מה דעתכם.......

ומה רע בזה אנרכיה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

נעשה קצת שמח....

אנרכיה

New member
מה רע?

אני אצטרך להשגיח אליכם שלא תשתו יותר מידי, אבל לא נורא,נעבור את זה, בכל מקרה, שווה לכם לבוא לכאן, יש כאן המון פינגוונים, ומאוד נחמד פה, רק תבאו עם מזגן, החדר שלי לא שמע שהסתיו פה,והחורף בקרוב יבקר אותנו, הוא פשוט בשלו,סגור על הקיץ, זהו... לעוד פרטים,נא לפנות אלי פה בפורום ו\או להטריד אותי בהודעות פרטיות. גמר חתימה טובה. אנרכיושששששש.

אדון אנרכיה ..........

1. איפה זה "תבואו לכאן"
2. איפה זה "נורא נחמד פה"
3. יום כיפו נגמר כבר לפני חודש.....חנוכה כבר דופקת בדלת, שומע
(כיפו=כיפור) 4. נא לשים תביעת אצבע על המפה..... תודה בשם ההנהלה

אנרכיה

New member
תראה מה כתבו עלי

<נלקח באכזריות מתוך ´וואלה אסטרולגיה´> זה עלול להיות יום עם הרבה חוסר סבלנות וסובלנות, ומתחים מסוגים שונים. הירח שליט המזל שלכם יוצר היום היבט פעולה לא קל לכוכב אורנוס, היבט שעלול לגרום לכם לרצות הרבה יותר ספייס ומרחב מחייה, ולהגיב בתוקפנות מסויימת כשדברים לא קורים כפי שרציתם. זהו יום להברקות ולפתרון בעיות, אבל לא לשקט נפשי. לענינו... 1."תבואו לכאן"-אל הכפר שאני חי בו. 2."נורא נחמד פה"-בכפר כיייף,יש פה המון ילדים עם פייס,ומלאן בנות עם חצאיות,והמון פינגוינים. 3.בחנוכה חב"ד יבאו לחלק לנו בבסיס סופגניות בחינם?!? 4.תן לינק.<בבקשה> :)))

איזה כפר../images/Emo35.gif כפר חסידים../images/Emo35.gif

הלינק נמצא למעלה בפס הכחול.... תלחץ על "אנחנו על המפה" החלון של המפה יעלה....תלחץ על החץ בפינה הימנית הקיצונית ותפעל לפי ההוראות.... רק שים לב:יש כבר נציגה בערב הסעודית...לא צריכים עוד אחד

אנרכיה

New member
nope

זה שכונה קטנה,כמו כפר,רק בלי פרות. :> התמקמתי על המפה. רק עכשיו ראיתי שנתת לי הסבר,הפכתי את הדף לכל הכיוונים ולא מצאתי,עד שהבנתי שהם מתכוונים לחץ.

מה זה אנרכיה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

סימנת את עצמך באיזה אי קטנטן באמצע האוקינוס הפאסיפיק

אנרכיה

New member
אווווייייייייייייייייייייייי אמאאאא

זה מדבק. <שמישהו יקח אותה מפה>

אנרכיה

New member
::::::::::::::::::)

