נקודה מעניינת תחשבו על זה
אני חושבת שזה באמת לא בסדר למשל בואו אני אתן לכם דוגמא ממקרה אישי שלי.... יש לי מכרה, שבעצם פעם היינו חברות אבל רבנו. בכל מקרה (אני רעה) הייתי צוחקת עליה בגלל כל מיני דברים על זה שהחבר שלה מכוער (והוא לא כל כך) ועל זה שהיא ביחד עם כמה בנים באותו זמן.... אבל היא לא ידעה. בכל מקרה גיליתי עליה משהו. גיליתי שהיא התרחקה עם החבר שלה מבחינה מינית,(אנחנו בנות 15 - אני גדולה ממנה בשלושה ימים) ואני, שהכרתי אותה כילדה תמימה וחמודה, שרוצה לשמור על התולין עם החתונה, נדהמתי וקראתי לה זונה, לא בפנים, כי היא לא יודעת שאני יודעת. בכל מקרה, פתאום תפסתי את עצמי אומרת - אבל רגע, היא לא זונה. למה היא זונה היא לא קיבלה כסף על זה. ולמה? אם היא רוצה את זה ונהנת מזה מה קרה למה לא? למה צריך לקרוא לה זונה? מה לבנות אין צרכים? אנחנו לא אוהבות את זה? וזאת בכלל ילדה שרבתי איתה, ושאני די לא סובלת. אז תחשבו פעמיים לפני שאתם קוראות לחברה שלכם זונה, או שרמוטה או מה שזה לא יהיה. מותר לנו לאהוב סקס, זה לא פשע, ואם זה בגיל צעיר - חבל, זה מה שאני חושבת לפחות. טוב אז תחשבו טוב על מה שאמרתי ותגיבו. ביי! I´m a good girl... I just do somew bad things sometimes...