מה דעתכם?

Dor K

New member
מה דעתכם?

זה לא חדש שבחורות מתות עליו, ולמי שלא ראה הופעה של שלמה, אז אני אספר, שנדיר שעוברת הופעה מבלי שלפחות בחורה אחת קופצת עליו, ומנשקת אותו ו/או נותנת לו פרחים. אתמול היתה לי תחושה קצת לא נוחה. מישהי ניגשה אליו ופשוט הדביקה לו נשיקה מצלצלת על לחיו, בלי הודעה מוקדמת, בלי שהוא היה מוכן, אף אחד גם לא אמר שהוא הסכים. היא פשוט באה מאחוריו, והדביקה לו נשיקה, וכבר ראיתי בחורות שממש מתעלקות עליו, ועושות הרבה יותר מזה. יש מן תחושה שהוא הפך להיות מן מוצר שמוגש לקהל הרחב, וכל אחד יכול לקפוץ עליו, ולעשות בד"כ כמעט כל מה שבא לו. שלמה לא תמיד נהנה מזה. מה דעתכם על זה? האם זה בסדר כל ההתעלקות הזאת? האם זכותו של הקהל לעשות את זה? אולי הוא אשם בזה, שהוא יורד לקהל (סוטים על מה אתם חושבים?!
)
, ולא אומר להם כלום על זה? הרי תחשבו על זה, שהייתם הולכים ברחוב, ופתאום מישהו שאתם מוצאים חן בעיניו היה קופץ עליכם ומנשק אתכם ומחבק אתכם. זאת הטרדה. למה בהופעה מותר ובחיים לא?

שייני

New member
נושא מצוין לדיון

לדעתי, שלמה נותן את כל כולו על הבמה ובהופעות. חלק מזה זה גם האהבה שהקהל מעניק לו (לא משנה כרגע אם זה פרח שבחורה נותנת לו, נשיקה, או חיבוק של סבא זקן) שלמה מודע לעובדה שזה הולך ביחד בהופעות ולכן מחוץ להופעות הוא משתדל לשמור בהדיקות על הפרטיות והדיסקרטיות. יש קטעים מוזרים בהופעות שעוברים את הגבול ושלמה יודע איך להתמודד איתם, כמו למשל בחורה שבאמצע שיר מחליטה לעלות על הבמה וזה לא לעניין כי החופש הזה צריך להיות גבולי. בקיצור, לדעתי כששלמה מרגיש שמישהו עובר את הגבול,או שהוא מרגיש אי נוחות מסויימת הוא יודע איך להתמודד עם המצב ואפשר לומר שלדעתי, הוא לרוב נהנה מהאהבה שאנחנו נותנים לו.

לפעמים זה כייף לפעמים זה לא

הוא יודע שהוא מהווה מוקד הערצה בקרב כל שכבות האוכלסייה ולכן הוא די מצפה לזה שכאילו יבואו ויתעלקו עליו...תלוי באיזה תדירות ואיך עושים את זה....צריך קצת רגש בדברים האלה....גם מצד הבחורה (או הבחור)שמנשקת(או מנשק...) את שלמה...שלא יהיו כל כך אגרסיביים איתו הוא בסך הכל ילד בן 53 צריך להיות עדין איתו אבל מצידו של שלמה שלא יהיה כל כך אטום עם הקהל...לפי דעתי הוא נהנה מזה...אחרת הוא לא היה יורד לקהל אבל אני רוצה לתקן משהו הוא בדרך כלל עולה לפחות בקיסריה זה ירידה לצורך עלייה(ראה את"מלך העולם")...כל דבר בחיים צריך להית עם רגש וגבול מסויים שלא עוברים אותו....שלמה הוא זמר של העם...שר שירים שנוגעים ללב וקשורים בארץ הדפוקה שלנו...בגלל זה הרבה אוהבים אותו ומעריפים עליו כזאת אהבה שמתבטאת בכל מיני דברים שלא קשורים תמיד בשירה....(אם אתם מבינים למה אני מתכוון...לא....אל תהיו ממש סוטים)ומישהו שאל פה אם חלמתי על שלמה באיזשהו הקשר אז התשובה היא לא!!!! לא חלמתי על שלמה ! יש גבול למה שאני מסוגל לעשות... אבל חלמתי שאני שלמה! חלמתי שאני שר ומנגן בגיטרה כמו שיש לו ושיש לי מעריצים כמו שיש לו...ואז מישהו העיר אותי אני לא זוכר מי כי זה היה עדיין בחלום....ואז חזרתי לישון(אני עדיין חולם) ואז חלמתי שאני מופיע איכשהו בהיכל התרבות בבאר שבע...ביום שישי בשעה 14:00 ב"בהצגה מוקדמת" שרתי שרתי שרתי ניגנתי קצת...צילי לא הייתה כי כנראה היא הייתה בצבא או משהו...אבל אבי היה שם ומאיר היה שם ואני הייתי שם...שלמה היה שם אבל הוא היה בקהל הוא היה סתם לבוש עם ג´ינס וחולצה שחורה הוא ישב שורה ראשונה ..אני לא ידעתי מי הוא אבל כל פעם שסיפרתי את הסיפור על "לונדון מינסטור" הוא התפרץ כמו איזה ילד קטן וזה עיצבן אותי כי הוא ישב שורה ראשונה...וזה קרוב... ואז באמת התעוררתי מהחלום שלי על היותי שלמה ארצי הזמר...אף אחד לא חלם שהוא זמר??? (אני בתור זמר לא הייתי מתנגד שיחבקו אותי וינשקו אותי בלחי כי זה חלק מהעניין של להיות זמר לא??) כל מי שינסה לעשות משהו מעבר לזה....אז זה כבר קצת בעייה....אתם לא חושבים...?

