אבל אני לא חושב שהיא תתקדם יותר מידי ממה שהיא עכשיו לאנשים קשה למצוא הפקות אני במקומך הייתי שואל מי פה מהפורום שכותב פריסטיילים וזה לוקח את זה ליותר מסתם כתיבה ומתכוון לעשות עם זה משהו
כיום דווקא יותר קל מאי פעם למצוא הפקות.. ברגע שמחפשים מוצאים. לא חסרים מפיקים , חלקם מאוד מוכשרים, והמחירים כבר לא בשמיים. אגב- פרסומת קלה, אורי שוחט התחיל לעבוד עצמאית למכור ביטים במחירים מאוד נמוכים.. ויש עוד אנשים.
ויש לי שיר מקצועי יחד עם חבר שלי שהוקלט באולפן נו אז? ואין לך מושג כמה אני רוצה לפרוץ שום דבר אחר לא מעניין אותי אז מה? אני שובר את הראש כל יום בלמצוא פתרון לבעיה שלי הבעיה: מה לעזאזאל אני צריך לעשות כדי לפרוץ?! פתרון: ............................... אין. ואל תגידו לי "לך לצ´ולו" כי תאמינו לי, זה לא עוזר בגרוש..... אז מה צריך לעשות?
זה קשור למיקום גאוגרפי זה לא שעכשיו כל האתיופים במדינה ישתלטו על הראפ ולא שכל המזרחיים ולא שכל האשכנזים כי לעדה מסוימת יש יותר עילה לשיר ראפ כמו שתגיד שללבנים אסור לשיר ראפ כי הם לא כושים מה הקשר בכלל
לכל דבר חייבים להיכנס לקטע העדתי? יש בסצינה אנשים מכל מוצא שתרצה ומה בדיוק זה שולט? סאבלימינל שהוא בערך סימן ההיכר של הסצינה הוא פרסי אז זה אומר שפרסים שולטים?