מה דעתכם?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הקונספירציה החדשה של יאיר נתניהו: "השמאל הקפלניסטי היה בטירוף לבטל את החגיגות, מקווה שההצתות הגיעו רק מהערבים, ללא שיתוף פעולה מבני עמנו"

מקווה שיהודים לא עזרו לערבים להגיע למקום "עבודתם"

dwido2

Active member
הקונספירציה החדשה של יאיר נתניהו: "השמאל הקפלניסטי היה בטירוף לבטל את החגיגות, מקווה שההצתות הגיעו רק מהערבים, ללא שיתוף פעולה מבני עמנו"

מקווה שיהודים לא עזרו לערבים להגיע למקום "עבודתם"
מי בכלל מיתיחס לשטויות של יאיר נתניהו מוציא מהפה שלו

Harrington

Well-known member
מנהל
השמאל מתייחס כמו דברי יאיר קודש הקודשים.
אכן. זה כמו אצל אביו. אלו שמלמדים שוב ושוב שהוא נמצא בראש מעייניהם ובמחשבותיהם 24/7, הם המחנה התוקף דווקא. מתומכיו לא תשמעי על כך, בוודאי לא בכמויות שתשמעי מתוקפיו. כך גם כאן. בעוד שיאיר נתניהו (שהוא כמובן אדם לעצמו ולא 'נציג אביו', אבל זה דיון אחר) בקושי מעניין מישהו במחנה הלאומי, בזכות מחנה הרל"ב נשמע על כל אפצ'י שהאיש עושה, כל אמירה שהוא משמיע, כל התבטאות שהוא מצייץ. כל זאת משל היה גדול מלכי המלכים המסתובבים על-פני כדור הארץ :).

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אכן. זה כמו אצל אביו. אלו שמלמדים שוב ושוב שהוא נמצא בראש מעייניהם ובמחשבותיהם 24/7, הם המחנה התוקף דווקא. מתומכיו לא תשמעי על כך, בוודאי לא בכמויות שתשמעי מתוקפיו. כך גם כאן. בעוד שיאיר נתניהו (שהוא כמובן אדם לעצמו ולא 'נציג אביו', אבל זה דיון אחר) בקושי מעניין מישהו במחנה הלאומי, בזכות מחנה הרל"ב נשמע על כל אפצ'י שהאיש עושה, כל אמירה שהוא משמיע, כל התבטאות שהוא מצייץ. כל זאת משל היה גדול מלכי המלכים המסתובבים על-פני כדור הארץ .
|כן|

משתפרת1

Well-known member
אכן. זה כמו אצל אביו. אלו שמלמדים שוב ושוב שהוא נמצא בראש מעייניהם ובמחשבותיהם 24/7, הם המחנה התוקף דווקא. מתומכיו לא תשמעי על כך, בוודאי לא בכמויות שתשמעי מתוקפיו. כך גם כאן. בעוד שיאיר נתניהו (שהוא כמובן אדם לעצמו ולא 'נציג אביו', אבל זה דיון אחר) בקושי מעניין מישהו במחנה הלאומי, בזכות מחנה הרל"ב נשמע על כל אפצ'י שהאיש עושה, כל אמירה שהוא משמיע, כל התבטאות שהוא מצייץ. כל זאת משל היה גדול מלכי המלכים המסתובבים על-פני כדור הארץ
.
קשקוש.
יש לו ים תומכים שעוקבים אחריו ומפיצים כל פיפס שלו. בהמשך מתיחסים לזה כאל עובדה. אם לא מגיבים לשטויות שלו הן נשארות. תגובות גורמות לו למחוק את דברי הבלע שכתב, כפי שקרה גם הפעם.

Harrington

Well-known member
מנהל
אולי. מציאות יכולה להיות לעתים קשקוש. מסממני התקופה.
יש לו ים תומכים שעוקבים אחריו ומפיצים כל פיפס שלו.
כך נראה ומסתבר באותו עולם בדיוק כאמור מעלה :).
בהמשך מתיחסים לזה כאל עובדה. אם לא מגיבים לשטויות שלו הן נשארות. תגובות גורמות לו למחוק את דברי הבלע שכתב, כפי שקרה גם הפעם.
יתכן. אבל זה לא משנה במאומה את דברי למעלה.

Harrington

Well-known member
מנהל
הפרסום הוא של הילד המקולקל הזה, לא של הרל"בים כלשונך. השקר והסילוף (השב"כ אשם, השמאלנים הציתו וכדומה) הם שלו, לא של הרל"ב.
אומר שוב מאחר ואת השניה שעולה מדבריה שהתנסחתי לא טוב: לא אמרתי בשום מקום או ליתר דיוק, לא התכוונתי בשום מקום לומר שלא הוא המפרסם. אמרתי שזה מעניין בעיקר את הרל"בים, הרבה פחות אם בכלל את מחנה תומכי המשפחה, ככל שיש מחנה כזה בכלל.

