מה דעתכם??

אבי בן 1231

Well-known member
למה אינך מבקש מרשם מרופא עיניים?
קיבלתי מרשם מרופא והמחיר לא היה זול בהרבה, פשוט ביקשתי אינפורמציה על המחיר הרגיל מחברי מר גוגל.
ועוד מספרים לי שהשרות הרפואי פה הוא מעולה!
בשרות רפואי איני מתכוון לרמת הרופאים אלא לשרות בכללותו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אשרי מי שסיפר לך זאת, כי הוא צודק לחלוטין כמובן. אין לזה שום קשר למחיר מוצר בחנות היקרה ביותר בישראל :). בוודאי לא אם תוך שניות מצאתי את אותו מוצר בחנות אחרת בישראל ב40% פחות וזה עוד בלי לבדוק יותר מדי לעומק.

GoldenEyes

Well-known member
קיבלתי מרשם מרופא והמחיר לא היה זול בהרבה, פשוט ביקשתי אינפורמציה על המחיר הרגיל מחברי מר גוגל.
בשרות רפואי איני מתכוון לרמת הרופאים אלא לשרות בכללותו.
הטיפות סיכוך אינן ברשימה של סל התרופות, ומכאן שאין עליהן סבסוד

אבי בן 1231

Well-known member
פה יש לך ב33.50:

פה ב29.90:

כל הנ"ל כאמור, בגיגול של פחות מ5 שניות. בהחלט יתכן שאם תשקיע עוד כמה רגעים תמצא מחירים עוד יותר טובים.
תודה, אשתמש במידע הזה!!
הטיפות סיכוך אינן ברשימה של סל התרופות, ומכאן שאין עליהן סבסוד
קיבלתי במרשם של רופא מכבי וחויבתי במחיר נמוך יותר מהמחיר הרשמי, כלאמר, מכבי משתתפת.
המחיר הרשמי הוא מאוד גבוה לעומת אתר אחר שאת הקישור לאתר זה קיבלתי מהרינגטון.

Harrington

Well-known member
מנהל
יש כיום סוגים רבים לסיכוך עיניים (עקב התגברות הצורך בציבור הרחב) במחירים מכל קצוות הקשת. האחד לא בהכרח טוב מהשני.

בלי קשר לכך, סופרפארם היא אחת הרשתות היקרות בישראל. אמנם יש להם מבצעים טובים שבדרך כלל מורידים את המחיר למשהו סביר יותר (בעיקר בבשמים, שניים במחיר אחד וכיו"ב), אבל עדיין. זאת רשת שטובה כדי לאתר בה מוצרים טובים ומתאימים ולאחר מכן לרכוש אותם במקום אחר.
כך סתם לדוגמה, גיגול של 1.6 שניות מצא לי את אותו מוצר בדיוק ב33.50 ש"ח. זה בלחיצה על קישור אחד. מן הסתם אם אמשיך לחפש אמצא את זה עוד יותר זול (רק דיברתי ובזמן שבאתי לסגור את חלונית החיפוש עיני נפלו על 29.90 ש"ח לאותו מוצר, בלי שלחצתי אפילו על לינק נוסף :)).

אבי בן 1231

Well-known member
יש כיום סוגים רבים לסיכוך עיניים (עקב התגברות הצורך בציבור הרחב) במחירים מכל קצוות הקשת. האחד לא בהכרח טוב מהשני.

בלי קשר לכך, סופרפארם היא אחת הרשתות היקרות בישראל. אמנם יש להם מבצעים טובים שבדרך כלל מורידים את המחיר למשהו סביר יותר (בעיקר בבשמים, שניים במחיר אחד וכיו"ב), אבל עדיין. זאת רשת שטובה כדי לאתר בה מוצרים טובים ומתאימים ולאחר מכן לרכוש אותם במקום אחר.
כך סתם לדוגמה, גיגול של 1.6 שניות מצא לי את אותו מוצר בדיוק ב33.50 ש"ח. זה בלחיצה על קישור אחד. מן הסתם אם אמשיך לחפש אמצא את זה עוד יותר זול (רק דיברתי ובזמן שבאתי לסגור את חלונית החיפוש עיני נפלו על 29.90 ש"ח לאותו מוצר, בלי שלחצתי אפילו על לינק נוסף :)).
אני לא רצתי לסופרפארם זה מרשם ממכבי שאפר לקבל בסופרפארם וגם בבתי מרקחת של מכבי, והמחיר יהיה זהה.
שלח בבקשה את הלינק של הזול יותר אם עדיין את רואה אותו!!

Harrington

Well-known member
מנהל
אני לא רצתי לסופרפארם זה מרשם ממכבי שאפר לקבל בסופרפארם וגם בבתי מרקחת של מכבי, והמחיר יהיה זהה.
שלח בבקשה את הלינק של הזול יותר אם עדיין את רואה אותו!!
פה יש לך ב33.50:

פה ב29.90:

כל הנ"ל כאמור, בגיגול של פחות מ5 שניות. בהחלט יתכן שאם תשקיע עוד כמה רגעים תמצא מחירים עוד יותר טובים.

למעלה