מה דעתכם?

yariv~2

New member
אתה מסריט?

ואתה לא יודע שסצינה זהו רק חלק מהפסיפס? ברור שאי אפשר לעשות מהקטע סרט! זה אמור להוות סוף דרמטי לסיפור חיים. אז אל תבלבייל בשכל.

וייס

New member
הוא אשר אמרתי...

אתה בעצמך אומר שהטקס יהי´ה סיום דרמטי, ולכן אני שאלתי מה יראו בעיניים שלו! (אלא אם כן, תאוה וטיפשות זה סוף דרמטי...)

yariv~2

New member
גוף הסרט הוא הנותן את צורת החשיבה

של הצופה על האדם, ולא סוף כל שהוא, ולכן לאחר שהצופה מקבל דעה חיובית על הסרט והאדם העומד במרכזו. לעולם לא יראה תאווה וטיפשות, מאחר ודעתו על האדם כבר נקבעה מראש לפי אופי הסרט. לכן סוף דרמטי אינו יכול להיות חכם או טיפשי. הוא פשוט דרמטי, ותו לאו.

וייס

New member
דעה חיובית?!

כל זה במקרה שהוא יקבל דעה חיובית, אבל לא נראה לי שזה יקרה!

yariv~2

New member
זה כבר תלוי בבמאי\מפיק\מסריט\שחקן

וגם בצופה עצמו.

../images/Emo119.gifחכה אדון ינשוף, חכה ואל תעוף

רוצים סיפור? כן! רוצים סיפור! (מתוך תוכנית ילדים עתיקה, אולי ציפיטפוט) >ספל חמאה שונאת לא לדעת על מה מדברים...<

יש לי בעייה עקרונית עם העניין

דבר ראשון, אני לא מבינה את הצורך בטקס. טקס הוא דבר דתי חברתי ואתה עובר תהליך פנימי ויחידי. אני לא מבינה, לשם מה אתה צריך את כל הסימליות הזאת? דבר שני שאני לא מבינה, הוא את רעיון הסרט. בשביל מה זה? אני גדלתי בבית עם טלוויזיה, היום אני לא צורכת אותה. אחד הדברים שאני לא אוהבת בה זאת ההרגשה המוטעת שהיא נוטעת, שאם אתה לא שם אתה לא קיים. זה לא נראה לי. דבר אחרון - עניין התשלום, זה ממש מצחיק אם זה לא היה כ"כ עצוב. אתה חושב שאנחנו בהוליווד? כאן, רוב הסיכויים שתצטרך לממן את רוב ההפקה בעצמך. בהצלחה בכל מקרה. אגב, למעט המבטא, גם אני לא רואה שום הבדל בין כופר לכויפר.

סיכום

טוב אז אני קצת מבולבל, מצד אחד התגובות של ה"חברה" השפויים כאן לא היו מאוד נלהבות, ומצד שני ה"חברה" החרדים כאן הגיבו בכעס נורא, ובאיבוד עשתונות, אז סימן שזה רעיון מאוד מוצלח, לא?

אלי פלס

New member
ר´ כוייפער...

זה לא עניין של טוב או רע. אם אתה רוצה לעשות טקס כזה, אם חשוב לך לעשות זאת - אזי תעשה. את דעתנו, אתה מבין. אבל לכל אדם יש את הרצונות והפנטזיות שלו...

זאת לא השאלה

ברור שאני אעשה מה שאני רוצה, השאלה היתה האם אפשר לעשות מזה ביזנס (כלומר סרט שיביא קצת כסף).

אלי פלס

New member
אממ..כסף?

כמו שכתבה כאן מישהי לפני - תעשיית הקולנוע בישראל יבשה לגמרי כך שאין כל סיכוי לעשות כאן כסף ממשהו כזה... לדעתי.

חרדית

New member
כויפר! נחוץ נחוץ!!!!!

