מה דעתכם?

כנראה שאתה באמת ערס..

לא יודע אם זה שודר או לא... לא עקבתי אחרי השידורים אז... וכנראה שרענן צודק לגביכם אין לכם לא רמה של דיבור.. וסביר להניח לא רמה שמתאימה לתחרויות של רענן...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאם ההתבטאויות האלה יימשכו,

השרשור יימחק. אפשר לנהל ויכוח על רמת המועדונים והמורים גם בלי להשתמש בשמות-גנאי. רבותי, זיכרו שכל מילה שאתם שולחים לפורום מייצגת אתכם גם אחרי שנרגעתם!

קרוקדיל

New member
אני לא מבין בזה הרבה...

אבל ממה שאני שמעתי יש הרבה הרבה ליכלוך בכל הקטע הזה של הקרבות בלחימה משולבת שמועות עקשניות ממשיכות לטעון שהפירוד לא בא בדיוק על רקע של פחד או משהו כזה אני מעולם לא חקרתי את זה אני יודע רק מה השמועות אומרות ולפי מה שאני שמעתי לא הייתי מבזבז על לחימה משולבת אפי´ פחית קולה נכון שיש כמה אנשים חזקים שם אבל זה לא אומר שכולם שם טובים וסתם ככה לחימה מול לא משנה מי שזה לא יהיה כל זמן שהוא לא עומד איתך באותה רמה אלא רמה מתחתך לא תורמת לך ולא מועילה לך כלום אז חלאס עם הטענה מביא מתמודדים מחו"ל גם אני יכול להביא את אחין שלי בן 4 מחו"ל

חחח אתם תמשיכו לפטפט ולבכות..ו

ותתנו לגדולים ממכם לעשות ולקדם תענף כמו שצריך. אאההה וכן עוד משהו.... שמו לב לכל אלה שמפטפטים נגד רענן... לאן הם מקדמים את הענף.. ושימו לב לעשייה הרבה של רענן... לדוגמה... רענן הוא הראשון בארץ שפתח איגוד מקצועני לאגרוף! להתקבל לאיגוד העולמי צריך לעבור תלאות רבות, ולעמוד בקרטריונים קשים מאוד, הוא הצליח ! לאחרונה מתקיימים קרבות אגרוף מקצועני שנותנים להם חסות .. מלון שרתון מוריה, BMW , מי עדן ועוד ועוד ובהם קרבות רק ממקצוענים שמגיעים מחו"ל... אותם מתחרים מקבלים כסף!! תשלום על הקרבות שהם עושים.... אז.... איך אומרים לכל מאמני השמועות ושותה הקולה... תאמינו ותגידו מה שאתם רוצים.. ותתנו לגדולים ממכם לקדם תענף... אני מזמין את הקוקדיל להתמודד עם משהו מחו"ל... אתה יודע מה בוא תתמודד עם משהו מארץ... עזוב חו"ל.. פקה פקה ולא מעשים כנראה תכונה "טובה" מאוד שלך...

קרוקדיל

New member
דבר ראשון לא לקחת דברים אישית

לא באתי לתקוף אותך ולא באתי לתקוף אף אחד אני אמרתי לך מה שאני שמעתי ומה שאני יודע כך שבשלב זה אתה אוחז עם מה שאתה יודע ואני אוחז עם מה שאני יודע אתה רוצה להראות לי שאני טועה תראה לי עובדות ובקשר לקרבות אני בהחלט מוכן להתמודד עם כל מי שיהיה בקבוצת המשקל שלי למרות שאני לא לומד בשביל להילחם ולא לומד בשביל להתפרסם אני חושב שאם יהיה תלוי משהו בקרב שלי שיוכיח את מה שאני טוען אני יסכים להתמודד מול כל אחד להגיד שהפקה פקה זה הצד החזק שלי אני רואה את זה כפגיעה אישית בי ומכיוון שאני הבאתי את דעתי בצורה תרבותית וזאת התגובה שלך לי זה אומר דבר אחד אין לך תגובה רצינית בשלב זה אני עוזב את הוויכוח מולך עד שתרגיע את עצמך ותחזור לקווים של וויכוח מתורבת וכן אני מצפה גם להתנצלות

ויכוח מתורבת צריך לבוא גם ממך...

להזכיר לך את המשפט של פחית הקולה המפורסמת שלך... אני כן אקח אישית. כי אדם כמוך שלא מבין בכלל על מה הוא מדבר וחיי משמועות ועוד מבסס אותם לכתב מבלי להבין בכלל על מה הוא מדבר... כן צריך לקבל תגובה כזאת.. אשמח לראות אותך בזירה.... ואחרי הקרב שלך בזירה לא משנה מה תהיה התוצאה שלך שם... תקבל התנצלות אישית, ואפילו לחיצת יד! אני מבטיח! יניב

muay thai

New member
תן כבוד לאבי שלום

של נעליך מעל רגליך , אתה לא מתבייש? אבנר ואתה באותה נשימה . באירופה כולם יודעים מיהו ונגד מי הוא עלה ? אתה יודע כי מדברים עליו בנשימה אחת עם רובי קמן ורמון דקרס? אתה יודע איזה קרבות ברמה הוא עשה ונגד התותחים בעולם. הוא היה יצג את הולנד נגד תאילנד נגד סומבט סוטניקול! ואתה? אם אתה גבר תקפוץ אתה אליו לספרינג ותספר לו קודם מה אתה חושב עליו! פשוט מרגיז איך אתה מעז לדבר על משהו ברמה שלו! האם ראית איזה שהוא קרב שלו אולי ביורוספורט? אם כל הכבוד בחול חייתי שנתיים ואפ אחד לא שמע על איתי פרנסיס אלופ העולם, אבל סיפרו לי על הישראלי השחום , שהיה ברמה העולמית האמיתית -50 קרבות!כן כן!