Laguh My Ass Off <מהאיימיל> כשהייתי קטן, אמא אמרה לי: "אם לא תאכל, לא תהיה חייל" כוס אמק, למה אכלתי... לא רואה את אמא. לא רואה את אבא. הסמל נראה כמו קוף... מה אני מרקו? כל יום השמש זורחת ולי פותחים פה את התחת יום יבוא והשמש תיזרח ואני אשוב להיות אזרח דרעי גנב וקיבל שנתיים אני לא עשיתי כלום ונכנסתי לשלוש עדיף חמור בטבע מנגד בקבע! אם זה בית זונות אז תביאו זונות! אם זה צבא אז תביאו מפקדים! אבל למה להביא מפקדים זונות??? למה להסתכל על בדיחות על הקיר כשהבדיחה הכי גדולה נמצאת אצלך ביד? חופש זה דבר שאי אפשר לתאר במילים לכן אף אחד לא יודע מה זה עד שהוא מתגייס לקרבי. צעד קטן לקב"ן - צעד גדול לאנושות רק בחורה שעדיין לא גמרו לה בפה תאמר "קוקה קולה זה טעם החיים" אם ראית צלף - אז אל תרוץ כי תמות עייף מתי כולם יבינו שצדק הוא רק כוכב להיות ג´ובניק זה בן זונה ובן זונה מי שג´ובניק עוד לא שתלו את השתיל של העץ שכשיגדל יעשו מממנו את הנייר לתעודת השחרור שלך קשה יש רק בלחם נוח יש רק בתיבה כשנולדתי בכיתי שהתגייסתי הבנתי למה בחורה היא כמו קופסאת שימורים אחד פותח כולם טועמים!!!

יפה יפה אנרכיה...אבל עוד לא ענית |?

למה מיקמת את עצמך על המפה באיזה אי ב"אק וולד" בים בהפאסיפי
מאוד מסקרן....לא ידעתי שלצה"ל יש בסיס שם...ושחב"ד הגיעו עד לחור הזה ?? מת מסקרנות....

אנרכיה

New member
ששששששששששששש....

