אבי בן 1231
Well-known member
על הכתבה הזו ממש מדהים לדעתי!!!
יש לי הסבר,על הכתבה הזו ממש מדהים לדעתי!!!
באמת? אתה חושב שאם יתנו לכל ישראלי באשר הוא, גם אם הוא פנסיונר וגם אם הוא נכה על כיסא גלגלים להגר לארה"ב, הרוב יעדיפו להישאר פה?יש לי הסבר,
בגלל שזה יהודים הם יכולים לעזוב למקומות אחרים בקלות כי הם חכמים ויקבלו אותם והם ירויחו מספיק כסף.
יוצא בפועל שמי שנשאר כאן בדר"כ רוצה להיות כאן!!!
אם אתה רוצה להיות במקום מסוים ולא מכריחים אותך ברור שתרגיש טוב.
כןבאמת? אתה חושב שאם יתנו לכל ישראלי באשר הוא, גם אם הוא פנסיונר וגם אם הוא נכה על כיסא גלגלים להגר לארה"ב, הרוב יעדיפו להישאר פה?
לא מסתדר לי עם כמות ההתאבדויות במדינות שמעלינו בגלל שהן מדינות חושך כמעט ללאמה דעתכם??
טפשים מאושרים יותר מחכמים...על הכתבה הזו ממש מדהים לדעתי!!!
אתה יכול להוכיח את זה?טפשים מאושרים יותר מחכמים...
"שנאה זה מה שמאחד את המחנה שלנו" (נתן אשל)
אתה ההוכחהאתה יכול להוכיח את זה?
אתה לא יודע אם אני מאושר או לא וגם לא יודע אם אני חכם או טיפש.אתה ההוכחה![]()
תגובותיך מראות לי בדיוק מה אתה.אתה לא יודע אם אני מאושר או לא וגם לא יודע אם אני חכם או טיפש.
אבל הוא ממש אומלל וממורמרתגובותיך מראות לי בדיוק מה אתה.
הוא טוען שהוא מאושר.אבל הוא ממש אומלל וממורמר
זה לא מסתדר עם הטענה שלך
הוא היה מאושר פעםהוא טוען שהוא מאושר.
לא הסתובבתי איתם אף פעם.הוא היה מאושר פעם
כשהוא הסתובב עם החבר'ה מהררית.
מה יש לו עכשיו?
קנוניות חורבן? זה מה שמביא אושר?
אין הוכחות, זולת במדעים מדויקים, אולם קיימים מחקרים החושפים קורלציה בין "טפשות" לבין הערכת-יתר עצמית, למשל Dunning–Kruger effect.אתה יכול להוכיח את זה?
אתה טוען שהיהודים טיפשים?טפשים מאושרים יותר מחכמים...
"שנאה זה מה שמאחד את המחנה שלנו" (נתן אשל)
מדבריו אני מבין שלדעתו יהודים ישראלים טיפשים. אבל זה אומר שלדעתו גם הוא טיפש.אתה טוען שהיהודים טיפשים?![]()
כי אתה עושה הנחה שגויה שהוא יהודי.מדבריו אני מבין שלדעתו יהודים ישראלים טיפשים. אבל זה אומר שלדעתו גם הוא טיפש.
דעתי שצריך להתנתק מתשקורת השמאל ואז מגלים שהחיים יפיםעל הכתבה הזו ממש מדהים לדעתי!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.