די נמאס לי מהשטויות שלהם.לפי חדשות הבוקר, רוצים להוריד את כל מגבלות הקורונה עד סוף החודש.
מה דעתכם זה מוקדם מידי או בול הזמן?
האבטלה במגמת ירידה, אין שום סיבה לשפוך כסף ציבורי על חל"ת באופן גורף. צריך לתת פתרונות רק לסקטורים שטרם התאוששו בגלל ההגבלות.די נמאס לי מהשטויות שלהם.
יותר חשוב לי זה, מה עם החל"תים?
מאותה סיבה שלא שופכים כסף על חל"תים.למה לא משולמים כספים כפי שנתניהו שילם לסקטור העצמאי?
החלוקה הגורפת הזו היתה שטות מוחלטת, לא היתה שום סיבה לחלק כסף למי שלא נפגע.איפה כרטיס ההטבות לקניה בסופר שקיבלנו בתקופת נתניהו?
כל בית אב קיבל 600₪ כפול 3.
נתוני הצמיחה מראים שגלגלי הכלכלה מסתובבים במרץ. שפיכת כסף רק תעודד אינפלציה.דוברמן, תשחרר קצת כסף לעם, תניע את גלגלי הכלכלה.
נתוני הצמיחה ממש מעודדים... עוד מעט נצא לרחובות...האבטלה במגמת ירידה, אין שום סיבה לשפוך כסף ציבורי על חל"ת באופן גורף. צריך לתת פתרונות רק לסקטורים שטרם התאוששו בגלל ההגבלות.
מאותה סיבה שלא שופכים כסף על חל"תים.
החלוקה הגורפת הזו היתה שטות מוחלטת, לא היתה שום סיבה לחלק כסף למי שלא נפגע.
נתוני הצמיחה מראים שגלגלי הכלכלה מסתובבים במרץ. שפיכת כסף רק תעודד אינפלציה.
כששילמו את החל"ת בתחילת הקורונה זה היה מוצדק. בהמשך זה היה פגיעה באוצר ובכלכלה. החל"ת המשיך להיות משולם לאנשים אוטומטית. עסקים שחזרו לפעולה בקשו מהעובדים לחזור והעובדים סרבו, עדיף היה להם לקבל משכורת חלקית ולשבת בבית בנחת (שגם זה שווה כסף- תשלומי מטפלת, ארוחות ביתיות ולא מזון קנוי וכו'), או אפילו לעבוד בשחור. המדינה לא בקשה דיווח מהמעסיק שהוא משאיר את העובד בחל"ת. מה התוצאה? תשלומים מיותרים לנצלנים ובטלנים שפוגעים באוצר המדינה, ושיתוק של עסקים שלא משיגים עובדים- פגיעה בכלכלה.. אם היו מתיחסים לדיווחי המעסיק מדי חודש ומשלמים חל"ת למי שבאמת לא יכול היה לחזור לעבודתו, אותם נצלנים ובטלנים היו חוזרים לעבודה רשמית ולאוצר היה נחסך כסף רב. חל"ת מגיע רק למי שמקום עבודתו לא מאפשר לו לעבוד, ולא למי שמתחשק לו לא לעבוד.די נמאס לי מהשטויות שלהם.
יותר חשוב לי זה, מה עם החל"תים?
למה לא משולמים כספים כפי שנתניהו שילם לסקטור העצמאי?
איפה כרטיס ההטבות לקניה בסופר שקיבלנו בתקופת נתניהו?
כל בית אב קיבל 600₪ כפול 3.
דוברמן, תשחרר קצת כסף לעם, תניע את גלגלי הכלכלה.
את כל זאת אנחנו יודעים כיום מתוך נסיון העבר.כששילמו את החל"ת בתחילת הקורונה זה היה מוצדק. בהמשך זה היה פגיעה באוצר ובכלכלה. החל"ת המשיך להיות משולם לאנשים אוטומטית.
לא נכון, כבר בזמן אמת היו שהבינו את זה, הסיבה העיקרית שהתשלומים המשיכו היתה כלכלת בחירות.את כל זאת אנחנו יודעים כיום מתוך נסיון העבר.
אבל נתניהו לפחות יצא עם פיילוט אשר ניסה להיטיב עם העם
נכון לא זורקים סתם כסף לחא הבחנה אם צריך או לו בשביל לשחד את הבוחרים.ואילו פה אנחנו רואים מגמה שונה.
לגיטימי לממש מדיניות באמצעות מיסים, כאלה הם המיסים על כלים חד"פ ועל משקאות קלים.לא די בזה שלא משלמים כלום לאף אחד כולל המגזרים הכי חלשים, אלא אף מעלים את המחירים.
עכשיו שלא תביני אותי לא נכון.
אני לא אומר שהדבר נעשה ממקום של רשעות, נבזות או אטימות לב, ממש לא.
הדבר נעשה ממקום של חוסר נסיון ואי יכולת כולל אי הבנה וידע כיצד לנהל את כלכלת המדינה.