קשר ל"אשמה" אין בדברי בכל מקרה.

raya

Well-known member
אכן. זה כמו אצל אביו. אלו שמלמדים שוב ושוב שהוא נמצא בראש מעייניהם ובמחשבותיהם 24/7, הם המחנה התוקף דווקא. מתומכיו לא תשמעי על כך, בוודאי לא בכמויות שתשמעי מתוקפיו. כך גם כאן. בעוד שיאיר נתניהו (שהוא כמובן אדם לעצמו ולא 'נציג אביו', אבל זה דיון אחר) בקושי מעניין מישהו במחנה הלאומי, בזכות מחנה הרל"ב נשמע על כל אפצ'י שהאיש עושה, כל אמירה שהוא משמיע, כל התבטאות שהוא מצייץ. כל זאת משל היה גדול מלכי המלכים המסתובבים על-פני כדור הארץ :).
וכאשר הוא מפרסם שבגלל השב"כ קרו השריפות, או משהו אחר שאני כבר לא זוכרת?
הוא מפרסם, לא מי שאתה מכנה באופן קבוע ה"רלב"ים".
אי אפשר להתעלם מדברי השיטנה שהילד הזה כותב, ועוד ממקום מושבו במיאמי, עם אבטחה על חשבון משלם המסים הישראלי.

Harrington

Well-known member
מנהל
וכאשר הוא מפרסם שבגלל השב"כ קרו השריפות, או משהו אחר שאני כבר לא זוכרת?
הוא מפרסם, לא מי שאתה מכנה באופן קבוע ה"רלב"ים".
אי אפשר להתעלם מדברי השיטנה שהילד הזה כותב, ועוד ממקום מושבו במיאמי, עם אבטחה על חשבון משלם המסים הישראלי.
לא אמרתי בשום מקום שהוא לא מפרסם :). אמרתי שהעוקבים אחרי פרסומיו, רובם ככולם משתייכים למחנה מתנגדיו (או מתנגדי משפחתו אם תרצי). הא ותו לא :).

raya

Well-known member
לא אמרתי בשום מקום שהוא לא מפרסם :). אמרתי שהעוקבים אחרי פרסומיו, רובם ככולם משתייכים למחנה מתנגדיו (או מתנגדי משפחתו אם תרצי). הא ותו לא :).
מעניין? זה כתוב בכל מקום, ולפחות אני - רואה גם אם לא התכוונתי לראות.
נראה לי שאתה מנסה "לכפר על עוונותיו" של הילד.
ההתבטאויות הארסיות שלו גורמות בין היתר לקיטוב הנורא בעם.

Harrington

Well-known member
מנהל
מעניין? זה כתוב בכל מקום, ולפחות אני - רואה גם אם לא התכוונתי לראות.
נראה לי שאתה מנסה "לכפר על עוונותיו" של הילד.
ההתבטאויות הארסיות שלו גורמות בין היתר לקיטוב הנורא בעם.
את רק מחזקת את דברי, גם אם בלי משים :). אני למשל, נחשף לדברי יאיר נתניהו בעיקר כאן בפורום (או במקבילו, פורום 'השמץ את משפחת נתניהו בכל מחיר', שהיה מוכר בעבר כפורום אקטואליה של תפוז). לא נתקל בו או בדבריו כמעט בכלל מעבר לכך. פה ושם אולי, אם יש משהו חריג.

אז את נתקלת יותר כי "זה כתוב בכל מקום". אבל הרי זה לא באמת "כתוב בכל מקום" ולראיה, שבמקומות בהם אני מסתובב זה כמעט ולא מוזכר כלל. תוצאת הדברים היא בדיוק מה שכתבתי למעלה, המעוניינים להיחשף לדבריו מוצאים אותם. לא, לא אמרתי שאת הולכת לחפש. זה פשוט המקומות שבהם את מסתובבת לעומת המקומות בהם אני מסתובב.

לגבי סיפא דברייך צר לי, אבל הארסיות שלו לא עולה על זאת שנשמעת מקפלן (למשל) או מהנהגת האופוזיציה. אם ארסיות זו גורמת לקיטוב, כולם אשמים בה. שכל אחת ואחד ייקח אחריות על עצמו ועל מחנהו במקום להפנות אצבע רק 'לצד השני' ואז נוכל להתקדם.

