מה דעתכם?

Berethor

New member
אבל את יודעת

שמיניים נהנים גם מהתהליך ולא רק מסיומו, לכן ברור שמי שנהנה רק מהאורגזמה הוא לא כל כך מיני, בלשון המעטה. אם כי לא חסר נשים שלא חוות אפילו את זה שם, ופה יש יתרון ברור בנושא לנשים שכן יכולות. מצד שני אם הן מיניות יכול להיות גם שהן יהנו מהסקס אבל לא יגיעו לאורגזמה, זאת הסיבה בעצם שיש נשים שטוענות שהן אוהבות סקס אפילו אם הן לא הגיעו לסיפוק מיני בסופו. אם כי סביר להניח שלא מדובר בהנאה שלמה ככה. לגבי למה אנחנו בכלל כאן, אממ זה תשאלי את האל, ואני לא בטוח 'ששם' יותר טוב, לא יודע עולם שלא חשים ומרגישים בו כלום? איך בכלל נראה העולם הבא..

Berethor

New member
מלנכוליה לא בבית סיפרנו אה? ../images/Emo3.gif

בקרוב את זוכה בתואר האדם הכי אופטימי ובעל החשיבה הכי חיובית של הפורום
, גם מבין החברה האופטימיסטים כאן, עוד לא ראיתי דבר כזה, במיוחד שזה הגיע לנושאים מיניים
. אני צריך להודות שיש לא מעט אמת בתפיסה הפשוטה והחיובית שלך, למרות שאני לא טיפוס חיובי או אופטימי בדרך כלל. אני גם מבין על מה את מדברת, אכן הליכה לשרותים זה אחד 'התענוגות הגדולים', במיוחד תחושת השחרור והסיפוק, לפעמיים זה 'אופורי'
, אם מתעלמים מזה שזה לא הכי היגייני, אבל יש גם דרכים לשמור על הגיינה מסויימת גם שם, אז זה לא כזאת בעיה. לאכול תלוי מה אוכלים וכמה רעבים, אבל כן סך הכל זה הרגשה טובה, לישון שעייפים גם כן, ולקום עם אנרגיה חדשה. לגבי שוקולד לא כזה מתלהב מזה, אבל כן שוקולד זה טעים, למרות שלא בריא לאכול יותר מדיי ממנו, אין לו כל כך ערכים תזונתיים, מבחינת ניטו הנאה אבל הוא בסדר
. גם מבחינה מינית אני יכול להבין אותך, אבל לדעתי דומה יותר לשרותים שם מאשר לאוכל
. כן אם היית מינית לא היה לך בעיה למצוא גבר מיני(הרי אפילו בתור א-מינית את 'מוצאת' אותם). בעיקרון אני מבין את התפיסה שלך, אני מסכים שאם כבר עושים משהו עדיף גם לקבל הנאה כלשהי ממנו, מאשר לסבול ממנו, הבעיה שבחיים לא הכל פשוט כל כך. אבל בעיקרון, לא אכפת לי כמה סקס עושים מיניים, זה בכלל לא משנה, מה שכן משנה זה בכמה מהפעמיים האלה רק צד אחד הפיק הנאה וסיפוק ומתיי שניהם, ההודים הבינו את זה לפני יותר מאלף שנה(יש להם ספרים על זה), אבל בחברה שלנו לא ממש הבינו את זה אפילו היום, חושבים שהעיקר הגבר(ולא גם האישה). לגבי האינטרס, האינטרס של אנשים מיניים הוא ברור, ולא שיש לי בעיה עם זה שהם מיניים ושאלו הם התנאים שלהם לקשר זוגי, פשוט אם כבר הם מיניים אז שלפחות יהיו פחות איגואיסטים, ויחשבו גם על האם הצד האחר רוצה ונהנה. לא אוטומטית לצאת מהנחה שאם טוב לך, גם לאחר טוב, או כאלה שסתם לא אכפת להם.