אל תגלה!!! ישנה תוכנית במגירות אי שם אצל הרמטכ"ל,עוד מתקופתו של שאול, שכאשר הפלשטינאים יזרקו אותנו כולנו לים, כולנו נעלה על שירות מגומי ונשוט לנו לאי ששמו ´אנרכיה´, זה אי על שמי, צה"ל שם אותי שם עובד רס"ר לטאטות את האי מאינדיאנים בני המקום, אומנם יש המשך, אבל זהו לבנתיים... לגבי חב"ד,הסיפור די עצוב, תן לי לחשוב על משהו שיספק אותך, באחד הימים,בלכתי במדרחוב בראשון, קופץ אלי מאיזה שיח,אדם מוזר, למה מוזר,בהתחלה חשבתי שזה לא אדם, שמדובר בפינגוין, עד שהוא התחיל לדבר, חשבתי שאני חולם, ואז הוא נתן לי וואחד כאפה להראות לי שאני לא חולם, כאב לשניה, ואז החטפתי לו בוקס, ואמרתי לו שאני אתן לו עוד אחד, ואז הוא אמר שיש לו הצעה מפתה, הוא אמר לי, בקש מה שאתה רוצה, אמרתי לו אני רוצה את הירח, אמר לי, נו דבר ברצינות, אמרתי לו, אני רציני, אמר לי, בסדר, אמרתי לו, הא?!? אמר לי, טוב,נו אני רואה שאתה לא רציני, אמרתי לו, טוב ביי, אמר לי, אולי בכל זאות, אמרתי לו, אני רוצה ת´ירח, אמר לי, רק תירח? אמרתי לו, רק תירח, אמר לי, טוב בקש ת´ירח, צעקתייייייייייי בקוווולייייייי קקקקקקקולות, אני רוצה ת´ירח,ועכשיו, אמר לי, לאאאא,נראה לך שזה עובד ככה? אחרת כולם היו יכולים לבקש,ת´ירח, אמרתי לו, נו,דבר מהר אני חייב לטוס, אמר לי, לאן? אמרתי לו, למרוקו, אמר לי מה יש לך לעשות שם? אמרתי לו, משם אני נוסע עם אבוב לאי שלי, אמר לי האי שלך? אמרתי לו, ´אנרכיה´, אמר לי? שטו? אמרתי לו, מה ששמעת, אמר לי, אם ככה, אני בא איתך, אמרתי לו, אתה לא, אמר לי, אני כן, אמרתי לו, שיהיה, אמר לי, יאאאאאלההההה שלם עלי, נתתי לו את הבוקס השני, אמר לי, איייייייייי, אמרתי לו, מגיע לך בייבי, אמר לי, את תקרא לי בייבי אני לא הבייבי שלך, אמרתי לו, שיהיה, אמר לי יאלללההההה בוא נטוס, אז טסנו, אחרי מסעות שאלוהים לא יודע אבל השטן כן, איך עברנו אותם, הגענו לאי שלי, ´אנרכיה´, אמר לי, מה אני אעשה פה, אמרתי לו, מה בא לך לעשות פה, אמר לי, מה התאריך היום? אמרתי לו, בעעעעעעעע, אמר לי, מה? אמרתי לו, מאיפה לי מה אני לוח שנה, אמר לי, צודק אתה לא, אמר לי, טוב,בוא נגיד שפסח, אמרתי לו, נגיד, אמר לי צריך לאפות מצות לפסח, אמרתי לו, תאפה אתה,אני לא זז מהים, אמר לי, טוב בוא תעזור לי לכרות עצים,ללוש ת´בצק,לחורר ת´מצה, אמרתי לו, בוא לא!, אמר לי, טוב פסח לא שווה, בוא נגיד שיום כיפור, אמרתי לו, אחותך יום כיפור, אמר לי, אין לי אחות, אמרתי לו, שתיהיה לך אחות, אמר לי, טוב,בוא נגיד שחנוכה, אמרתי לו, בוא, אמר לי, אתה יודע מה טוב בזה? אמרתי לו, מה? אמר לי שבחנוכה חב"ד מגיעים לכל מקום,שיש בסיס צבאי, אמר לי, וואלה? אמרתי לו, ווווווווועעעעעעעלה אכבררררר, אמר לי, חלאס להפחיד אותי, מה אתה ערפי ולא ידעתי, אמרתי לו, כיייין,ועכשיו אני הורג אותך, אמר לי, יאאאאאאלההההה תהרוג אותי,נראה אותך,משחק אותה ערס,יאאאאאלההההה,נראה אותך,ת´דקור אם יש לך אומץ,אני הייתי בהודו,הייתי איפה ש´תה לא רוצה,מה לא עשיתי,אכלתי טריפים,שתיתי חשיש,בלעתי כדורים,שדדתי שודדים,מ´שתה לא רוצה, אמרתי לו, טוב, אמר לי, איפה היינו? אמרתי לו, חב"ד, אמר לי, ישנה בעיה אחת, אמרת לו, והיא? אמר לי, חב"ד מגיעים לכל בסיס צבאי,ופה זה לא, אמרתי לו, יאאאאאאלההההההה, אמר לי, יאלההההההההה אכבר, אמרתי לו, שתוק,ונתתי לו בוקס שלישי שלא היה מתוכנן מראש, אמר לי, לא כואב ולא כואב, שרתי לו, "אנני בוכה אף פעם...ילד גדול..." והוא, התחיל לבכות, אמרתי לו תרגע, תשתה משהו, אמר לי, תרגע אתה,אני לא נרגע, אמרתי לו, אל תרגע, אמר לי, איפה היינו? אמרתי לו? חב"ד, אמר לי,ייייייאאאאאאללההה, אמרתי לו, יאאאאאאלהה, אמר לי, ברצינות, אמרתי לו, דודה שלך ברצינות, אמר לי, בלי לקלל הורים, אמרתי לו, דודה שלך היא אמא שלך? אמר לי, אתה צודק! אמר לי, איפה היינו? אמרתי לו, חב"ד, אמר לי, יאאאאאאלה אמרתי לו, יאלללללללההההההההההההההה מהההההההההה י´חב"דניק, אמר לי, יאאאאאאאלללללהההההה יאאאאאאלהההה יאלהההההה נמאסת אלי, אמרתי לו, GET TO THE POINT אמר לי, נפתחנו הא? אמרתי לו, הא!!! אמר לי, איפה היינו? אמרתי לו, חב"ד, אמר לי, חייבים הקים בסיס צבאי, אמרתי לו, מה המצב במדינה? אמר לי, חרא, אמרתי לו, דתי ומקלל, אמר לי, אני דתי שבבניק, אמרתי לו, טוב, אמר לי, איפה היינו? אמרתי לו, חב"ד, אמר לי, צריך להקים בסיס, אמרתי לו, למה בסיס? אמר לי, כי....כיייייי...הרבי שלי אמר שאסור להזדיין, אמרתי לו, זדיין לי מהעינים,אתה מדבר עם ילד קטן על זיונים, אמר לי, טובבבבבבבבבבבבבבבבב, אמרתי לו, GET TO THE POINT אמר לי, צריך להקים תחליף למדינה, אמרתי לו, למה? אמר לי, לא שמעת, אמרתי לו, לאא אמר לי, במגירות העמוקות שלא נפגעו מפצצות צה"ל במוקטעה ישנה תוכנית, לזרוק את כל היהודים הישראלים לים, אמרתי לו, ומזה קשור אלי, אמר לי, כל ישראל אחים, אמרתי לו, אני לא אח שלך, אמר לי, תכחיש תכחיש,אני אומר לך שאתה כן,הרבי אמר, אמרתי לו, יאלללללההההההה סייייים כבר אני במתח, אמר לי, הקיצר, לעבודה... ונתתי לו בוקס רביעי.

