לפלשתינים יש מדינה!!בעד או נגד מדינה פלסטינית
מה היא המדינה שלהם??לפלשתינים יש מדינה!!
כרגע אין תשובה ברורה.בעד או נגד מדינה פלסטינית
בתשובה הזאת בדיוק נעוצה הבעיה. התשובה צריכה להיות ברורה ומובהקת לכל ציוני ואוהב ישראל ובוודאי לתושביה, למצער היהודים.כרגע אין תשובה ברורה.
הבנת הנקרא:בתשובה הזאת בדיוק נעוצה הבעיה. התשובה צריכה להיות ברורה ומובהקת לכל ציוני ואוהב ישראל ובוודאי לתושביה, למצער היהודים.
מאחר ומדינה כזאת אמורה לקום על שטחי ארץ ישראל ומאחר וברור לכל בר דעת שהיא תהווה סיכון ביטחוני למדינה, התשובה כרגע ועד סוף כל הדורות חייבת להיות שלילית. זה באמת כל כך פשוט. ברגע שמתחילים אם ׳תלוי׳ ו/או ״כרגע״, כבר יש בעיה בקונספציה ו, לטעמי ומבלי לפגוע, בעיה בקריאת המצב לאשורו.
לא היה שום דבר לא מובן. תשובתי בעינה עומדת (הבנת הנקרא מישהו?).הבנת הנקרא:
לא היה שום דבר לא מובן. תשובתי בעינה עומדת (הבנת הנקרא מישהו?).
זאת אמורה להיות שאלה רטורית והתשובה כמובן נגד!תלוי מי עומד בראש המדינה ומהם מקורות המימון שלה. הייתי גם מעוניין שישראל תנתק איתה כל קשר, לאור התנהגותם של אנשי הפת"ח (שחלקם אף שיבחו את הטבח).
למה, כי החלטת? עד כמה שידוע לי לא אתה מנהל את הפורום- למרבית המזל.זאת אמורה להיות שאלה רטורית והתשובה כמובן נגד!
נשמע מאוד מסוכן. היום המועמד יהיה איקס שמקובל עליך, אך מחר הוא מתחלף בארכי-מחבל וואי. מה תעשה אז? תבטל את המדינה שאישרת את הקמתה בחצר האחורית שלך ובאופן שהפך את מדינתך לפס רוחב של פחות מ20 קילומטר במקומות מסוימים?תלוי מי עומד בראש המדינה ומהם מקורות המימון שלה.
תצחק, אבל בלא מעט מדינות כמו מצרים, ירדן ואחרות מהרהרות בכובד ראש (וזה בידיעה, לא מתוך השארה) האם ישראל היא בת ברית אמינה? מאז החתימה של בגין עם סאדאת ורבין עם חוסיין (וכנ"ל נתניהו עצמו בתקופת הקורונה עם מדינות "הסכמי אברהם"), המדינה עברה שינויים רבים. בלי להשוות, גם איראן חתמה על הסכמים עם ישראל וחלק מכלי הנשק שהיא מוכרת לחמאס וחיזבאללה- מקורם בידע ישראלי ואף מתוצרת ישראל.נשמע מאוד מסוכן. היום המועמד יהיה איקס שמקובל עליך, אך מחר הוא מתחלף בארכי-מחבל וואי. מה תעשה אז? תבטל את המדינה שאישרת את הקמתה בחצר האחורית שלך ובאופן שהפך את מדינתך לפס רוחב של פחות מ20 קילומטר במקומות מסוימים?
היכן ראית אותי צוחק? שאלתי נשאלה ברצינות תהומית. נראה שתגובתך רק מחזקת אותה. הבעיה עלתה בזמנו במובהק כשהאחים המוסלמים עלו לשלטון במצרים והיה חשש שיכריזו על ביטול הסכם השלום. או אז אמר מי שאמר, שבמזרח התיכון הסכמי שלום הם מול מנהיג מתון בזמן נתון אך לא מול מדינה. אולי מעט מוגזם, אבל שאלתי מלמעלה עודנה עומדת.תצחק, אבל בלא מעט מדינות כמו מצרים, ירדן ואחרות מהרהרות בכובד ראש (וזה בידיעה, לא מתוך השארה) האם ישראל היא בת ברית אמינה? מאז החתימה של בגין עם סאדאת ורבין עם חוסיין (וכנ"ל נתניהו עצמו בתקופת הקורונה עם מדינות "הסכמי אברהם"), המדינה עברה שינויים רבים. בלי להשוות, גם איראן חתמה על הסכמים עם ישראל וחלק מכלי הנשק שהיא מוכרת לחמאס וחיזבאללה- מקורם בידע ישראלי ואף מתוצרת ישראל.
התבלבלת?! .נשמע מאוד מסוכן. היום המועמד יהיה איקס שמקובל עליך, אך מחר הוא מתחלף בארכי-מחבל וואי. מה תעשה אז? תבטל את המדינה שאישרת את הקמתה בחצר האחורית שלך ובאופן שהפך את מדינתך לפס רוחב של פחות מ20 קילומטר במקומות מסוימים?
כדבריך, ״הבנת הנקאט״. כמדומני שכל מי שיעיין בתגובתי והדמות המופיעים בציטוט שמעליו, יידע מצוין למי ועל מי הגבתי.התבלבלת?! .
אתה מגיב כאילו לשני ניקים שונים (כולל אותי)-בזמן שאתה כאילו מייחס לי דעה של מישהו אחר!!
Okצר לי.
ירדן.מה היא המדינה שלהם??
אכן כך. הבעיה שכיום זה לא פוליטיקלי קורקט להגיד זאת. אז אנשי ימין אידאולוגי אומרים זאת ללא חשש, אבל מי זולתם? כל השאר, גם אם חושבים כך, נמנעים מלומר זאת בריש גלי בגלל אי-הנעימות מבית המלוכה ההאשמי. זה האחרון מת מפחד שהפלסטינים במדינתו (שוב) יקומו עליו.ירדן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.