קודם כל יכול להיות שזו ערכה מקולקלת כך שבדיקת דם זה הפיתרון הכי טוב. דבר שני יכול להיות שהייתה לך טעות בתאריך שחשבת שהוא הביוץ ולכן האיחור הוא למעשה עדיין לא איחור. אני מאד מקווה שזו באמת בעיה בערכה ולא באיחור. מחזיקה לך אצבעות לבטא פראית בבדיקת הדם.
אני אחכה עוד יום-יומיים ואז אעשה בדיקת דם. האוף האמיתי הוא לחכות... כבר התכוננתי למכשושה החודש, אבל אם היא מתכוונת להגיע אז שתגיע כבר ותפסיק לעשות הצגות!
חזק חזק שהיא לא תגיע. כבר ראינו כמה פעמים שתשובה שלילית היא לגמרי לא סופית, והיו אחריה הפתעות. ואולי עוד לא עברו 14 ימים מהביוץ? מחכה לעדכונים משמחים בימים הקרובים!
קודם, אני מקווה שהבדיקה אכן לא בסדר ותחושותייך נכונות וכשתעשי בדיקת דם היא תהיה חיובית. אני כבר באיחור של שבוע והפעם החלטתי להמתין ולא לעשות בדיקה בייתית וכבר מחר יש לי תור לבדיקת דם. אני מקווה שהרגשותיי ותחושותיי אכן יאומתו. בהצלחה לכולנו.
לא אז את צריכה לפנות לרופא שלך שיברר למה לא קיבלת אני מניחה שהוא יעשה לך בדיקת דם של פרוגסטרון ואסטרדיול e2 מאחר וכך הוא יכול לראות אם היה ביוץ לפי הרמות של ההורמונים ... אולי כדאי לך לבקש מהרןפא כבר עכשיו את הבדיקות האלה כדי שלא תדקרי פעמיים...