מה דעתכם?

מתחבטת7

New member
מה דעתכם?

לאחרונה (בעצם מאז שגיליתי את הפורום ונושא הא-מיניות) אני חושבת על הנושא הרבה מאוד ומנסה להבין עם עצמי האם אני באמת באמת באמת א-מינית. כלומר ברור לי שמעולם לא התלהבתי מסקס, ושנים חשבתי שאורגזמה נשית היא פיקציה (אגב, עד היום אני מאמינה שאורגזמה נשית באמצעות חדירה בלבד היא פיקציה) ותמיד חשבתי שגברים רוצים סקס ונשים לא כלכך. ותמיד נגררתי לסקס (הרבה סקס ועם הרבה בחורים) כי הם רצו את זה וכי אני רציתי אהבה. ומזה שנים רבות שאני עושה סקס על בסיס קבוע עם בן הזוג שלי - אבי ילדי, כי... כי צריך... אז ניסיתי לחשוב מתי בפעם האחרונה עשיתי סקס כי באמת רציתי סקס והאם אי פעם קרה כזה דבר? פשפשתי בזכרוני, האם אי פעם התרגשתי מינית ממישהו? האם קרה שהרגשתי, רק מלראות אותו, שאני רוצה שהוא יזיין אותי? אני כן זוכרת שרציתי נשיקה ורציתי מגע ורציתי אהבה - אבל לא זוכרת שהרגשתי צורך בסקס. אבל פתאום נזכרתי בסיטואציה אחת שבה למדתי לפסיכומטרי עם בחור אחד שהיה לדעתי חמוד. בעוד אנו רובצים על השטיח עם ספרי הלימוד, הרגשתי שהוא מלטף אותי בזרוע הפנימית לכיוון בית השחי ולצדי הגוף. ואז הרגשתי את זה. אני זוכרת שאמרתי לו בפירוש: "אתה מחרמן אותי..." והמניאק ענה: "אני יודע!" ואז עשינו סקס. פעם אחת ויחידה. אחר כך לא ראיתי אותו יותר. מקרה נוסף: לפני כשלוש וחצי שנים התאהבתי במישהו רק משיחות איתו. היה לנו רומן טלפוני ממושך וקרה פעם שכאשר דיברנו בטלפון הרגשתי שאני מחורמנת. אני לא זוכרת על מה דיברנו בכלל, האם זה היה מיני או לא, אבל אני זוכרת בפירוש שבאותה שיחה אני הרגשתי משהו. אבל כשנפגשנו לא נמשכתי אליו. עשינו סקס (זו היתה מטרת הפגישה, דא!) אבל כרגיל, הייתי זיוף אחד גדול. אבל כן הייתי מאוהבת. אבל הקטע של ההתרגשות המינית שהרגשתי באותה שיחת טלפון מיוחדת, לא חזר יותר. אז? איך אתם מנתחים את שתי החוויות המיניות שלי?

איך אני מנתחת את זה?

את דומה לי - זה הניתוח
רציני, בגלל זה אני מגדירה את עצמי א-פור. כי יש מצבים מסויימים מעטים שבהם אני כן יכולה לחוש משיכה מינית. אבל גם אצלי, כמו אצלך הם מעטים ביותר. דבר נוסף ששמתי לב אליו לגבי אישית, זה שבמצבים האלה, אני לא בהכרח רוצה לעשות סקס כמו שנעים לי להתגפף ופושט להתחרמן. מצד שני, אני בעיקר מדברת על סקס עם חדירה. שהוא לא מעניין אותי בכלל. אבל אני כן יכולה לחוש רצון לגמור מסיטואציה כזו. שוב, כמו אצלך, "ותמיד חשבתי שגברים רוצים סקס ונשים לא כלכך. ותמיד נגררתי לסקס, כי הם רצו את זה וכי אני רציתי אהבה." ומה שראיתי בקשר האחרון שלי, שבו לא היה את הלחץ לסקס, זה שזה פחות חשוב לי משנה לי חסר לי וכפי הנראה זה באמת היה תמיד מהצד השני. אני חושבת שאם תזכרי שמיניות היא סקלה גם ברמת היצר וגם ברמת המשיכה, יהיה לך קל לנתח כל דבר. פשוט המשמעות של זה היא אולי לא 0 מוחלט, אבל כן מספר נמוך על הסקלה. ככה לפחות אני מבינה את זה.