אנרכיה...התשובה קצרה מידי..../images/Emo7.gif

היית צריך להמשיך לפחות עוד איזה 5-10 ק"מ......הפסקתי להבין את מה שאתה מנסה להגיד אחרי השורה השישית....
מה שתית לפני שהתחלת לכתוב
I give up....You are beyond repair... too far gone....hopeless...

אנרכיה

New member
מזה כל כך קשה להבנה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

<כמה שאני עיייף>

"מציצן" שכמותך!

אולי במקום להציץ....תצטרף??????? בטוחני שיקבלו אותך בסבר פנים יפות....במיוחד אני
וכן...תותי ידועה בלשון החדה שלה....וטוב שכך!!! מתה על הבחורה הזאת!!!

תותי-בת

New member
מקסימוששששששששה! ../images/Emo23.gif כבר אמרתי לך שאני בריאה עלייך?! ../images/Emo24.gif ודווקא עניתי לליאת בנחמדות ובנימוס לא? ../images/Emo8.gif בכל אופן ניסיתי ../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

תודה על ההזמנה../images/Emo70.gif

אבל אגלה לך סוד: בגלל הבדליי השעות אני רק יכול להציץ מפעם לפעם כאשר אני במשרדי. אין לי שם מקלדת בעברית ובכלל אני לא מדפיס מהר, ולהשתמש במקלדת הוירטואלית לוקח יותר מדי זמן. ועד שאני מגיע הביתה ועולה על הפורום אתם כבר יושנים ונוחרים!!!! וחוץ מזה, מה להגיד לך, החברה שם ממש "מטורפים"....מעדיף בשלב זה את שיטת ההצצה.....אם ראייה כמו שלי צריך לנצל את זה....אנונימיות לפעמים טובה לנשמה...

טוב שלא עשית שגיאת כתיב ../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

יכולת ב"טעות" לכתוב "מוצצן"......
אופס...לרגע אחד חשבתי שנכנסתי לפורום שלך..... פה זה פורום מכובד..... אני באמת מבקש סליחה......
איזה טעות......

תותי-בת

New member
אויששש ../images/Emo9.gif נראה לי שמעכשיו כדאי להתרגל כיוון שהתהפכו לי השעות ואת מוזמן למסנג´ר ולאיסיקיו שלי - הצטלמתי 20 תמונות חדשות בשלושה ימים האחרונים ../images/Emo8.gif [email protected] 84426477

למעלה