי. כבוד האדם זה אחלה. חוסר חוש הומור זה דבר אחר לגמרי. אני משתדלת לא להעליב רק את מי שמשתף פעולה ומשתדל לא להעלב. ואגב, אם כבר בלא להעליב, אז שיפסיקו להגיד כל בוקר "ברוך שלא עשני אישה", כי זה מעליב אותי כל בוקר מחדש. במסגרת כבוד האדם, כזה. ודבר אחרון: אין כדת היהודית מופת לחוסר סובלנות. דת שמעודדת להרוג, להשמיד ולאבד את המחזיקים באמונות אחרות, וגם את המחזיקים בדת היהודית שמתעקשים ללכת בדרך שונה. דת שמתירה לנצל, להשפיל ולבוז לבעלי דתות אחרות. דת שמוכנה עוד איכשהו לקבל כבני אדם את המחזיקים בדתות מונותאיסטיות (אם כי גם הם, טפו, שיקוצים), אבל מסרבת בכל תוקף להכיר כבני אדם במחזיקים בדתות שאינן מונותאיסטיות. כבוד האדם? איפה כבוד האדם, תזכיר לי?

D o l f i n a

New member
גלידה יקרה...

אולי זה לא המקום לדיון הזה, אבל הוא כבר עלה. ואת יודעת מה? מישהו פעם אמר שאם לא היה אלוהים אז האדם היה ממציא אחד. אני חושבת שזה מה שהאדם עשה מאז ומתמיד במקומות שונים בעולם ובתקופות שונות של ההיסטוריה... האלוהים שהוא המציא תמיד התאים לאותו זמן ומקום. מן הסתם המושגים שלך היום לגבי כבוד בין בני אדם הם אינם בדיוק התפיסה הרווחת שהיתה קיימת כש"הומצאה" הדת היהודית. אין לי בעיה עם דתיים, אין לי בעיה גם עם ההפליה שלהם כלפי נשים, אין לי בעיה עם זה שהרבה דברים בדת הם בורות לשמה... זה שלהם. החל מ"ברוך שלא עשני אישה" וכלה בחיתוך של איבר מינו של הגבר שלא שונה בעיניי בכלום מכריתת הדגדגן של האישה בדתות שכנות... כל אלו נזק שהם מזיקים לעצמם, זו הבעיה שלהם והחיים שלהם... אז כן, אשרי המאמין, כל עוד הוא לא "נעלב" על זה שאני חושבת אחרת ממנו כאילו זו אינה זכותי.

אוף, הבטחתי לעצמי שאני לא אכנס לזה.

אז לא, אני לא מסכימה עם זה בכמה רמות. א. כי אין דבר כזה שזה לא ישפיע עלי. הדת היהודית משפיעה על אורח החיים הישראלי בהרבה דרכים שלא מוצאות חן בעיניי. כי דת זה דבר שנוטה לכפות את עצמו, בין אם דרך החוק ובין אם דרך לחצים חברתיים. ואני די בטוחה שאני לא צריכה להביא פה דוגמאות - אני בטוחה שאת מכירה אותן. ב. כי אני מאמינה שהחברה אחראית להגן על כל חבריה, ולא רק על אלה שחושבים כמוני. במיוחד על הצעירים בהם. וכשדת כלשהי משפיעה על הנורמות החברתיות בצורה חזקה מדי, ההגנה הזאת לא תופסת. אם לקחת דוגמה קיצונית, העובדה שהמשטרה לא מסוגלת להגן על שתי נשים נוצריות שחטאן הנורא היה שהן חיו בשכונה דתית (והיו נוצריות) מהמון מוסת שכמעט עושה בהן לינץ' ובסופו של דבר מחריב את הדירה שלהן, מראה כמה שהנורמות האלה דפוקות. אז לא, מבחינתי זה לא "תחיו איך שבא לכם ואני אשקוט לי כאן, בבועת האושר הקטנה והמבודדת שלי, רק אל תפריעו לי". גם כי אין בנמצא בועה כזאת, וגם כי בעיניי זאת לא דרך לאדם לחיות.

למעלה