מה דעתכם

לביא4

New member
שלום ספורטאית

בטעות הודעה שכתבתי , נכתבה 3 פעמים אודה לך באם תמחקי שתיים מהם ותשאירי רק אחת. תודה מראש

odery

New member
נכון לא בכל פעם שהיא ירדה מהרכב

היא הודתה לך? זו שאלה רטורית כמובן,אבם שיש לו הכרת הטוב לא יתנהג/יתנסח כך. אני לוקחת מלא טרמפיסטים מירושלים לבני ברק,הם עולים כמובן בזוגות ושלשות שלא יהיה יחוד וכו' כשאני מורידה אותם אני קבוע אומרת "בבקשה",וממבוכה הם אומרים תודה...(אני לא צריכה את התודה שלהם ממש,אני לוקחת אותם בעיקר כדי שיהיו הביטוח שלי כלפי רבונו של עולם), אבל ההרגל חזק,וכשמתרגלים לומר מילים,הן גם משפיעות על הרגש והכוונה. לא הייתי עונה לה,וכן הייתי ממשיכה לקחת אותה,בעיקר כדי לעבוד על המידות שלי,אבל הייתי מנג'זת עם הבבקשה" כל פעם. סוג של נאחסית עם כוונות.:)

לא זוכרת אם אומרת תודה או לא

אני לא זקוקה לתודה אין לי זמן למצוות כאן יש מצוות חסד ובכייף אבל פליז בלי "מחמאות" אני לא חייבת כלום יש הסעה למורות רק שמי שנוסעת איתי מרוויחה מקום יותר מרווח ונעים ויותר מהר

בננה148

New member
נשמה שלי

אם זה היה המורה שלי כן הייתי חוזרת......בשביל לדרוס אותה

inbarush19

New member
את מורה לספורט?

ממ

יש אנשים שלא די שעושים להם טובה, הם מרגישים שזה מחובתך לנהוג כך... /tapuzforum/images/Emo201.gif אם תצליחי לתקן אותם, ני אדאג שיכתבו אותך בשיאים... ‎/tapuzforum/images/Emo8.gif‎

בננה148

New member
ספורטאיתושששששש

אם אני הייתי במקומך הייתי חוזרת......בשביל לדרוס אותה למורות שלנו אין גדרות אז מדביקים אותם לגדרות אם הרכב ........

scarletpipernel

New member
עניי עירך קודמים

ראשית, טובת ילדך צריכה להיות בראש מעייניך שנית, היא אורחת שלך ברכב ואין לה שום בעלות ו/או זכות ו/או יכולת לכעוס עליך שלישית, להבא אל תקחי אותה והעיקר שיהיה שלום בין איש לרעהו...

אני דוקא

יוצאת מהמרכז הדרומי לכיוון צפון בית הספר משתייך לאזור מרכז/דרומי אז יוצא שאני גרה צפונית יותר

למעלה