מה דעתכם?

eviv

New member
מה דעתכם?

חשבתם פעם על זה שכשגבר שוכב עם הרבה בנות אז הוא נחשב תותח וקול ומה שלא תרצו וכשאשה שוכבת עם הרבה בחורים אז היא נחשבת נותנת שרמוטה נקודה יפה למחשבה לא?
תגיבו חופשי אני רגיל שאנשים מתייחסים אלי כאל מוזר כאל אחד שלא מבין שזה פשוט ככה ואי אפשר לשנות EVIV

GirlFriend

New member
חשבתי על זה.................... אבל

גם אם בן שוכב עם הרבה בחורות הוא נחשב תוחח מצד הבנים... ולא מצד הבנות... לדעתי בכל אופן...

eviv

New member
אבל מצד השני..

אשה ששוכבת עם הרבה הבנים יקראו לה נותנת והנשים יקראו לה נותנת...

nobodys girl

New member
דעתי..

נקודה מצויינת למחשבה אתה לא הראשון שחושב על זה או מעלה את זה לדיון... לדעתי זה נובע מהעובדה שאישה מוותרת על יותר כשהיא שוכבת עם מישהו... אבל אולי זאת רק אני..

CRaZySweeT

New member
נקודה מעניינת תחשבו על זה

אני חושבת שזה באמת לא בסדר למשל בואו אני אתן לכם דוגמא ממקרה אישי שלי.... יש לי מכרה, שבעצם פעם היינו חברות אבל רבנו. בכל מקרה (אני רעה) הייתי צוחקת עליה בגלל כל מיני דברים על זה שהחבר שלה מכוער (והוא לא כל כך) ועל זה שהיא ביחד עם כמה בנים באותו זמן.... אבל היא לא ידעה. בכל מקרה גיליתי עליה משהו. גיליתי שהיא התרחקה עם החבר שלה מבחינה מינית,(אנחנו בנות 15 - אני גדולה ממנה בשלושה ימים) ואני, שהכרתי אותה כילדה תמימה וחמודה, שרוצה לשמור על התולין עם החתונה, נדהמתי וקראתי לה זונה, לא בפנים, כי היא לא יודעת שאני יודעת. בכל מקרה, פתאום תפסתי את עצמי אומרת - אבל רגע, היא לא זונה. למה היא זונה היא לא קיבלה כסף על זה. ולמה? אם היא רוצה את זה ונהנת מזה מה קרה למה לא? למה צריך לקרוא לה זונה? מה לבנות אין צרכים? אנחנו לא אוהבות את זה? וזאת בכלל ילדה שרבתי איתה, ושאני די לא סובלת. אז תחשבו פעמיים לפני שאתם קוראות לחברה שלכם זונה, או שרמוטה או מה שזה לא יהיה. מותר לנו לאהוב סקס, זה לא פשע, ואם זה בגיל צעיר - חבל, זה מה שאני חושבת לפחות. טוב אז תחשבו טוב על מה שאמרתי ותגיבו. ביי! I´m a good girl... I just do somew bad things sometimes...

היתה לי שיחה עם ידיד שלי../images/Emo58.gif

על זה אתמול... זה מעצבן... אם בנים יעשו את זה עם מיליון בנות... זה יהיה אחלה ובסדר... גם מבחינת הבנות... יראה כנורמלי לגמרי... מבחינת הבנים... זה יראה כאילו הוא איזה תותח! אבל עם בת תשכב עם הרבה בנים... היא תראה כמו איזה שרמוטה... "מה היא הולכת לשכב עם כל אחד?! איזו זו** היא!" זה מעצבן/= לבנים יש הרבה יותר חופש בקטע הזה=/

eviv

New member
נכון מה אסור לבנות להנות

למה בנות צריכות לעשות את עצמן לא חושבות על סקס למה בנות צריכות לעשות מה שהן אוהבות בסוד מה רע בסקס?! למה גם בנות וגם בנים יוכלו להנות באותה מידה? דיי להפליה כוח לשיוויון EVIV

למעלה