Berethor

New member
מסכים איתך חלקית

מסכים לגבי כל החלק השלילי של המיניות והרומנטיקה, אבל לא מסכים עם הקטע של השנאה לגוף/צורכי הגוף. אני מבדיל בין גוף לנפש, אבל עדיין אין לי בעיה עם הגוף וצרכיו. אני רואה אותו בתור אורגניזם שצריך דברים מסויימים כדי לשרוד, לא תמיד מה שהוא רוצה גם אני רוצה, ובדרך כלל יש גם דרכים לספק את צורכי הגוף גם מבלי לפגוע ולהפגע, פה כל העניין של שליטה עצמית, דחיית סיפוקים ובחירה חופשית, וזה עבורי העיקר. כמובן שלא הכל אפשר לדחות או לדכא עד אין קץ, אבל גם אין צורך, כי זה גבר התעללות וזלזול מוחלט בגוף, ואני לא אוהב 'שרוחמניקים' קיצוניים הולכים בדרך הזאת. בכל מקרה אני מסכים שצריך להפריד בין רצונו של אדם ובחירותיו האישיות(ביחוד המוסריות), לבין רצונות פיזיים, שחלקם פשוט אינסטנקטיבים וטבועים בנו(וכמעט זהים בין אנשים רבים), אבל זה לא אומר שאי אפשר להגיע גם לארמוניה עם הגוף והנפש, ופשוט להבין מתיי זה רק משהו פיזי, מתיי באמת צריך אותו ומתיי זה רק "אשלייה של הרגשות/חושים", ומתיי הרצון הפיזי והנפשי הולכים ביחד ומתיי הם סותרים. הבחירות הכי טובות נובעות כאשר אדם שלם עם משהו גם פיזית וגם נפשית, כאשר משהו ממה שאתה עושה מפריע לך פיזית או נפשית, בדרך כלל מדובר במשהו בעייתי, לא חסר גם אנשים שכופים על הגוף שלהם דברים שהגוף שלהם לא רוצה/לא מספיק טוב לו איתם, וגם גם להפך פועלים רק לפני גחמות הגוף, שני המקרים זה לא בסדר לדעתי.

Berethor

New member
יש צדק בדברים שלך

למרות הפשטות שאת מציגה את זה. אם כי אל תשכחי שמיניות ורומנטיקה זה דברים שתלויים גם באדם אחר, ופה בדיוק החלק הבעייתי של זה. כמובן שמשום שאת במלא בקשרים מיניים(רק שאת לא בדיוק נהנת מהם) וכו, מיניות הייתה יכולה להועיל לך יותר מאשר להזיק. לדעתי כל עוד יש לך בן זוג שרוצה מה שאת רוצה, ושניכם 'חרמנים' ושניכם רוצים ושניכם נהנים, אין בזה שום דבר רע, הרע הוא כאשר זה חד צדדי, או כאשר אין לך את זה, אבל את מחפשת אחרי זה נואשות, כי את מרגישה שאת 'לא יכולה' בלי זה. הייתי אומר שהיתרון של מיניות ורומנטיקה, זה כאשר את בקשר מיני או/ו רומנטי, החיסרון זה כאשר את לא מוצאת כזה(ולא מוצאת קשר שטוב גם מבחינות אחרות), עם הא-מיניות והא-רומנטיקה זה הפוך, היתרון זה כאשר אתה 'לבד', והחיסרון זה כאשר אתה בקשרים האלה(שבאים בהרבה מהמקרים ביחד) ולמעשה סובל מהם/לא נהנה מהם/אדיש עליהם. לגבי זה שאת מפסידה את אחת ההנות בחיים, מה שמשום מה נראה כדבר שהכי מדאיג אותך פה(ולא העובדה שאת בקשרים שרע לך בהם). אובכן זה נכון את 'מפסידה' אחת ההנות בחיים, אבל א' יש עוד הנאות בחיים, ב' אנשים מיניים נוטים לנפח את זה, יעני במציאות זה פחות וואו אפילו עבור מיני, אבל זה גם לא אמור להיות וואו לדעתי העיקר אם שנהם נהנים אפילו באופן מתון, ג' את נולדת א-מינית, נולדת עם רמת מיניות נורא נמוכה עד לא קיימת, ומה שאת רוצה למעשה אף פעם לא היה שלך, זה 'הדשא של השכן'.

Berethor

New member
ופואנטה לגבי ג'

זה העובדה שאת לא יכולה להפסיד משהו שמעולם לא היה שלך. ההפסד שלך הוא המקומות אחרים, כגון לעשות את זה למרות שאת שאת עצמך לא באמת רוצה בזה. זה צד צדדי ויוצר מצד של ניצול מיני(חד צדדי), וזה רק עוד דוגמא לאיך שלמיניות יש גם צד אפל.

Berethor

New member
אממ

לדעתי זה לא החלק המרכזי שאת 'מפסידה', החלק המרכזי שאת מפסידה זה שאת גם עושה את זה וגם לא נהנת מזה ולא מסופקת מזה, אז כן אני מניח שמצבך הנוכחי היה יותר קל לך אילו היית מינית, לפחות זה לא היה חד צדדי ככה, ולא היית מרגישה מנוצלת.

