מה דעתכם?

omritoto

New member
מה דעתכם?

לאן יגיע סיצנת הראפ באארץ בעוד שנה שנתיים (או יותר)? האם יש לדעתכם סיצנה כרגע? ואיזה מגזר \עידה ישלטו ויהיו הדומיננטים ביותר בסיצנה? יאללה שירשור!!!!

יש סצנה

אבל אני לא חושב שהיא תתקדם יותר מידי ממה שהיא עכשיו לאנשים קשה למצוא הפקות אני במקומך הייתי שואל מי פה מהפורום שכותב פריסטיילים וזה לוקח את זה ליותר מסתם כתיבה ומתכוון לעשות עם זה משהו

da^Lord

New member
קשה למצוא הפקות?

כיום דווקא יותר קל מאי פעם למצוא הפקות.. ברגע שמחפשים מוצאים. לא חסרים מפיקים , חלקם מאוד מוכשרים, והמחירים כבר לא בשמיים. אגב- פרסומת קלה, אורי שוחט התחיל לעבוד עצמאית למכור ביטים במחירים מאוד נמוכים.. ויש עוד אנשים.

NO-BLESS

New member
אני מציין

שיש גם את האולפן המצויין של ג´יניוס A אחלה הפקות יוצאות משם!!!!!! (פרסומת קלילה- שי 360 מקליט שם)

King_E

New member
אני לוקח את זה מיותר לסתם כתיבה

ויש לי שיר מקצועי יחד עם חבר שלי שהוקלט באולפן נו אז? ואין לך מושג כמה אני רוצה לפרוץ שום דבר אחר לא מעניין אותי אז מה? אני שובר את הראש כל יום בלמצוא פתרון לבעיה שלי הבעיה: מה לעזאזאל אני צריך לעשות כדי לפרוץ?! פתרון: ............................... אין. ואל תגידו לי "לך לצ´ולו" כי תאמינו לי, זה לא עוזר בגרוש..... אז מה צריך לעשות?

Bracker Bracker

New member
תשובה

תמשיך לעשות מוזיקה תתשתפר תנסה לפרסם את עצמך כמה שיותר , אל תעסיק את עצמך במתי "תפרוץ" זה לא יעזור בכלום

גילדורי

New member
מהכרות עם סצינות אחרות

(פאנק ומטאל) מה שאתה צריך זה הרבה קשרים...להכיר תאנשים הנכונים. ככה זה שם.

multi

New member
זה לא קשור למוצא

זה קשור למיקום גאוגרפי זה לא שעכשיו כל האתיופים במדינה ישתלטו על הראפ ולא שכל המזרחיים ולא שכל האשכנזים כי לעדה מסוימת יש יותר עילה לשיר ראפ כמו שתגיד שללבנים אסור לשיר ראפ כי הם לא כושים מה הקשר בכלל

אשכרה

לכל דבר חייבים להיכנס לקטע העדתי? יש בסצינה אנשים מכל מוצא שתרצה ומה בדיוק זה שולט? סאבלימינל שהוא בערך סימן ההיכר של הסצינה הוא פרסי אז זה אומר שפרסים שולטים?

שלומי44

New member
באמת מה קשור?

מה הקשר מגזר? נראה לי שהסצינה תצא קצת לאור אבל לא בצורה משמעותית והראפ הערבי בטוח יתפוס פה לאט לאט.. אין מה לעשות, להם יש על מה למחות ולנו אין..

גילדורי

New member
../images/Emo13.gif סבבה

אחרת הייתי מביא את כל רמת גן עליך... וזה לא כיף שבאים אליך פול אנשים עם פיג´מות וחמושים בשש-בש...

omritoto

New member
איך הגענו לוויכוח עדתי?!?

אני סך בכל שאלתי איזה עדה תיתפוס יותר חזק! וחוץ מיזה איזה סיגנון יחודי יצא בסוף מישראל??? תגיבו ותשרשרו!

למעלה