מה דעתכם?

puma141

New member
זה כל כך לא נכון דניאל..אין לך מושג עד כמה!

מה זה-"ביקוש"? יש לך מושג כמה קשה לי להתאהב??
זו שטות מוחלטת..אתה מוכן להקשיב-או רק לשמוע?

כי כבר הסברתי לך פעם. מסתבר שהיית פחות קשוב לי, יותר לתזה שלך היית קשוב
שהיא לא נכונה דניאל:)

אביeג7

New member
אצל אסף זה היה שונה..

הוא יזם והיא התעלמה
יש הבדל בין לזה
לבין לזום.
אני חושבת ששיחת טלפון שבה קובעים שנדבר שוב ונקבע יום ספציפי להפגש,היא בהחלט מספיקה. ומי שנעלם כבר בשלב הזה,אז טוב שכך.. זה רק מראה על הכוונות האמיתיות שלו <בין אם זה חוסר רצון ספציפי או חוסר רצינות>

אני לא יודע בדיוק מה הלך ביניהם

אבל בדרך כלל בשלב הזה, אחרי שיחת הטלפון, הגבר כבר יזם די הרבה, בעוד האישה לא יזמה כלום. אז לא אמרתי לה להתקשר ולשאול מתי נפגשים, אבל ליזום התעניינות קטנה של "מה נשמע" יכול להיות מאוד נעים לצד השני, שעד עכשיו יזם הכל לבדו, וגם לתת לו תחושה שיש פה התעניינות אמיתית, והוא לא הולך להיות עוד דייט מתוך אלף בבית הקפה השכונתי שלה.

אסףג1981

New member
השתלשלות העניינים המדויקת

בשבת ביקשתי ממנה את הטלפון וזאת לאחר מספר שיחות נפש ארוכות וטובות במהלך העבודה. היא הסכימה מבלי להסס לרגע.
ביום ראשון, כשהסתמסנו, הצעתי לה דייט לסופ"ש והבהרתי לה בצורה הכי ישירה שיכולה להיות שהיא מוצאת חן בעיני. היא הסכימה לצאת איתי מבלי להסס לרגע.
ביום שני שוחחנו ארוכות בטלפון והייתה שיחה מצוינת (שאני יזמתי).
ביום שלישי שוב אני יזמתי, רק שהפעם הסתמסות. אני יודע שהיא ראתה וקראה את ההודעה שלי (נפלאות הוואטסאפ) ומשום מה השיבה רק לאחר מספר שעות. כמובן שלא הערתי לה על כך דבר ושיחקתי אותה הכי cool בעולם.
בשלב הזה כבר קיבלתי עצבים שרק אני יוזם. גם ביקשתי את המספר שלה, גם הזמנתי אותה לצאת איתי וגם יזמתי את שיחת הטלפון וכל ההסתמסויות. כמה אפשר לחזר ?!?!
כבר התכוונתי להרים ידיים למרות שהיא ממש מוצאת חן בעיני, אך בסופו של דבר היא השיבה לי וזה ריכך אותי.
מחר הדייט וכל שנותר לי הוא לקוות לטוב.
מסקנה עבור הגברים- לא לנהוג באימפולסיביות, כי אתם עלולים להצטער על כך ואולי לפספס מישהי מדהימה.
מסקנה עבור הנשים- הבנו שאתן אוהבות תשומת לב ושמחזרים אחריכן, אבל חשוב שתפנימו שצריכה להיות מידה מסוימת של נכונות מצדכן היות ואנחנו לא קוראי מחשבות.

אביeג7

New member
שיהיה לך בהצלחה

אני פשוט לא הגעתי כמעט אף פעם לסיטואציה שכזו.
אני מעדיפה לדבר פעם או פעמיים גג בטלפון ואז להחליט אם להפגש או לא..
לכן הקטע של היוזמה עוד לפני הדייט,פחות רלוונטית עבורי.

אסףג1981

New member
תודה

עדכונים בסופ"ש...

למעלה