מתחבטת7

New member
אם ככה,

ויש בנו ניצוץ כלשהו של מיניות, אולי אפשר להצית אותו לאש של ממש? אולי אפשר "לטפח" את המיניות הזו וכך נוכל להיות מיניות ממש? אמרת שיש צמחים, אני יודעת מה, שעוזרים לזה? אני מוכנה לקבל את זה שאני כזו, אבל אם אפשר היה ללחוץ על כפתור ולהיות מינית ברמה הגבוהה של הסקאלה - הייתי לוחצת עליו. כמו שנראה שבלונדיניות נהנות יותר, נראה לי שמיניות נהנות יותר... למה יש חלק כזה גדול בחיים של כולם שאני לא נהנית ממנו? שאני לא חווה אותו כ"כיף" כמו שהשאר? אני בכל זאת מרגישה שאני "מפסידה" משהו

אני לא מרגישה שאני מפסידה שום דבר

וממש לא רוצה כפתור כזה. בנוסף, לפחות במקרה שלי, אני יכולה להעיד שניסיתי כבר כל מיני דברים כדי לעורר את החשק הזה למשהו ממשי וזה לא עבד אף פעם. יש בי משהו פנימי שפשוט לא מתחבר לזה ולא מוצא בזה עניין. אני מניחה שזו ההגדרה לא-מיניות... ניסיתי מספיק. מציתי. תודה. מה גם שפשוט טוב לי ככה. לא רוצה לשנות את זה. לא רוצה לפחות למישהי שתלויה במיניות של עצמה. מיניות יכולה להיות ממכרת. למה לך משהו שמציב אותך במקום של תלות באחרים? מה טוב בזה? את נהנת עם עצמך? סבבה. מה צריך יותר מזה? בן-הזוג הנוכחי שלך חרא גדול, כך שבטח שזה לא שווה עבורו. ועכשיו כשאת יודעת שיש אפשרות לזוגיות אחרת - למה לא לנסות לחפש אחת כזו?

מתחבטת7

New member
אני עדיין סקרנית

אני לא חושבת שזו מטלה כל כך קשה וטרחה כזאת כמו שאת מתארת אותה, את המיניות. למה שזה ינהל למישהו את החיים? בסך הכל, אם אני רעבה - אני אוכלת. צריכה פיפי? - הולכת להתרוקן. עייפה? - חוטפת תנומה. חרמנית? - מזדיינת. מה רע בזה? הייתי רוצה לחוות את זה. אם אנשים כלכך מחפשים את זה ומדברים על זה ומשבחים את זה - כנראה שיש בזה משהו טוב! לא?

לא

אם אני רעבה, אני צריכה לדאוג לעצמי לאכול, וזה מעייף אותי ר קלחשוב על זה.. אוף! הלואי שלא היה צריך לאכול! אם אני צריכה פיפי, אני צריכה להפסיק דברים אני עושה [נניח שיחת טלפון..] לחפש מקום ראוי [כי אין לי כלי כמו לגברים ואם אני בטיול למשל, אני בצרות ואי נוחות]. ובתור אחת שצריכה לשירותים המון - אוף! הלואי שלא היה צריך ללכת לשירותים! [כי את יודעת, לא בכל מקום גם יש שירותים...] אם אני עייפה - אוח! אני עייפה כל הזמן! ואני ~לא~ יכולה לקחת תנומה! וזה כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ לא כיף! אבל שלא הייתי עייפה ולא הייתי צריכה לישון והיה לי את כל הזמן שיש ביום לעשות מה שאני צריכה. אם אני חרמנית - אני צריכה מישהו בשביל האקט הזה. ואם אין??? אי אי אי - כמה שזה מתסכל! [אני מצטטת כאן אנשים מיניים, מעולם לא חשתי את הצורך הזה. אבל אנשים מיניים חשים ה-מ-ו-ן תסכול כשהם רוצים לזיין ואין להם פרטנר או גרוע מכך, הפרטנר שלידם ומגרה אותם - לא מעוניין.] חשבת פעם כמה זה מתסכל?? כמה זה מגביל?? רבים מהם מחפשים זוגיות וכובלים את עצמם בניגוד לרצונם ~רק~ בגלל זה. זה לא מגוחך? ואני כבר לא מדברת על הסכנות שיש ביחסי מין, כמו הריון לא רצוי ומחלות לא נעימות. לא רוצה לחוות כלום מזה. מספיק לי שאני סובלת ממה שהגוף שלי כן מרגיש בו צורך. כמו שאמרתי, הייתי מוותרת גם על המשיכה הרומנטית. או לפחות מפחיתה אותה למשהו קרוב לאפס, כך שאוכל לחיות גם בלעדיה, אבל אם יהיה - בכיף! כמות התסכולים והכאב שסבלתי בחיי כתוצאה מהמשיכה הזו שתלויה באחרים שאין להם עניין - כ"כ מיותרת! אנשים משבחים הרבה דברים. זה לא הופך את זה לטוב. אנשים שלקחו סמים חושבים שזה נפלא - אז? העובדה שכחברה מפמפמים לנו שסקס זה האושר הכי גדול עלי אדמות לא אומרת שזה באמת ככה. זה בסה"כ אור שמה גברים אינטרסנטים לחלוטין, החליטו שהכי טוב שכולם שבו שסקס זה הדבר הכי נפלא, כי ככה הם יוכלו להשיג את זה יור בקלות. מספיק לקרוא את הפרק מהספר 'סופר פריקונומיקס' שמתיחס לירידה בצריכה של זנות לאור הזמינות ביחסי מין ~ללא~ תשלום, כדי להבין את מי זה משרת..

