מה דעתכם

מה דעתכם

על מקרה שקרה לי היום בבית הספר ביום ראשון אני מסיית את הלימודים ברבע לארבע והיות ואני נוהגת אין לי בעיה לצרף אלי לרכב מורות שמיימות והן על הדרך שלי בתחילת השנה אמרתי לכולן שאני מוכנה שיצטרפו אלי אבל אני לא מחכה אף לא לאחת מי שנמצאת כשאני יוצאת סבבה מוזמנת בכייף, אני יוצאת מיד. יש מורה שנוסעת איתי בקביעות וזה חוסך לה זמן וכסף. היום כשיצאתי היא לא היתה בחוץ פירססתי וחיכיתי כשתי דקות והתחלתי לסוע די לאט לראות אם אני רואה אותה. כשהגעתי ליציאה מן העיר התקשרתי אליה והודעתי לה שאני נסעתי. תגובתה היתה את רעה!!! מה דעתכם? הייתי אמורה להמתין לה? ואני לא מדברת לפנים משורת הדין יש לי ילדים קטנים שמחכים לי בבית והם קודמים להכל!!! האם תגובתה ראויה? איך הייתם נוהגים לו הייתם במקומי??

chocolada1

New member
יש כל מיני אנשים

עם תגובות שונות אותי היה מרגיז לשמוע תגובה כזאת

chocolada1

New member
אני לא מכירה אותה

אבל אולי את יכולה להגיד לה על ההתנהגות שלה

תגידי לה שתשתה מים ותרגע.

אם הבהרת לה קודם שזה כך, אין לה להלין אלא על עצמה. רק אל תענישי את עצמך ואל תגררי אחריה לכעסים וטרוניות.

סקיפי

New member
יפה מצדך שהתקשרת בכלל

לצערנו יש אנשים שלוקחים כמובן מאליו את הטוב שמגיע אליהם לחיים. בהרבה תחומים.

כרמליקו

New member
שמעתי פעם

מהרב יעקובזון סידרה על חינוך ילדים ובדיוק מעשה כזה הוא מביא כדוגמא,‏ והמסקנה מאוד פשוטה,‏ כשאנשים מתרגלים לטובה שנעשית להם הם חושבים שחיבים להם,‏ חוצפה! נהגת ממש לפנים משורת הדין.

shlomiff

New member
אני גם שמעתי..

הרב יעקובזון זה אחד הרבנים.... ואני לא איש ששומע רבנים.

זה הכוח השלילי של השיגרה....

היא לפעמים מביאה שיכחה על האדם שהוא בכלל שוכח שהוא חי בתוך טובת הנאה אחת גדולה.. מעולה שנתת לה תזכורת שתקרקע אותה ותחזיר אותה למציאות...

לביא4

New member
את לא צריכה לחכות

אם הן באות איתך אז שיעשו את ההשתדלות המינימלית שלהן ועוד יותר שאת אומרת שילדים מחכים בבית שיגידו תודה בכלל שאת לוקחת אותן ואני לא חושב שהיית צריכה לחזור ולקחת אותה אבל חשוב יותר לחשוב מה את עושה בעתיד, ולא מה היה , וההחלטה שלך בהחלט במקומך מי שרוצה - שתגיע בזמן.

mador 26

New member
לדעתי עשית טעות

לא היית חייבת להתקשר אליה כלל, אבל אם כבר - במקום להתקשר אליה אחרי שכבר יצאת, היית צריכה להתקשר אליה לפני שיצאת, דבר שהיה חוסך לך אי - נעימות. בברכה.

שםאנילא

New member
אבל הוא צודק...מדוע לא התקשרת לפני כן?

בכל מקרה לדעתי היית צריכה לומר שלא חשת בטוב והיית חייבת לברוח מהמקום... אל תתיאשי כך עשית מצוה אמיתית מכל הלב ואפילו קיבלת כביכול "כאב וצער" על זה... אולי הקב"ה רוצה לתת לך BMW X6 תמורת מה שעברת כפיצוי הולם על עבודת המצות שלך....
http://www.bmw.co.il/article.php?id=956 חשוב רק לא להתחרט על מצוה שעשינו...

shlomiff

New member
איזה אנשים חצופים...

פעם עצרתי למשהו טרמפ, והוא הסביר לי שהוא עושה לי טובה- בגלל שהוא מזכה אותי במצווה .... כוסססססס.....

קליט

New member
עשית בשכל

אין לדבר סוף, היום תחכי לזאת, מחר יבקשו ממך להאריך את הדרך, ומחרתיים תצטרכי להתקשר לכל מאחרת כדי לדעת מה שלומה . .

למעלה