חכמה בלילה, מה בנוגע ליום?נכון לא זורקים סתם כסף לחא הבחנה אם צריך או לו בשביל לשחד את הבוחרים.
זה לא משנה את העובדה שבגלל כלכלת בחירות הממשלה הקודמת שפכה כסף גם איפה שלא היתה סיבה.חכמה בלילה, מה בנוגע ליום?
כיום, אין תאריך בחירות באופק וכאשר בנט לא ימסור ללפיד את השרביט, תיראי שההתנהלות תהיה שונה לגמרי.
לא הייתי היחידה שכתבה בזמן אמת שמתנה לכל מבוגר ודמי בטלנות לכל מי שלא רוצה לחזור לעבודתו היו מיותרים. רבים וטובים שמבינים יותר ממני אמרו וכתבו כך. אבל אלה שנתניהו קדוש עבורם וכל מעשיו נהדרים בעיניהם מבינים את זה רק כעת, בדיעבד.את כל זאת אנחנו יודעים כיום מתוך נסיון העבר.
אבל נתניהו לפחות יצא עם פיילוט אשר ניסה להיטיב עם העם
ואילו פה אנחנו רואים מגמה שונה.
לא די בזה שלא משלמים כלום לאף אחד כולל המגזרים הכי חלשים, אלא אף מעלים את המחירים.
עכשיו שלא תביני אותי לא נכון.
אני לא אומר שהדבר נעשה ממקום של רשעות, נבזות או אטימות לב, ממש לא.
הדבר נעשה ממקום של חוסר נסיון ואי יכולת כולל אי הבנה וידע כיצד לנהל את כלכלת המדינה.
עם דגש על חלק ועל החלק שפחות נזקק.בקשר לניהול הכלכלה היום? שאפו על ההטבות לחלק מן המשפחות העובדות.
אכן דגש על חלק.עם דגש על חלק ועל החלק שפחות נזקק.
משפחה עובדת שבקושי משלמת מיסים מפאת הכנסה הנמוכה, לא תקבל מ"ההטבה" כמעט כלום ואילו משפחה הייטקיסטית שמשלמת מס מפאת משכורתה הגבוהה תקבל את ההטבה, לכן שום שאפו ושום נעליים!
הגיע הזמן להפסיק לעודד ילודה על ידי הטבות למשפחות עם ילדים.לא הייתי היחידה שכתבה בזמן אמת שמתנה לכל מבוגר ודמי בטלנות לכל מי שלא רוצה לחזור לעבודתו היו מיותרים. רבים וטובים שמבינים יותר ממני אמרו וכתבו כך. אבל אלה שנתניהו קדוש עבורם וכל מעשיו נהדרים בעיניהם מבינים את זה רק כעת, בדיעבד.
קרדיט מלא צריך לתת לו עבור הבאת החיסונים במהירות שיא.
בקשר לניהול הכלכלה היום? שאפו על ההטבות לחלק מן המשפחות העובדות. בוז גדול על כך שההקלות לא תופסות עבור משפחות עם ילדים צעירים יותר. הייתי מרוצה אילו היה איזה המשך לתוכנית, שיתיחס לחלשים שבחברה. מקבלי שכר מינימום, מקבלי השלמת הכנסה, מקבלי קיצבת נכות ועוד. לאו דווקא לכל מקבלי קיצבת זיקנה, אלא בהתיחס למצבם הכלכלי. לא כך המצב. למה? ככה, ליברמן. האיש הזה מת על כותרות ועל מהלכים פופוליסטים. אולי אם יהיה מספיק רעש ציבורי הוא יעשה גם למען הנזקקים האחרים. בינתיים- אני ממש, אבל ממש לא אוהדת אותו.
את יודעת צביה.אני רוצה לספר על שני מקרים שהייתי עדה להם.לפי חדשות הבוקר, רוצים להוריד את כל מגבלות הקורונה עד סוף החודש.
מזמן היה צריך להעביר את האחריות לרמת הפרט. אין שום סיבה להגבלות גורפות, היה צריך להוציא המלצות למי שבסיכון. היה צריך גם לתת לו פתרונות כלכליים.לפי חדשות הבוקר, רוצים להוריד את כל מגבלות הקורונה עד סוף החודש.
אין לי אלה להקשיב לגורמים המקצועיים במשרד הבריאותלפי חדשות הבוקר, רוצים להוריד את כל מגבלות הקורונה עד סוף החודש.
לפי חדשות הבוקר, רוצים להוריד את כל מגבלות הקורונה עד סוף החודש.
תגידי... עד היום, לאורך שנתיים לערך, הרגשת בטוחה עם כל ההנחיות שניתנו בקשר ל"מגרפה"?לפי חדשות הבוקר, רוצים להוריד את כל מגבלות הקורונה עד סוף החודש.
בעד, המסכות לא הוכיחו את עצמןלפי חדשות הבוקר, רוצים להוריד את כל מגבלות הקורונה עד סוף החודש.
יש בכלל מגבלות קורונה בישראל?לפי חדשות הבוקר, רוצים להוריד את כל מגבלות הקורונה עד סוף החודש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.