על מחויבות לתלות בכיתה תמונה של ראש הממשלה, נשיא המדינה, יו"ר האופוזיציה ?
חורזת באהבה Well-known member מנהל ביום רביעי ב- 22:06 #1 על מחויבות לתלות בכיתה תמונה של ראש הממשלה, נשיא המדינה, יו"ר האופוזיציה ?
Harrington Well-known member מנהל אתמול ב- 00:37 #3 נכתב ע"י חורזת באהבה: על מחויבות לתלות בכיתה תמונה של ראש הממשלה, נשיא המדינה, יו"ר האופוזיציה ? לחץ כדי להרחיב... יו"ר האופוזיציה בוודאי מיותר. נשיא המדינה נראה לי מכובד. על פניו גם ראש הממשלה.
נכתב ע"י חורזת באהבה: על מחויבות לתלות בכיתה תמונה של ראש הממשלה, נשיא המדינה, יו"ר האופוזיציה ? לחץ כדי להרחיב... יו"ר האופוזיציה בוודאי מיותר. נשיא המדינה נראה לי מכובד. על פניו גם ראש הממשלה.
משתפרת1 Well-known member אתמול ב- 23:44 #4 נכתב ע"י חורזת באהבה: על מחויבות לתלות בכיתה תמונה של ראש הממשלה, נשיא המדינה, יו"ר האופוזיציה ? לחץ כדי להרחיב... הייתי מעדיפה לתלות דגל ולא תמונות של אישים שמתחלפים.
נכתב ע"י חורזת באהבה: על מחויבות לתלות בכיתה תמונה של ראש הממשלה, נשיא המדינה, יו"ר האופוזיציה ? לחץ כדי להרחיב... הייתי מעדיפה לתלות דגל ולא תמונות של אישים שמתחלפים.
נ נוסטלגיה טרום קורונה Well-known member היום ב- 00:50 #5 נכתב ע"י חורזת באהבה: על מחויבות לתלות בכיתה תמונה של ראש הממשלה, נשיא המדינה, יו"ר האופוזיציה ? לחץ כדי להרחיב... כך היה מאז ומתמיד, לא זכור לי שהיה את ראש האופוזיציה, אולם את ראש הממשלה ונשיא המדינה היה גם היה.
נכתב ע"י חורזת באהבה: על מחויבות לתלות בכיתה תמונה של ראש הממשלה, נשיא המדינה, יו"ר האופוזיציה ? לחץ כדי להרחיב... כך היה מאז ומתמיד, לא זכור לי שהיה את ראש האופוזיציה, אולם את ראש הממשלה ונשיא המדינה היה גם היה.