מה דעתכם?

Harrington

Well-known member
מנהל
משום מה זה נראה שאתה הופך את דעתך האישית (רל"בים עוקבים אחרי ההוא) לעובדה. העובדה היא שכל ציוץ שלו עובר בתפוצת נאטו אצל עוקביו הרבים, ביביסטים ואנשי ימין קיצוני. ומשם כבר אין דרך לעצור את זה.
זו לא דעה, אלא תיאור מצב. אכן בעיני עובדה, בהחלט. כשזה יעניין אותי מעבר לתיאור המצב, אשמח לגבש דעה כלשהי בעניין :). כרגע טרם מצאתי סיבה לכך.

dwido2

Active member
אכן. זה כמו אצל אביו. אלו שמלמדים שוב ושוב שהוא נמצא בראש מעייניהם ובמחשבותיהם 24/7, הם המחנה התוקף דווקא. מתומכיו לא תשמעי על כך, בוודאי לא בכמויות שתשמעי מתוקפיו. כך גם כאן. בעוד שיאיר נתניהו (שהוא כמובן אדם לעצמו ולא 'נציג אביו', אבל זה דיון אחר) בקושי מעניין מישהו במחנה הלאומי, בזכות מחנה הרל"ב נשמע על כל אפצ'י שהאיש עושה, כל אמירה שהוא משמיע, כל התבטאות שהוא מצייץ. כל זאת משל היה גדול מלכי המלכים המסתובבים על-פני כדור הארץ :).
לא מעניין איש במחה הלאומי?
מעניין מאוד את זה שעומד בקאש המחנה שעושה בידיוק את רצון ודיברי בנו הבכור

Harrington

Well-known member
מנהל
או שדברי בנו פשוט תואמים את האג'נדה של אביו ושל המחנה :). נשמע לי קצת יותר סביר. בכל מקרה, אכן, דברי הבן לא מעניינים איש במחנה הלאומי, צר לי.

dwido2

Active member
או שדברי בנו פשוט תואמים את האג'נדה של אביו ושל המחנה :). נשמע לי קצת יותר סביר. בכל מקרה, אכן, דברי הבן לא מעניינים איש במחנה הלאומי, צר לי.
כנראה שאתה לא חי במדינה הזאת אם אתה לא יודע מימי מושפע ראש ממשלתנו

Harrington

Well-known member
מנהל
כנראה שאתה לא חי במדינה הזאת אם אתה לא יודע מימי מושפע ראש ממשלתנו
או ואנא סלח לי ששוב אעלה אפשרות חלופית, אני פשוט לא חי בעולם הרל"בי :). יעני פחות בקטע של 'ביבי לא מחליט כלום ורק עושה מה שבנו מורה לו' ושאר פנטזיות מומצאות שכאלה ממחלקת המדע הבדיוני של מחנה הרל"ב.

dwido2

Active member
או ואנא סלח לי ששוב אעלה אפשרות חלופית, אני פשוט לא חי בעולם הרל"בי :). יעני פחות בקטע של 'ביבי לא מחליט כלום ורק עושה מה שבנו מורה לו' ושאר פנטזיות מומצאות שכאלה ממחלקת המדע הבדיוני של מחנה הרל"ב.
גם אני לא חיי בעולם הרלב
אני חושב שאני אפילו יותר ימני מימך,מה שבטוח יותר מהליכוד "אני פשוט לא ביביסט אני מחשיב את עצמי כממשיכו של בגין

Harrington

Well-known member
מנהל
אכן, כך כתבתי.
נו שוין. בן מעניין "מאוד" את אביו. ואללה, גילית את אמריקה פה דווידו :). איך עלית על זה?

אם האב עושה "בדיוק את רצון ודברי בנו הבכור"? המצאה רל"בית ידועה. מצחיקה למדי כל פעם מחדש אני חייב להודות, אבל זה לגמרי דיון אחר :).

אלן 5

Active member
בכלל לא מתיחסת , מי הוא מה הוא?? בזה שאתם מצינים מה שהוא אמר, זה התיחסות,,בכלל לא להזכיר את הפגע הזה,
האיבה בין השמאל לימין יביא את הכליה על העם ,וחבל! שכל צד ידבר לקיר,

למעלה