מה דעתכם

manew

New member
מה דעתכם

אלוהים הוא חלק מאיתנו? או משהו חיצוני? ואולי בכלל אין טעם לנסות להגדיר (כמו שאני חושב)? בעצם יש עוד אפשרות אחת אולי אנחנו חלק ממנו? (מה ההבדל בכלל בין זה להגדרות האחרות?) מה דעתכם? ואולי מישהו יכול להגיד לי מה חושב על זה ניל דונלד וולש חיים

FireBat

New member
הנה הגדרה.

אלוהים הוא תודעה, הוא היקום, הוא הטבע והוא האנושות. הוא החומר - המקלדת שעליה אתה מקיש עכשיו, והאור שבוקע אל עיניך מהמסך. זה הופך אותנו לחלק מאלוהים, כלומר אלוהים הוא לא משהו רחוק, הוא חלק ממך ואתה חלק ממנו. אתה אלוהים בעצמך, ישות שהגיע לעולם החומר לעבור חוויות מסויימות, הבעיה שאנחנו כבני אדם איבדנו את זה, הגבלנו את עצמנו, ובמהלך החוויה שלנו כאן אנחנו כלל לא מודעים לזה. קשה לקבל את זה. ולכן אלוהים הוא רק המחשבה. אלוהים אינו אלא מה שאתה חושב שהינו.

twigy

New member
מה הגדרה? איך אתה יכול להגדיר

את הלא מוגדר ?

זה בדיוק העניין

שההגדרה שלא נותנת את המרחב להוויה האלוהית. הוא הגדיר אלוהות בתור כל היקום...

יש שיר כזה

[שמלמדים בכיתות א´ ב´ אם אני לא טועה
] ´ה´ הוא פה ה´ הוא שם ה´ נמצא בכל העולם וזה מלווה בתנועות ידיים...

manew

New member
מה דעתכם

זה בא בעיקר לאלה שחושבים שהשם משפיע על האישיות: האם שמות שניים או שמות שמשתמשים בהם פחות או בכלל לא משפיעים פחות על האישיות מהשם העיקרי? חיים חג שמח ושבוע טוב

Alcharzor

New member
לדעתי

השמות שמשפעים אלה שמות שניתנו בזמן הלידה השם שנולדת אתו זהו השם שמשפיע עליך לא פעם ראיתי אנשים אם שמות דומים הם גם בעלי תכונות אופי דומות וזה חזר כל כך הרבה פעמים שקשה להגיד שזו מקריות

לכל שם יש תפקיד כל שם הוא עוד תיק

בוודאי שיש משמעות לשמות נוספים של האדם... השם הראשון בו האדם משתמש זה השם שהוא בה במגע עם החברה זה השם שמכיל רק חלק מהפוטנציאל של האדם. לשם השני או השלישי יש איכויות. מכוון שכל אות בשפה העברית היא צופן ומכוון שחיבור של מספר אותיות נוספות מגביר את הצופן כך שכל האותיות הנוספות בשם מהוות "חיילים" נוספים לכוון רכישת כלים נוספים להגשמת הפוטנציאל הטמון באדם. לגבי אישה יש משמעות גם לשם משפחתה לפני הנישואין וגם לשם משפחתה אחרי נישואין. את כל התורה בצורה מדויקת אפשר ללמוד דרך הנומרולוגיה הקבלית, רק שלא כל אחד מסוגל ללמוד אותה ויתרה מכך לא כל אחד רשאי לעשות בה את השימוש הנכון. אז רק לשם הסקרנות העלתי את הנושא למודעות הציבור ואנא השאירו את הנושא בידי ה"מקובלים" בבקשה... מדוע? כי על מנת לתת את התשובה המדויקת לכל שאלה בנושא האותיות העבריות אנו צריכים להגיע לכזאת רמה של זיכוך ורמה של טוהר מידות ורמה של ניקיון גופני נפשי רוחני בכל הגופות שלנו. עלינו להיות כלים נקיים על מנת לתת תשובות נכונות ואמיתיות שלא מעורבבות באיזה "זבל" אנרגטי שאנחנו יצרנו. מכוון שכדיי להיות במצב שתארתי למעלה אנחנו צריכים לסגל אורח חיים מסוים, תזונה מסוימת והתנזרות מסוימת לכן אני בספק אם אחד מאיתנו מוכן להקריב את עצמו על מנת לעסוק בצורה נקיה בסודות הנומרולוגיה הקבלית. ולכן אל תאמינו לשום ניתוח נומרולוגי של שום אדם חיצוני כי הוא לא יכול אף פעם להיות מדויק... רק אנחנו הם אלה שנדע הכי טוב מי אנחנו וזאת בתנאי שנהיה מחוברים באמת ובצורה נקייה אל נשמתנו אל החלק היצירתי שבנו אל ההכוונה שלנו ואל עצמנו. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

למעלה