משתפרת1

Well-known member
לא אמרתי בשום מקום שהוא לא מפרסם . אמרתי שהעוקבים אחרי פרסומיו, רובם ככולם משתייכים למחנה מתנגדיו (או מתנגדי משפחתו אם תרצי). הא ותו לא .
אז חורזת באהבה היא רל"בית?
אני על הפרסום הזה קראתי כאן בפורום. הדברים הובאו ע"י חורזת באהבה. גם בכמה פעמים קודמות ראיתי את הפרסומים פה בפורום. אז מי בדיוק עוקב אחרי נתניהו הצעיר?

Harrington

Well-known member
מנהל
אז חורזת באהבה היא רל"בית?
אין לי מושג. אני כן יודע שחורזת באהבה היא לא הרינגטון. על כן שאלה זו צריכה להיות מופנית אליה, לא אלי.
אני על הפרסום הזה קראתי כאן בפורום. הדברים הובאו ע"י חורזת באהבה. גם בכמה פעמים קודמות ראיתי את הפרסומים פה בפורום. אז מי בדיוק עוקב אחרי נתניהו הצעיר?
בציבור הרחב? בדיוק מי שאמרתי. כפי שהשבתי קודם לרעיה כמדומני, גם אני למד על התבטאויות נתניהו הצעיר בעיקר בתפוז. ושם אגב, בעיקר מציטוט דברי תוקפיו :).

משתפרת1

Well-known member
אין לי מושג. אני כן יודע שחורזת באהבה היא לא הרינגטון. על כן שאלה זו צריכה להיות מופנית אליה, לא אלי.

בציבור הרחב? בדיוק מי שאמרתי. כפי שהשבתי קודם לרעיה כמדומני, גם אני למד על התבטאויות נתניהו הצעיר בעיקר בתפוז. ושם אגב, בעיקר מציטוט דברי תוקפיו
.
השאלה אליך. אתה טוען שרל"בים עוקבים אחרי יאיר נתניהו. אתה מגדיר את חורזת כרל"בית?
אין לי צורך לשאול את חורזת, לי התשובה ברורה. לי ברור שהמידע על ההנפצות של הג׳וניור מגיע מהאוהדים שלו, שעוקבים אחריו וששים על דבריו.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
השאלה אליך. אתה טוען שרל"בים עוקבים אחרי יאיר נתניהו. אתה מגדיר את חורזת כרל"בית?
העקיצה הייתה ברורה גם קודם גברתי :).

בכל מקרה אני דבק בדברי למעלה. מכיר לא מעט תומכי נתניהו. לא חושב שאי-פעם זכיתי לשמוע מהם את דעתם על דברי הבן יאיר, מהטעם הפשוט שרובם ככולם כלל לא נחשפים אליהם. לעומת זאת מרל"בניקים אני זוכה לשמוע זאת חדשות לבקרים ונדמה שיאיר נתניהו לא מסוגל להוציא אפצ'י מפיו מבלי שניתן יהיה לקרוא על כך (ועל התגובות לדבר) בכל מקום בו נמצא רל"בניק מדופלם.

זהו. זה המצב. מכאן שכל אחת ואחד יעשו מזה מה שמתחשק להם.
אין לי צורך לשאול את חורזת, לי התשובה ברורה. לי ברור שהמידע על ההנפצות של הג׳וניור מגיע מהאוהדים שלו, שעוקבים אחריו וששים על גבריו.

משתפרת1

Well-known member
העקיצה הייתה ברורה גם קודם גברתי .

בכל מקרה אני דבק בדברי למעלה. מכיר לא מעט תומכי נתניהו. לא חושב שאי-פעם זכיתי לשמוע מהם את דעתם על דברי הבן יאיר, מהטעם הפשוט שרובם ככולם כלל לא נחשפים אליהם. לעומת זאת מרל"בניקים אני זוכה לשמוע זאת חדשות לבקרים ונדמה שיאיר נתניהו לא מסוגל להוציא אפצ'י מפיו מבלי שניתן יהיה לקרוא על כך (ועל התגובות לדבר) בכל מקום בו נמצא רל"בניק מדופלם.

זהו. זה המצב. מכאן שכל אחת ואחד יעשו מזה מה שמתחשק להם.
משום מה זה נראה שאתה הופך את דעתך האישית (רל"בים עוקבים אחרי ההוא) לעובדה. העובדה היא שכל ציוץ שלו עובר בתפוצת נאטו אצל עוקביו הרבים, ביביסטים ואנשי ימין קיצוני. ומשם כבר אין דרך לעצור את זה.

למעלה