נכון שמוקי התקרב באלבום האחרון שלו לראגאיי ונכון (או שלא?) שהוא זילזל בסצנה שיש כאן אבל זה לא אומר שהוא לא ראפר. מוקי הוציא 4 אלבומים, עוד אלבום גנוז, ודיסק מהופעה חיה. ביחד הוא הגיע למשהו בסביבות ה60,000 עותקים. כשמישהו אחר יתקרב לזה תודיע לי
שרק לא מזמן כשמוקי הוציא את שמע ישראל הצרובים בארץ היו ממש חזקים... ז"א... שלושת הדיסקים שלפני אני לא מאמין שהיית הולך לכרמל ומוצא 10,000 חתיכות של "בעטיפה של ממתק" אוה ההופעה או הגנוז זאת הסיבה שהם נרשמו כנמכרים... לא היו זיופים - קנו מקוריים! את סאב - האור מציון לעומת זאת... צרבו כמה עשרות אלפים בדוק! את האור והצל אני מאמין אפילו 150,000
וחוץ מזה נימרוד רשף הוא הראפר הישראלי הכי טוב שיש. והוא גם בין הראשונים שעשו את זה בכלל בעיברית, אז מה אתה מבלבל את השכל?! ובקשר לפישי- האמת אין לי מושג מה העדה שלו סתם אמרתי
יתפוס ובענק! יש בראפ הערבי כשרונות ענקיים, וזה רק עניין של זמן עד שהם יפרצו לתודעה נרחבת יותר. ובאשר להיפ הופ בעברית - להערכתי חלק מסויים מהכשרונות הצעירים יפרצו גם כן. קרוב לוודאי שסאבלימינל ימשיך להיות הכי גדול בעסק הזה, ויתחיל לטפח גם צעירים אנונימיים יחסית.
תוכן.. כבר שקוף מה יהיה רשום... או ששימעונימינעל בחור חמוד... צודק וסתם נטפלים אליו... או בערך אותם דברים על ערבים... (לא שיש לי בעיה איתם) אני מבקש שלא תעני לי... את לא מעיינת! אין לי כח לריב איתך אבל אם אני יצטרך אין לי בעיה...