מה דעתכם??

טל קר

New member
על סמך מה היא אמורה להיות

בטוחה ב- 100%? הרי מדובר בפעם הראשונה. רק גבר שלא חווה את הפחד המלווה בתת מודע שיש לנשים מסביב לשעון מאונס, יכול להמליץ על ´תלכי מה כבר יכול לקרות´. לא רק שהעיתונים מלאים במה שיכול לקרות, אלא פי כמה וכמה ממה שמוזכר בעיתונים אז במרכזי נפגעי תקיפה מינית יודעים מה יכול לקרות, והמציאות כפולה פי כמה וכמה גם ממה שידוע למרכזי נפגעי תקיפה מינית. יותר עדיף - פגישות ראשונות רק במקומות בטוחים, עד שמכירים את הבן אדם. המקום הפגיע ביותר לDATE RAPE הוא בבית שלך או בבית שלו.

gilshl

New member
לא אמרתי שכל אחת שפעם אחת היא

צ´וטטה איתו היא כבר תרוץ אליו אלא לאחר כמה פעמים ושיחות טלפון כלומר לא בום טרח ויאלה. ואם זה כמו שאת אומרת אז בואי נשכיר לכל בחורה שומר ראש וחליפת מגן ונאמן אותה בנשק. די קצת תרדי מהפראנויה שלך הגזמת לא לפי סיגנון הכתיבה והדיבור של הבנאדם אפשר לדעת ואם הבחורה לא יודעת אז תסלחי לי היא לא תשרוד בעולם גם עם כל אמצעי המניעה (מפני אונס/רצח וכול´) הקיימים כי כל אמצעי המניעה מתחיל קודם כל בדבר אחד פשוט שכל ואם אין אז בחיים זה לא יעזור

../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifעצוב!!

"לפי סגנון הכתיבה והדיבור של הבנאדם אפשר לדעת" באמת????!!!!! איזה סגנון כתיבה יש לאנס????!!! אולי תגלה לנו?? זה פשוט מזעזע שאתה באמת מתכוון ברצינות לשטויות שאתה כותב ( ותסלחו לי באמת השתדלתי לא להיות יותר אגרסיבית) איפה הבאת את זה?? כמה אנסים הכרת שאתה מזהה כל כך בקלות את סגנון הדיבור שלהם? ואולי בכלל הנאנסת אשמה כי היא לא קלט את השלט המבהב מעל הראש שלו בנורות אדומות "אנס" טל קר איפה את כשצריך אותך?

טל קר

New member
פראנויה זה כשפוחדים ממשהו שלא

קיים במציאות. לנוכח מציאות חיינו אי אפשר לאחוז בפראנויה מאונס על פי הגדרה. אולי זה ישמע לך מוזר, אבל אנסים מסוגלים לשוחח בטלפון, והם לא בהכרח ´עובדים זרים שמתחבאים בין השיחים, עם קרנים ומבטא זר´ אלא גם ישראלים, שנולדו כאן, מדברים עברית, יודעים לסיים משפט, יכולים לבוא ממשפחות עשירות, ואין להם שום כיתוב על המצח שמזהיר. גם עם הרבה שכל, בחורה יכולה להאנס. (מה הקשר לשכל? אתה חושב שהאנס שואל אותה חידות הגיון, ורק אם היא לא עונה או לא מצליחה לסיים תשבץ היא נאנסת? ) זה אכן כמו שאני אומרת, אבל מה דעתך שהפתרון יהיה קצת יותר משולב? לא רק אקדח לכל אישה, אלא גם עונשים יותר חמורים לאנסים, וחינוך יותר טוב לגברים?

gilshl

New member
טוב כבר הכנתי את עצמי למתקפה כזו

שמעתן שאמרתי שהם עובדים זרים רק שאני יודע להבחין בהם במדוייק (כי כן תאמינו לי כבר ממזמן הייתי מתנדב לעזור לכן ובכלל למשטרת ישראל). מבחינת משטרת ישראל אתן יודעות שיש לה בעיה היא עסוקה יותר בתפקידי צבא מאשר בתפקיד שלה כלומר במקום שהצבא יתעסק עם פיגועים המשטרה מתעסקת איתם ואין מספיק כ"א כדי לטפל באותם פושעים ואני לא מדבר רק על אנסים לדוגמא בתאונת דרכים שהייתי מעורב לפני חודשיים המשטרה הגיעה למקום רק אחרי חצי שעה כאשר אני כבר בביה"ח והרכב עדיין באמצע הכביש כלומר שני כלי הרכב. אז לא רק אנחנו נפגעים מפעולות טרור אנחנו גם נפגעים/ות ממי שצריך לשמור עלינו מפנהם ולא רק מהמחבלים אלא גם מפושעים מקירבנו. הכוונה שלי בשמוש בשכל זה כן תשבץ הגיון לדוגמא: התכתבנו עכשיו בפורום אחרי שתי הודעות את כבר תרוצי לדירתי נו באמת או כל בחור שתנהלי איתו חצי שיחה בפלאפון. חוץ מזה קראתן מה קארין כתבה ולזה בדיוק התכוונתי זה שהיא לא ידעה מה עושה להיפך אז תעזבו את זה כבר ובעניין עונשים לאנסים? על מה את מדברת עונשים לפושעים בכלל על זה את צריכה לשאול הן בדיחה לא נורמלית.

