מה דעתכם.......

sashkashurik

New member
לפרמם!

חוץ מזה, אתם מוזמנים אלי לפורום. אנחנו בוואלה, מועדון בלאגן, תיכף אני אתן קישור. מה שטוב בו, שהוא פעיל בלילה שעון ישראל.
http://clubs.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=club/club_index&forum_id=1951

sashkashurik

New member
../images/Emo3.gifאז לפרם!

הווה: מפרם-מפרמת-מפרמים-מפרמות. עבר: פירמתי, פירמת, פירם, פירמה, פירמנו, פירמתם, פירמו. פּ דגושה! עתיד: אפרם, תפרם, תפרמי, נפרם, תפרמו, יפרמו ציווי: פָּרֶם! פּירמי! פּירמו! בניין פיעל.

תותי-בת

New member
לפרמט=למחוק את המחשב אולי נקרא לזה מתפרמרים? מלשון מתארנבים? ואל תשאלי אותי איך הגעתי לזה ../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif המשך בוקר מאורנב, ליאת הארנבת.

ןרד ורד ורד.....את לא לבד....

אני גר בחוף המזרחי של ארה"ב וז"א שאני 5 שעות מאחורי שעון לונדון. השעה אצלי כרגע היא 8:30 בערב.חברי הפורום מישראל ודאי כבר נוחרים אבל ה"אמריקאים" כולם כולם עדיין ערים. אני נמצא כאן כמעט בכל ערב ובודק אם יש מישהו שמצייץ. תסתכלי על השרשור שהיה לי עם מקסימה שתי הלילות האחרונים. היום אני יודע ב מ פ ו ר ש שהיא פרשה "לעולם החלומות" בסביבות השעה אחת לפנות בוקר.....יש לי ראייה 20/20 ורואה כל הדרך מארה"ב לאיזה מושבון קטנטן בארץ...

פשוטו כמשמעו.....

חי ונושם Fitness & health life style יום יום.....מאמין מושלם שה-Life style הזה הוא אחד התשובות הטובות ביותר לחיים ארוכים ומאושרים....עוזר לפתור הרבה בעיות ומכשולים שהחיים מציבים לפניך..גם מבחינה פיסית ובודאי מבחינה מנטאלית...אם יש לך כמה דקות אני מזמין אותך לקרוא מאמר קצר שכתבתי כתשובה לשאלה שנשאלתי ע"י אחת החברות Ho Oh מסין שרצתה לדעת איך נשארים במוטיבציה.....ואז תביני יותר למה "פיטנס" ( הקובץ נמצא בתאריך 6 לאוקטובר. אם את לא מוצאת אני אעלה את זה שוב)

תותי-בת

New member
אני ערה לשם שינוי ../images/Emo8.gif טוב זה כי חברה שלי קפצה אליי עכשיו... - עזבו טירוף של אנשים ביהוד!

תותי-בת

New member
ועכשיו היא מארנבת ת´מוח לזה שהיא יוצאת איתו עכשיו והוא מארנב לה ת´מוח ושניהם מתארנבים ומארנבים לי ת´מוח ועכשיו היא עברה חדר ומשעמם לי לבד ולכן אני מארנבת לכם ת´מוח ../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif המשך לילה מאורנב, ליאת הארנבת.

היי תותי, לא רגיל לראות אותך

בשעה כזו פה... אתמול ושלשום זו מקסימה. היום היא הלכה לישון כמו כל "הילדים" שלה מהפורום שלה...מוקדםםםם....נו, אז יש לנו את תותי המתארנבת...

אגב "היצצתי" היום בפורום שלה....

ואת מי אני רואה פתאום מופיעה "בלי להציג את עצמה"
אבל עכשיו ברצינות... כאחד שיודע איך הלשון שלך יכולה להיות חדה...ענית כמו Real Lady! היית "קלאס אקט"

תותי-בת

New member
חחחחחחחחחחחח ../images/Emo9.gif תשמע, פרינסס גאט טו דו וואט אה פרינסס גאט טו דו! ../images/Emo8.gif ולא סתם האמא של האקס שלי הביאה לי מתנה מאוסטרליה ואחרי שהיא הכריחה אותי לפתוח את זה מול הפנים שלה, היא אמרה לאבא שלי "יו הבת שלך כזו ליידי" ואני התחלתי להחליף צבעים... יש לי עוד כמה וכמה סיפורים כאלו... אם תרצה אשמח לספר לך אותם במסנג´ר או באיסיקיו ../images/Emo8.gif המשך בוקר מאורנב (ואיפה אתה נמצא בחוף המזרחי? יש לי גיסה בבוסטון ../images/Emo8.gif) ליאת הארנבת היחידה!

אם תסתכלי על המפה......

תוכלי לראות את מיקומי. ואם כבר מדברים על המפה, לפי ספירה אחרונה מהבוקר בס"כ סימנו עד היום: 4 מארה"ב (ורק מהחוף המזרחי?), 3 מאירופה, 3 מישראל, ו-1 מערב הסעודית??? (צריך שהשב"כ יבדוק את ה"מרגל/מרגלת"?? מה אתם מייעצים??) נו רבותי היקרים, זה לוקח 2 שניות לסמן את מיקומכם.....נא לא לחשוש... הסודיות הוירטואלית עדיין קיימת, ומצד שני זה נחמד לראות את מיקומם של חברי הפורום מכל העולם....מה דעתכם? שיהיה יום נחמד ושמח....

תותי-בת

New member
איזו ארנבת בית אני! ../images/Emo6.gif ועוד לפני כמה זמן דווקא הבטתי במפה ואמרתי "יו הנה פיטי!!!!" ../images/Emo9.gif אפילו חשבתי על משפט חמוד כדי לשכנע את מי שעדיין לא סימן את עצמו - "זה נחמד, זה מדליק ואפילו לא מעיק - סמנו את עצמכם עוד היום במפת העולם שלנו!" ../images/Emo8.gif שיהיו צהריים מאורנבים לכולנו! ../images/Emo25.gif שמרו על עצמכם בכבישים, ליאת.

למעלה