מתחבטת7

New member
יואוווווו ../images/Emo10.gif

את מדהימה אותי! למה את לוקחת כלכך קשה את כל תענוגות הגוף? הרי אוכל זה דבר נפלא! וגם הכמיהה אליו וגם ההתאפקות כשצריך פיפי ואפילו העייפות הנוראית הזו.. הרי בסופו של דבר את ממלאת את הצרכים האלו וזה התענוג הכי גדול שיש! לעשות פיפי אחרי התאפקות? תענוג! ביס משוקולד אחרי כמיהה ארוכה? גן עדן! לשים ראש על הכרית בחצות הליל אחרי שקמת ברבע לחמש ועבדת כל היום (עבודה, בית, ילדים, לימודים) - פשוט חלום!!! אז למה שהרפיה מינית אחרי חרמנות רצינית לא תהיה אותו הדבר? לפחות בשביל אדם כמוני שמסוגל לדחות סיפוקים (וגם צרכים גופניים) זה יכול להיות תענוג! אני גם סבורה, שהיות ולרוב המוחלט של הגברים אין בעיה להתחרמן ולזיין בכל רגע נתון, כל אישה נתונה, הרי שאם הייה לי תיאבון מיני גדול והייתי חרמנית, לא היתה לי בעיה למצוא פרטנר לשם כך! אני לא חושבת שזה יכול לנהל לי את החיים או להציב אותי במצבים לא נעימים יותר מאשר להתאפק עם פיפי כמה שעות בפקק בדרך הביתה.... ולמה מפמפמים לנו שסקס זה נהדר? כי הם חושבים שזה נהדר. הגברים, כן. ויש גם נשים (מסתבר) שחושבות כך. איזה אינטרס יש להם לפמפם שסקס זה נהדר? מובן שהאינטרס שלהם הוא להשיג סקס! ולמה להם להשיג סקס אם הוא לא היה כלכך נהדר???? ואני עדיין סקרנית!!!

חחחחחחחחחח

אני פשוט סובלת. אני לא חושה כזה עונג גדול מארוחה כמו שאנשים מתארים. אוכל בשבילי זה בסדר. לא יותר מזה. זה בעיקר כדי לא להרגיש רעבה. גם כשאני אוכלת משהו שאני אוהבת. שוקולד עבורי זה תענוג. ועדיין... זה לא הרגש הכי מופלא שחוויתי בחיי. אין לי שום בעיה לוותר עליו. צרכים גורמים לי לסבל! אני ממש לא מרגישה תענוג מלעשות פיפי אחרי שהתאפקתי. אני מרגישה שהאיפוק הוציא אותי מריכוז והפריע לי ועכשיו אני סוף סוף נפטרת מזה. כנ"ל לגבי סקס. יופי חוויתי אורגמה. אז מה? זה באמת שווה את כל הבלגן? בעיני לא. ומעולם לא הייתי סקרנית לגבי שום דבר שגרם לאחרים אושר. תמיד הייתי סקרנית לגבי למה אנחנו בכלל כאן!

מתחבטת7

New member
אויששששש ../images/Emo140.gif

את כלכך ספיריטואלית
את בעצם היית מעדיפה להיות מעין ישות רוחנית נטולת סממנים פיסיים לחלוטין, ללא בשר וללא תאוות משום סוג, את פשוט מלאכית
חבל שאת לא מסוגלת ליהנות מהדברים הקטנים האלו בחיים. וזה ההבדל העקרוני בינינו. אני יודעת כמה אני יכולה להנות מהדברים הפיסיים האלו ולכן אני מאמינה שאם הייתי מינית - חבל על הזמן כמה שהייתי נהנית!!! את לעומת זאת מוצאת שהפיסיות שלנו מיותרת - וכך גם כל ההנאות שקשורות בה. אני מסכימה איתך לגבי "כנ"ל לגבי סקס. יופי חוויתי אורגמה. אז מה? זה באמת שווה את כל הבלגן? בעיני לא." גם בעיני לא! וזה כל העניין! יש הרבה שבעיניהם זה עניין גדול מאוד! אני רוצה להרגיש כמותם! לפחות פעם אחת. לדעת מה אני מפסידה. ואני מרגישה שאני מפסידה. זה כאילו שלכולם בגן יש סוכריה אדומה גדולה ויפה שהם מלקקים אותה לנגד עיני כל היום ועושים קולות של:"אממממממ, יאמי! טעיםםםם!, חבל שאין לך גם כזו !! את לא יודעת מה את מפסידה!"

