ולסיכום...
פעם, איזה ארבעה ישראלים, אחים של חברה מהשכונה שלי הלכו לאיזה אשרם, מנזר יעני. ושם כללים, מה זה כללים, כמו משמר הגבול אבל רציני רציני: אסור זה אסור זה, צריך דבר יפה , אין סטייקים, אין בנות, בקיצור זוועה!!! ובמנזר פה שם, שם פה, החליט הגורו מה שמו החליט: צום שתיקה. טוב באו האחונים מן הון להון ועלו למערה שמה שותקים. חייבים לא להגיד כלום ככה נגיד איזה שנה, וגם האוכל, זוועה!!!. פה שם שם פה יושבים מגיע צהריים, עובר, אוכלים, שותקים, קצת צ´י גונג, קצת מדיטציה. בא ערב. אמה מה, קובי לא יכול להתאפק בסוף, מהרוחניות שלא רוצה להפסיק תמדיטציה, צועק לישראל (מהמכולת במקור): "ישראל, ישראל,תדליק, בחיאת תדליק את העששית למה לא רואה ממטר". ישראל אומר לו:" תגיד מה קורה לך? אתה דפוק אחי? גורו אמר לא מדברים שנה למה אתה מדבר עכשיו ככה?" ואז קובי (מאלפי מנשה עילית) בא בדיבור כזה:"יאללה יא שני דפוקים אולי תסתמו תג´ורות בדיוק הייתי בהארה אלק ואתם, יא זבלים קילקלתם לי תנירוונה מה נירוונה. מה קורה לכם? אסור לדבר יא זבלים". מזל שמושיקו היה שם וסיכם:"מכולכם אני היחיד שלא דיבר". וככה התחיל קפוג´יטשרדות צ,ואן מגע מלא מלא.