muay thai - על אבנר שלום

אני מעריך מאוד את אבנר שלום!!!!!, לא אמרתי שום דבר רע כנגדו באופן מקצועני..... הוא מקצוען אמיתי!!.. שמעת אותי מזלזל בכוחו או ביכלתו??? לא מדובר כאן על הקריירה המקצוענית של אבנר שלום.. ולא מדובר כאן על הקריירה המקצוענית של רענן טלל... מדובר עכשיו על הפירוד הזה שקרה... מסיבות לא רציניות.... ואנו לא דנים על המקצוענות באגרוף תאילנדי של השניים, שלזה כמובן אין ויכוח!! דנים כאן על הפירוד... מבין?????

קרוקדיל

New member
הבהרתי את עצמי היטב

כתבתי בפירוש שלפי מה שאני שמעתי לא הייתי שם פחית קולה יכול ליהיות שמה ששמעתי לא נכון אבל מכאן ועד לרדת לקווים אישיים הדרך ארוכה ומפותלת תקן אותי אם אני טועה אבל לרדת לקו אישי? וחוצמזה ואם אני נקניקיה שוודית שלא שווה שקל בזירה זה עושה אותך לצודק?

לקורקודיל היקר...

זה לא עושה אותי לצודק.. וזה גם לא עושה אותך לחכם.... עזוב לא משנה....

ולסיכום...

פעם, איזה ארבעה ישראלים, אחים של חברה מהשכונה שלי הלכו לאיזה אשרם, מנזר יעני. ושם כללים, מה זה כללים, כמו משמר הגבול אבל רציני רציני: אסור זה אסור זה, צריך דבר יפה , אין סטייקים, אין בנות, בקיצור זוועה!!! ובמנזר פה שם, שם פה, החליט הגורו מה שמו החליט: צום שתיקה. טוב באו האחונים מן הון להון ועלו למערה שמה שותקים. חייבים לא להגיד כלום ככה נגיד איזה שנה, וגם האוכל, זוועה!!!. פה שם שם פה יושבים מגיע צהריים, עובר, אוכלים, שותקים, קצת צ´י גונג, קצת מדיטציה. בא ערב. אמה מה, קובי לא יכול להתאפק בסוף, מהרוחניות שלא רוצה להפסיק תמדיטציה, צועק לישראל (מהמכולת במקור): "ישראל, ישראל,תדליק, בחיאת תדליק את העששית למה לא רואה ממטר". ישראל אומר לו:" תגיד מה קורה לך? אתה דפוק אחי? גורו אמר לא מדברים שנה למה אתה מדבר עכשיו ככה?" ואז קובי (מאלפי מנשה עילית) בא בדיבור כזה:"יאללה יא שני דפוקים אולי תסתמו תג´ורות בדיוק הייתי בהארה אלק ואתם, יא זבלים קילקלתם לי תנירוונה מה נירוונה. מה קורה לכם? אסור לדבר יא זבלים". מזל שמושיקו היה שם וסיכם:"מכולכם אני היחיד שלא דיבר". וככה התחיל קפוג´יטשרדות צ,ואן מגע מלא מלא.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ענק../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif + ברצינו

ברצינות, שלחתי מסרים לגבי ההדיון הזה, למתווכחים העיקריים. כמו שזה נראה כרגע, כל אחד מתרגז כשהאחרים שוברים שתיקה, אבל לא שם-לב כשהוא-עצמו מדבר. ...If people listened to themselves more, they would talk less מחוקי מרפי.

קרוקדיל

New member
איך אפשר?

איך אני יכול להמשיך לריב אחרי כזה דבר? תגיד ג´ינג´י חשבת אולי להחליף את המתווחים שיש בינינו לערבים? אולי סוף סוף יבוא שלום

arcidea

New member
ללחימה משולהבת

וגם לכל שאר המתוסכלים מזה שאין להם CAPPPPPPSSSS תודה לכם על כל הטכניקות החדשות שלמדתי מכם על איך צועקים בפורום, הנה- דאהה duhhhh דאהה דאהה דאהה דאהה דאהה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (שימו לב לרווחים בין כל שורה, זה גם מוסיף לווליום-) דאההה?????????????????????????????????????????????????????????? כמובן שלא שכחתי את התרגיל המתקדם בלההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*^%$%#????>>< ?????????????חחחחחחחחחחחחח..............אההה duh. ! . והאהובים עלי,
כל עוד הכל נגמר ב
הכל טוב אבל רק כדי שנעבור את החורף בשלום, אולי כדאי להוריד את הפרוטק עם קצת תה קמומיל.

למעלה