אור 2002

New member
זה גורם לי בכילה!!!

אפשר לבקש אם רוצים אבל לבוא במפתיע זה לפעמים מפחיד!! ומבהיל מאוד אנשים!!!! לדעתי צריך לומר "לא לגעת באנשים מפורסמים!" חד משמעית!!! (חשיפה עם חנן עזרן)

yoavl1

New member
אור,יש לי שאלה....

קיבלת את השיר "אמא קטנה" ממני?? אחיך התחבר אליי ואמר שאתה שלחת אותו אליי. שלחתי לו את השיר. האם שמעת אותו? אם כן, מה דעתך? ולמה אתה לא אומר תודה?????????????

shoogy

New member
לדעתי

זה חלק מהעסק. הרי אם הוא לא היה מעוניין בזה הוא לא היה יוצא להופעות (קחו לדוגמה את אריק איינשטיין) חוצמזה שבהרבה ראיונות שלמה אמר שהאהבה של הקהל מאוד חשובה לו וזה נותן כוח (למרות שלדעתי יש לחלק מהקהל תגובות שעוברות את גבול הטעם הטוב)

מאיושית

New member
דעתי...

לפי דעתי הסיבה שבחורות קופצות עליו ומנשקות אותו בהופעות זה בגלל שהוא יוצר רושם מאוד זמין, הוא מתנהג כאילו הוא חבר של כולם, והוא מפלרטט המון....
הוא נותן בהופעות מן הרגשה כאילו הוא מופיע רק בשבילך (ככה לפחות אני מרגישה) ובגלל זה המון אנשים מרשים לעצמם לגעת בו, לחבק ולנשק. חוץ מזה, תסמכו על שלמה שאם זה לא היה מוצא חן בעיניו הוא היה מפסיק את זה איכשהו, הוא יודע מתי לשים את הגבול. בסך הכל - אני חושבת שהוא די נהנה מזה...
וכמו שכבר אמרו, הוא משתף פעולה עם ההתנהגות הזאת בהופעות כי זה הזמן היחידי שמתייחסים אליו ככה , בשאר הזמן הוא אדם מאוד פרטי

דעתי

אני מסכימה עם מאיה.. אם הוא לא היה רוצה את זה נראה לי שהוא יכול היה להפסיק עם זה ובאמת בהופעות הוא כל הזמן מפלרטט עם הקהל אז הקהל מחזיר לו אהבה..

אור 2002

New member
תגידו?

שמתם לב שכמעט כל זמר שני מקבל תוכנית בטלויזייה על עצמו? לדוגמא: אייל גולן קיבל תוכנית שעוד מעט תתחיל ברשת ולאריק איינשטיין עשו תוכנית על החיים שלו עד היום בערוץ 1! אולי כדאי שנפנה לנציב תלונות הציבור ונבקש תוכנית עם שלמה ארצי?? מה דעתכם???

אור

על שלמה הופיעו כבר כמה סרטים, והמפורסמים שבהם הם: שישה, ששלמה עשה בעצמו, ושניים שזה סרט על בתקליט וגם על החיים שלו. תאמין לי שהוא לא מקופח.

מאיושית, אני איתך...

אני חושבת שמעיין צודקת, תאמינו לי שאם הוא היה רוצה להפסיק את זה הוא בהחלט היה יודע איך!!! חוץ מזה הוא באמת מפלרטט עם הקהל, במיוחד עם הבחורות, ובאמת קיימת התחושה שהוא זמין לכול אחד/אחת מאיתנו... חוץ מזה- גם אני מרגישה בהופעות שרק אני והוא נמצאים בעולם...
... שבוע טוב לכולם!!! שרון.

israelco

New member
../images/Emo9.gifוואללה צודק.אבל ..

אבל בטח לא מפריע לו שעושים לו את זה וקופצים עילו בנות ומנשקים אותו אם זה היה מפריע הוא היה אומר ~!!!! ואם אתה חושב על זה ..(אז סוטה על מה אתה חושב?!?) לך היה מפריע אם היום קופצים עליך בנות ??!?!? אם כן אז סבבה שרשמת את זה ...ודרך אגב . שלמה ארצי הוא זמר גדול

לא חושב שהוא סובל מזה במיוחד...../images/Emo3.gif

אם כבר סובל, אז זה מהמטרידים ברחוב, ובכל מקום שהוא הולך אליו.. דווקא בהופעות זה נראה לי הכי פחות מטריד, ואפילו מאוד תורם לאווירה. בסרט על שניים הוא גם אמר שיש הופעות שהוא ממש לא נהנה מהן, ואין לו כוח והוא רק רוצה ללכת הביתה, ואז בא החיבוק ממישהי, וזה נותן לו את הכוח, כך שאני לא חושב שהוא ממש סובל מזה...

למעלה