אבל אמרתי את זה יותר מפעם. לא התיחסתי אליך

אישית (למרות שזכור לי שגם את זה עשיתי מתישהו...) אבל ציינתי יותר מפעם שהייתי מעדיפה להיות א-רומנטית. גם אם לא מוחלטת, אז לפחות קרוב לזה.

Berethor

New member
ממליץ על אפורה רומנטית ../images/Emo8.gif

זה כמו להנות משני העולמות, אפשר גם להנות מדברים רומנטיים, ואפשר לחיות גם בלי רומנטיקה כל החיים(אם רוצים או שככה יוצא).

ברומבית

New member
../images/Emo45.gif

אפילו לא הייתי קוראת לזה אפור אפשר לאהוב מאוד ולא להזדקק

../images/Emo45.gif למרות שתחושת הרומנטיקה ניזונה מההזדקקות

כך שכמו שאין משיכה מינית ההנאה ממיניות עם מישהו היא נמוכה יותר, כך זה גם ברומנטיקה. זה כמו לאכול ארוחה כשאתה ממש רעב לעומת ארוחה כשאתה לא כ"כ רעב או ארוחה כשאתה ממש ~לא~ רעב. (אנלוגיה ל-מיני/רומנטי, א-פור בשני התחומים, א- בשני התחומים)

Berethor

New member
גם לא-רומנטיות יש מחיר ../images/Emo3.gif

תאר לך אם יום בהיר אחד לא הייתה יכול להנות משום דבר רומנטי, לא הייתה חדש שום דבר רומנטי והייתה אדיש לדברים רומנטיים וכו. אבל אני מניח שלהיות א-מיני רומנטי זה יותר קשה, למה רוב האופציות הזוגיות כוללות מיניות פלוס רומנטיקה בחבילה אחת, אז א-מיניים 'נאלצים' לסבול..

Berethor

New member
רק הערה אחת

בדיוק כמו שהתברר לך שאורגזמה נשית היא לא פיקציה, כך גם אורגזמה באמצעות מין רגיל זה לא פיקציה. יש אחוזים לא מעטים בקרב הנשים שחוו את זה, יש אפילו נשים א-מיניות שחוו את זה זה כן. אם תחשבי על זה מבחינת הטבע, תביני שזה גם לא הגיוני שנשים יוכלו לקבל סיפוק מיני רק מדברים שהם לא יחסי מין מלאים. הרי המשיכה המינית וההנאה ממין הם קודם כל כדי לדרבן אנשים למין רגיל, אוננות ודברים מיניים שהם לא מין, זה דברים שאנשים המציאו בעצמם(ולא שזה דבר רע), אצל אחוז לא קטן מהחיות למשל אין תאפשריות האלה אפילו. השאלה אם יש אחוז ניכר מנשים שלא חוות סיפוק מיני ביחסי מין היא משהו ביולוגי, משהו פיסיכולוגי(בגלל שיש שמאמינות שזה רק בשביל הגבר ואסור להן להנות וכו, מה שנקרא אישה לא משוחררת), או משום שהגבר שלהן 'גרוע במיטה' או/ו לא משקיע(חושב שמספיק שהוא יהנה אז בטח גם האישה תהנה). אני ממליץ להיפטר ממושגים חד צדדים כגון 'יזיין אותי'
, מצידי תחליפי את זה 'ביזדיין איתי'
, את יודעת גם שאישה לא חייבת להיות פסיבית לגמרי שם, ואוליי זאת יכולה להיות הדרך שלך לסתכל על הדברים אחרת, כי לי זה בהחלט עזר לסתכל על הדברים האחרת.

מקמיקא

New member
אני חושב

שהגדרת יפה מאוד מה זה א-פור
אני יכול מאוד להזדהות. במצבים מאוד ספציפיים, אנשים אחרים כן יכולים לגרום לי לרצות סקס. אבל זה רק במצבים מאוד ספציפיים, עם אנשים מאוד ספיציפיים, בתנאי מאוד מסויימים... אפשר להגיד שאולי אני פשוט מיני, ורק צריך את ה'טריגרים' הנכונים, אבל מבחינתי - אני לא רודף אחרי סקס, הוא לא כזה מעניין אותי רוב הזמן, לכן אני לא מיני. זה לא אומר שאני א-מיני לחלוטין - זה פשוט אומר שאני א-פור... ולדעתי הכנה גם את

למעלה