טל ../images/Emo45.gif

ועוד יותר מכך,בהרבה מקרים דוקא האנסים וסוטים למינהם ,הם אנשים בעלי קסם אישי שכשמתגלה העניין כל סביבתם פוערת פה ולא מאמינה...

gilshl

New member
ואני חשבתי שאוכל להגן על המין זכרי

מפניכן סליחה שאני קיים ועוד מנסה להראות שיש עוד גברים נורמליים אז תמשיכו לחשוב שאנחנו אנסים וסוטים ולהתראות לכן

גיל, אל תקח ללב

ברור שיש גברים נחמדים שם בחוץ, אף אחד לא טען שכולם חארות אבל יש גם אנסים ואנשים מסוכנים שאין שום דרך לזהות מבעוד מועד ולכן אנחנו מציעות לנהוג במשנה זהירות עם כולם. הפעם המדוברת חזרה הביתה בשלום. ונהנת גם. זה היה יכול גם להגמר אחרת. היא לקחה סיכון. שלא היתה חייבת לקחת. יכלה להפגש איתו במקום "בטוח יותר". אבל היא חושבת שהמזל תמיד ישחק לצידה ומה שמפחיד זה שהמזל שלה עלול להגמר יום אחד... ואז מה? הצלקת תלך איתה לכל מקום שתלך. מדוברת, אני אולי נשמעת לך זקנה וכבדה, אבל ראיתי את זה קורה... לצערי. קחי אחריות על החיים שלך. שימרי על עצמך. אל תקחי סיכונים שלא חייבים לקחת. אפשר להנות מהחיים ולהכיר אנשים גם בלי לחיות על הקצה.

0g30

New member
קרה לי עם בחורה מהפורום

אין לך מושג עד כמה קלעת בול , לאופי הצווחניות בפורום. בדיוק אותן נשים שעלייהן כתבת , כך הן נוהגות ומפסידות בכל פעם מחדש.

אנשים, נא לא לקחת את כל מה שאני

כותבת כל כך ברצינות, אני לא מריצה זיהוי על אף אחד. תרגעו.

voguemaster

New member
הממ שכחת את חרב האור שלך

ליאה

a blue moon

New member
לפי דעתי

את צודקת במאה אחוז זה נישמע קצת דבילי ללכת למישהו לבד באמצע הלילה ושעוד את לא מכירה את צודקת וטוב שיש לה חברה כזאת שדואגת לה כמוך

0g30

New member
צאי מי זה

קראתי את המקרה המדובר יכול להיות שאת וחברותייך מכורות לעניין האינטרנט עד כדי שיבוש הדעת ? יכול להיות שאתן מכורות להתרגשות ולחוסר הידיעה שיש בהיכרות עם אנשים זרים לחלוטין ? יכול להיות שזו נהיתה המטרה ולאו דווקא ההיכרות עצמה ? לי נראה שזו תופעה הולכת ומתרחבת של נערות אינטרנט שונות ומשונות , שמצאו ריגוש בכדי למלא את חייהן הריקנים מתוכן. אני לא חובב אינטרנט מיסודי , אך בשיטוטי לאחרונה נתקלתי בתופעה הזו מספר פעמים , ואם להגיד את האמת זה קצת מגוחך ופתטי . וכן יקירתי את מאוד פרנואידית .

ילדים הגננת הגיעה

למה אתם רבים? לכל אחד דעה משלו וזו זכותו המלאה אך מכאן ועד התבטאויות שהיו כאן ,צר לי אבל באמת מרגישה גננת.

0g30

New member
עד לאן יגיע הטמטום

קשה לי להאמין למה שאני קורא פה . אתן נראות לי כמו חבורה של בנות צווחניות והיסטריות , ונראה כאילו את זו העומדת בראשן. במקום לשבת בפורום כל היום , להיכנס לאנשים אחרים לחיים , אולי תנסי לטפל בחייך את , תמצאי לך תעסוקה מעבר לשיטוט חסר המשמעות ברחבי האינטרנט. קראתי מספר הודעות שכתבת , חמודה תפני לטיפול !!!!!!!!!!!!!!

למעלה