מה דעתכם?

^G.G^

New member
עכשיו חסר רק אחד שיבוא ויגיד......

אוייייי מה זה משנה כולם שווים מי מתייחס לעדות היום כולם צברים ובאו מאותו מקום.

אנשים כולנו שונים וכולנו שווים

אוייייי מה זה משנה כולם שווים מי מתייחס לעדות היום כולם צברים ובאו מאותו מקום....

omritoto

New member
אתה טועה

כולם פה שונים כולם פה ניראים שונה וכל אחד יש לו מבטא וסיגנון דיבור אחר!

חחחחחחח אחי כנס

א) זה היה בצחוק ב) גם אם החלטת לקחת את מה שאמרתי ברצינות אמרתי "כולנו שונים וכולנו שווים" אז מה אני טועה ?? רשמת בדיוק מה שאמרתי , אני אפילו הוספתי למרות שכולנו שונים כולנו שווים.... ג)אממאאאאאאאאאאאאא! ד) חייל-מחבל , חייל-מחבל , חייל-מחבל

rockninja

New member
נימרוד רשף פולני

וגם פישי הגדול. האשכנזים שולטיםםםםםםםםםםם

omritoto

New member
נימרוד ופישי מסריחים

בזה שהכנסת את שתי אלה הראת כמה גרוע הראפ בעדה האשכנזית!

EmGee

New member
דבר ראשון נמרוד רשף ממש לא מסריח

דבר שני גם הראפר המצליח ביותר עד היום בארץ הוא אשכנזי ועזבו את הוויכוח הזה של מי יותר טוב, הכי מצליח=מכר הכי הרבה

omritoto

New member
חחחחחחחחח הוא לא ראפר!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מוקי הוא לא ראפר!!!!!!!!!!!!!!!!!נקודה! הוא סתם פריק! לא יותר טוב מאביב גפן!

EmGee

New member
זה דבר מאוד פשוט

מוקי עושה מוזיקה שמכונה ראפ -> מוקי הינו ראפר

EmGee

New member
מוקי היפי?

מעניין למה, בגלל שלא כל מילה שניה שלו זה יו יו יו איפה הקוקאין שלי או בגלל שהוא סמולעני?

הוא מדבר כמו היפי...

נראה כמו היפי, מסטול כמו היפי.... הוא היפי! ושלא יהיו אי הבנות. אני מאוד מעריכה ומכבדת אותו, ולמרות זאת חושבת שהוא.... איך לנסח בעדינות...היפי!

EmGee

New member
טוב חיפשתי באבן שושן מה זה היפי

לא מצאתי, אם שיער בהיר ועור לבן בתוספת קצת קאנביס זה מה שעושה בן אדם היפי אז מוקי היפי. יאללה אני זזתי לראות ´אחים לנשק´ בערוץ 1 (כנראה שיש תמורה בעד האגרה)

The EmineM ShoW

New member
צודק אחי... (כנסו כל המוקיייים)

מוקי הוא באמת כמו אביב גפן... ולחשוב שפעם הוא היה הראפר מס´ 1 בארץ... יש לי שאלה לכל אלה שחושבים שהוא עדיין ראפר... איך בנאדם יכול להשתייך למוזיקה שהוא בכלל לאמכיר בה? סאב ציטט את מוקי אומר: "אין פה סצינת ראפ בארץ, רק כמה ילדים קטני שמנסים" אם אתם מתעקשים שלא... אני יעלה את הקטע...

double M

New member
מה לא הגיוני בזה.....

אם למשל בריטני תגיד "אין כאן סצינת רוק, כולם תינוקות שמנסים" זה אומר שהיא לא זמרת פופ?
מוקי היה אחד הראפרים הכי טובים שהיו כאן, אם לא הכי טוב. עכשיו הוא קצת פחות שר ראפ אבל עדיין משלב את זה טוב מאוד בשירים שלו. נ.ב. נראה לי שהוא ממוצא רוסי או משו.....

The EmineM ShoW

New member
שתי דברים...

1) כן הוא רוסי... 2) שמת לב למה שאמרת? "אם למשל בריטני תגיד "אין כאן סצינת רוק, כולם תינוקות שמנסים" זה אומר שהיא לא זמרת פופ?" פופ-רוק... עזוב... דרך הדוגמא שלך אני לא יוכל להבהיר כי הפופ פופולרי בעולם... והיא פופולרית בפופ... כך את הראפ בארץ... תחזור שנה אחורה... בלי כל הממלמלי "הפרד ומשול" שעדיין חושבים שסאבלימינל זה אחלה להקה... בוא נגיד תחילת שנת 2001... אנחנו בערך רוב האנשים שיודעים מי זה סאב... פתאום הוא מוציא דיסק... ובמקום לדחוף את כולם הוא מכריז שהוא לבד, וחוץ ממנו יש כמה ילדים שמנסים... זה לא יראה לך מוזר? זה כמו שתקרא למישהו שחקן כדורגל הכי טוב בארץ והוא בכלל חי בסרט שלא משחקים בארץ כדורגל... אלא כמה ילדים מחוצ´קנים משחקים בשכונה סטנגה... זהו בערך... הלכה לי האצבע ואני מאמין שאתה מספיק חכם להבין את הנקודה שלי עד פה...

EmGee

New member
1) באסה ב) זה אולי אומר שהוא חרא של

בנאדם אבל זה לא אומר שהוא לא ראפר

למעלה