חחחחחחחח תמיד סוף ההודעות שלך מצחיקות אותי

אנשים מעולם לא גירו אותי עם משהו שאני לא יודעת. כל עוד אני לא יודעת - זה פשוט לא מגרה אותי. אם יש משהו שאני ~באמת~ לא מבינה, זה א/נשים שמרגישות/ים כמוך. שחייבים לנסות ולבדוק כל דבר ואם מישהו אומר שמשהו הוא כיף - הן/ם מרגישות/ים בהרכח שהן/ם מפסיקות משהו. לא חוויתי את זה מעולם. כשאני אוהבת משהו, אני רוצה אותו ויכולה להתגרות ממשהו שיש לו את זה ולי אין. אבל אם לא ניסיתי או אל אחת כמה וכמה ניסיתי ולא אהבתי - מה יש לי לקנא? את מזכירה לי חברה קרובה. א-שוקולדית שכל הזמן משגע אותה שכולם נהנים סביבה משוקולד והיא לא. וכל פעם היא מנסה מחדש. וכששאלתי אותה: למה? את כבר יודעת שאת לא אוהבת את זה. היא ענתה לי משהו בסגנון: כי אני רואה איך אתם נהנים מזה ואני רותה גם!
בחיי שאני לא מבינה את זה...

Berethor

New member
את מתעלמת מדבר אחד לגביה

היא במלא נמצאת בקשרים מיניים, אם היא גם הייתה נהנת מהם זה לא היה רע אלא טוב, אילו היא הייתה בלי זה לחלוטין זה כבר היה דיון אחר. א-מיני שמשתתף בסקס זה כמו א-שוקולדי שנאלץ לאכול שוקולד כל הזמן(רק הרבה יותר גרוע), ברור שאם הוא היה אוהב שוקולד זה היה עדיף בשבילו, אבל בשביל מישהו שלא אוכל שוקולד/אין לו שוקלד בבית, דווקא הא-שוקולדיות יותר טובה, כי הוא לא יהיה נואש לחפש את זה.

Berethor

New member
דרך אגב

אני חושב שזאת הסיבה החיובית בטבע לכך שאנשים נהנים מדברים מסויימים, אבל יש גם תסיבה השלילית של תלות או דחף בלתי נשלט. כל אדם לאן שזה לוקח אותו, זה תלוי גם ברמת המשיכה שלו, וגם ביכולת שלו לשלוט בעצמו.

את השוכח שני דברים

1. היא לא אוהבת את מי שהיא מקיימת איתו יחסים, כך שגם אם תהיה לה משיכה מינית, סביר להניח שהיא לא תהיה מופנת כלפי מי שמתייחס אליה בצורה כזו. אז זה לא היה עוזר לה וזו לא הסיבה בגינה היא רוצה לחוות את זה. היא רוצה לחוות את זה - פשוט כי שם. פשוט כי אחרים חווים את זה והיא רוצה גם. 2. אם אף אחד לא היה נהנה מזה - לא היתה לזה כל משמעות.

ואת צודקת לגבי הספירטואליות..

אני אוותר בשמחה על כל דבר פיזי. ההנאות שלי האמיתיות הן ברובן לא פיזיות בכלל. אם כי עבור חלקן צריך גוף פיזי... אני פשוט שונאת להיות תליה בדברים. והגוף הפיזי גורם לי לתלות. זה לא שאני לא נהנת משום דבר פיזי. אני למשל מאוד אוהבת חיבוקים וצמרמורות.

נרו2

New member
כבן אדם דתי מאמין אני מאמין ש...

שב"עולם הבא" אנחנו נפוצה על כל הדברים שלא נהננו מהם בעולם הזה. אבל זה עניין של אמונה ואולי את לא מאמינה בזה כמוני.

Berethor

New member
לא נשמע לי הגיוני

א' משום שהרבה מהדברים כאן לא היו שם, ב' משום שמה שהלך הלך, ג' אוליי זה בא לעודד סבל בעולם הזה(מפי המאמינים)?

נרו2

New member
לגבי א'...

אנו נזכה להנאה אחרת יותר טובה. הנאה רוחנית ולא גשמית.

למעלה