למה???? כויפר אני חיבת לאמר לך שסרט על חרדים זה דבר נחוץ ביותר עכשיו! אבל בעצם לא כזה סרט שסופו ברור בכל אופן אני תמיד שואלת בספרית הוידאו אם יש איזה סרט חדש על חרדים/דתיים אני אוהבת את הסרטים האלה אתם יודעים למה? לבדוק כמה התסריט הוא קרוב ואם הוא נכון. כמעט את כל הסרטים שקימים על המגזר הדתי ראיתי ושום דבר לא היה תסריט מדויק. בזרה בתוכינו הנשים והגברים רוקדים יחד באשת חיל המקווה משותף לכמה נשים. באהבה אסורה בכלל אין על מה לדבר. בקיצור כויפר אולי עדיף שתעזור למצב ותוציא סרט שיהיה נכון במאה אחוז בלי גברים שהדביקו להם זקן. חרדית. נ.ב: סרט חדש על דתיים "שני עמים בברוקלין" הייתי נותנת לו 80% של אמיתות.דוקא הוא היה הכי קרוב. סתם ככה אם מישהוא מכיר עוד סרטים בסגנון אשמח לשמוע.

לא ראיתי הרבה,

אבל, למעשה, בכל סרט על חרדים חייבת להיות פריצת גדר, אהבה, זיון (חובה), יציאה בשאלה והצגת החברה החרדית בחברה "חשוכה", "מפלה" ושאר עניונעם. איכסה.

חרדית

New member
למה איכסה?

צודק יוינה אבל זה מה שאני רוצה שיצא איזה סרט לאיזון תמיד אותו תסריט. בחור/ בחורה/ מתאהבים/ ההורים לא מרשים/ גינוי/ הם יוצאים/מתנשקים/אקשן!/יציאה בשאלה/והם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה/ (לא תמיד) ילד!!! כויפר יש לך תסריט שונה? חרדית. נ.ב: אתה רוצה לשחק בסרט או שאתה מחפש שחקנים?

אלי פלס

New member
חרדית...

אין לך אפילו מושג כמה שאת צודקת... הייתה לי שיחה לפני כמה ימים עם יורם חטב (שיחק את "הדוס התורן" בכמה סדרות טלוויזיה לאחרונה). שאלתי אותו על פי מה הוא משחק. התשובה שלו הייתה לפי הוראות הבמאי והבמאי מתייעץ מידי פעם עם אנשים שהוא מכיר... זה מגוחך. אני יודע שבהוליווד, העסיקו חרדים במשרה מלאה כדי שייעצו בנושא. הצעתי לו את העזרה שלי, בהתנדבות. ולו כדי שנראה פעם אחת סדרה בלי טעויות כל כך בוטות.

חרדית

New member
אלי הצעה!

אני מתנדבת לשחק בסרט על חרדים. אולי שיהיה משהו אמיתי ממשהיא מבפנים. אבל מי בכלל ירצה אותי בלי ללמוד משחק? ומה שאני ישחק עם כויפר???? זה לא ילך בחיים הוא מדי מבוגר ואני לא מספיק יפה בשביל לשחק:( חרדית. נ.ב:כויפר תן שם לסרט!

בא נפרט

אז ככה הסרט יהיה בעצם שידור חי על איך שאני חוזר בשאלה, רוצים כמה רעיונות? בבקשה, אני לובש את השטריימל ואת הקפוטה של שבת, מתיישב לארוחה ונוטל ידים ומברך בדבקות עצומה במבטא חסידי כבד, כמה בחורות עם מיני עומדות לפני ואני מסיט את עיני "שמירת העינים" ואז מגיע חילוני לדבר איתי ולהוכיח לי שהדת היא בולשיט, לאט לאט אני משתכנע ואז מבצע את הטקס הנ"ל, כלומר מוריד את הבגדים, מתגלח, זורק את הכל לים, וטובל בים, יוצא מהים, מתלבש כחילוני, מסתכל על הבחורות שמקודם היו אסורות לי, מתנשק איתם כו´ כו´. ויש לי עוד הרבה רעיונות אבל זה ארוך מדי, אולי בהזדמנות הבאה.

למעלה