מה דעתכם?

mayashu

New member
מה דעתכם?

4 ימים איחור ורק פס אחד בבדיקה הבוקר...

Galit29

New member
יכול להיות בהחלט

אבל תעשי בדיקת דם אם יש לך הרגשה עגולה

פּוֹנְג

New member
אוף!!!

קודם כל יכול להיות שזו ערכה מקולקלת כך שבדיקת דם זה הפיתרון הכי טוב. דבר שני יכול להיות שהייתה לך טעות בתאריך שחשבת שהוא הביוץ ולכן האיחור הוא למעשה עדיין לא איחור. אני מאד מקווה שזו באמת בעיה בערכה ולא באיחור. מחזיקה לך אצבעות לבטא פראית בבדיקת הדם.

mayashu

New member
תודה לכן.

אני אחכה עוד יום-יומיים ואז אעשה בדיקת דם. האוף האמיתי הוא לחכות... כבר התכוננתי למכשושה החודש, אבל אם היא מתכוונת להגיע אז שתגיע כבר ותפסיק לעשות הצגות!

blue4u2

New member
מקווה בשבילך שהמכשפה הותשה בדרך../images/Emo8.gif

ושהיא לא תבוא ושבדיקת הדם תביא עימה חיוך ושמחה
אין ספק שההמתנה הזו יכולה להרוג אותנו
זה ממש בלתי נסבל ודווקא אז הזמן כמו נעצר מלכת
ותעדכני אותנו בקולות תרועה

u z a

New member
מיה(שו) מחזיקה לך אצבעות

חזק חזק שהיא לא תגיע. כבר ראינו כמה פעמים שתשובה שלילית היא לגמרי לא סופית, והיו אחריה הפתעות. ואולי עוד לא עברו 14 ימים מהביוץ? מחכה לעדכונים משמחים בימים הקרובים!

shirna

New member
אין כמו בדיקת דם...

קודם, אני מקווה שהבדיקה אכן לא בסדר ותחושותייך נכונות וכשתעשי בדיקת דם היא תהיה חיובית. אני כבר באיחור של שבוע והפעם החלטתי להמתין ולא לעשות בדיקה בייתית וכבר מחר יש לי תור לבדיקת דם. אני מקווה שהרגשותיי ותחושותיי אכן יאומתו. בהצלחה לכולנו.

u z a

New member
שירנה יש לי הרגשה טובה

מעריצה אותך על עצבי הברזל, ומאחלת לך תוצאה יפהיפיה מחר בבדיקה! בהצלחה!!

shirna

New member
לצערי...

עכשיו גיליתי הפרשות חומות שכנראה מכריזות על בואה של המכשפה, אז סביר שאני אוותר על הבדיקה מחר

mikasphika

New member
מקווה להצליח גם להתאפק החודש

בינתיים אני בכלל מחכה לביוץ אבל החודש בכל מקרה לא עושה בדיקה לפני שיעבור שבוע איחור. (לפחות ככה החלטתי עכשיו, בואו נראה מה יהיה עוד שבועיים)

מ ט ר נ ה

New member
מחזיקה לך אצבעות.

אבל תנסי תנסי תנסי בכל הכוח לא לפתח ציפיות, ואני יודעת שזה קשה. בהצלחה עם שני

mayashu

New member
סליחה...

עכשיו ראיתי למטה שכבר עשית בדיקה והתוצאה לא מעודדת... בהצלחה במרוץ אוקטובר, למרות שהפעם אני מקווה לא להצטרף אליך...

סנונית 1

New member
לכי לעשות בדיקת דם

לכי לעשות בדיקת דם כי עם כל יום שעובר את מתמלאת בציפיות אז במקום ל"שגע" את עצמך ב"כן" או "לא" לכי תעשי וקדימה תביאי לנו בטא גבוהה. בהצלחה.

mayashu

New member
אני הולכת ביום חמישי

תגידו, מה עושים אם הבדיקה שלילית (מה שסביר להניח אחרי שתי בדיקות ביתיות) והמחזור עדיין לא מגיע?

קודם -נקווה שזה יהיה הריון אבל אם

לא אז את צריכה לפנות לרופא שלך שיברר למה לא קיבלת אני מניחה שהוא יעשה לך בדיקת דם של פרוגסטרון ואסטרדיול e2 מאחר וכך הוא יכול לראות אם היה ביוץ לפי הרמות של ההורמונים ... אולי כדאי לך לבקש מהרןפא כבר עכשיו את הבדיקות האלה כדי שלא תדקרי פעמיים...

למעלה