מה דעתכם??

principeza

New member
מה דעתכם??

המקרה שלי הולך ככה , חברה שלי הכירה בחור דרך אחד הפורומים של תפוז. הבחור היה נשמע קצת דכאוני ומוזר.היא התחילה לדבר איתו דרך המסנג´ר ואח"כ עברו לטלפון.לי אישית יצא לשוחח איתו דרך המסנג´ר ולא אהבתי אתה טיפוס. אתמול הם קבעו להיפגש והוא בטענה שאין לו רכב הזמין אותה אליו הביתה .. והיא נסעה אליו בשעה 1.30 לפנות בוקר. אני הייתי קצת בהיסטריה.הרי היא לא מכירה את הבחור והיום אי אפשר לסמוך על אף אחד... הוא גר לבד.. היא נמצאת אצלו בבית לבד.אם יקרה משהו לא יהיה לה לאן לברוח. ואח"כ לי קוראים פרנואידית.מבינים?? מכיוון שאני דואגת . מה דעתכם ? נראה לכם הגיוני לנסוע לבית של מישהו זר בשעה כזו??

principeza

(כל פעם שאני רואה אותך נזכרת ב"חיים יפים"
- היתה מתאימה לי כזאת אהבה ). אני מאוד מבינה את ההיסטריה שלך,גם אני הייתי דואגת לחברה אם היתה עושה מהלך כזה, אבל עלייך לזכור שאלו הם חייה וזו הבחירה שלה! זה שאת לא אהבת את הטיפוס,לא אומר שהיא לא תאהב, ויתכן בהחלט שהפגישה בינהם תהיה מוצלחת ו"תמימה". יתכן גם שחברתך תיכווה.

../images/Emo93.gif

כתבת את ההודעה הזו בבוקר, בואי רק תגידי לי שהרמת אליה טלפון לוודא שהכל בסדר כדי שאני ארגע... [אני? היסטרית? מה פתאום?]

אופקקקק

New member
וואי וואי וואי (לא נורא בכלל)

אני לא הולכת לבית של אף גבר שאני בתחילת קשר איתו הבייתה באחת וחצי בלילה!!! אבל, ההחלטה כולה שלה, ילדה גדולה מין הסתם. ואת? חברה טובה..מקווה שהרמת טלפון לבדוק עיניינים.. אני מקווה בשבילה שיש לה אינטואיציה מעולה לגבי אנשים

אני דווקא

הייתי הולכת. לא הרעיון הכי טוב בעולם הא? אבל אני תמיד אומרת LIVE HARD DIE YOUNG אבל זו רק אני.

father2B

New member
חשיבה הגיונית

על פניו מעשיה של חברתך מטומטמים אלא אם כן היא חשבה על כל האופציות והחליטה לקחת על עצמה סיכון מחושב. אם אני מבין נכון הפחד העיקרי הוא מפני מין כפוי או אפילו אונס. אם נחשוב רגע בהגיון ישנם שלוש אופציות: האחת, הבחור הוא אנס פסיכופט מחושב עם שיטה אשר מפתה בחורות להנאתו באינטרנט, נפגש איתן ואז מבצע בהן את זממו. אם הוא אכן כזה הוא בחיים לא יתן את כתובתו, מספר הטלפון שלו או כל אמצעי זיהוי אחר. השניה, הבחור הוא אנס פסיכופט חסר מעצורים וחסר שליטה. אם הוא אכן כזה הוא לא יחפש את קורבנותיו באינטרנט אלא ימצא אותן בכל מקום: בדרך הביתה מבילוי, בים, בדרך למכולת וכו´...כך שההליכה לביתו אינה רלוונטית. השלישית, הבחור הוא בחור נחמד מהישוב. אם אכן כזה הוא אז היא הגיע אליו אולי שתו כוס קפה אולי אפילו יין, אולי הייתה מוסיקה רומנטית נעימה, אולי הם שקעו בשיחה מעניינת ומרתקת עד השעות הקטנות, אולי הוא הציע לה מפאת השעה להישאר לישון, הציע לה את מיטתו והציע שהוא ישן על הספה, אולי היא הסכימה ואולי הסכימה בתנאי שלא ישן על הספה, אולי הם התנו אהבים זוהרים ואולי אפילו כל השכנים התעוררו בשל מופע הזיקוקין שיצא מביתו, אולי היא מצאה את אהבת חייה כי לקחה את אותו סיכון מחושב ואולי לא....

תמימות?

לפי החשיבה ההגיונית שלך אין כל סכנה בללכת לבית של אדם זר באמצע הלילה, שכן אם היו לו כוונות זדון לא היה משאיר עקבותיו בשטח. חולקת! הלוואי ויכולתי להציג כאן אין ספור כתבות מצמררות מהעיתונות המקומית והזרה על מיקרים של date-rape וכדומה, לצערי אין באפשרותי. זה לאו דווקא אומר שהבחורה הספציפית הזו בסכנה או שכל מי שהולכת בלילה לביתו של גבר זר שהכירה באינטרנט תאנס או תפגע, אבל בהחלט יש בזה סיכון.

principeza

New member
נו בטח

לא ישנתי בלילה בגללה... ועוד הוא טוען שאני פרנואידית.. יש סיכון גדול מאוד לאונס רצח או חטיפה.. מפחיד!!! לכו תדעו איזה אנשים יש באינטרנט

principeza

New member
חחחח

את היית הולכת לפגוש מישהו ב- 1.30 בלילה???? ועוד מישהו שאת לא מכירה?

לא נראה לי

ואם כן אז רק אחרי שהרצתי זיהוי על מספר הטלפון, הכתובת ולוחית הרישוי שלו, אחרי קורס מתקדם בהגנה עצמית, ועם ספריי מעוור בתיק והודעה לחבר טוב איפה בדיוק אני נמצאת...

יאללה תרגיעו כולם וקלייר היפה

אני בדיוק בגישה שלך. יאללה בנות, צאו תעשו חיים, תפגשו בחורים, תצברו נסיון, בסוף מרוב הפחד שלכן תפספסו הזדמנויות טובות ואולי גם את הגבר של חייכן. אז מספיק להשתפן, סך הכל אנחנו בישראל. יש כאן עדיין אנשים טובים ויש המון המון המון בחורים שרוצים סה"כ למצוא את אהבת חייהם ולהעניק לה אהבה ויותר. אז תפסיקו לפחד מהצל של עצמכן ותצאו לבלות.

principeza

New member
וזוהי הבחורה המדוברת...

אני בטוחה שקלייר לא היתה פוגשת מישהו שהיא לא מכירה והולכת אליו הביתה..או שכן? קלייר ????תקני אותי אם אני טועה ענבלוש-מה דעתך?

הבעתי כבר דעתי

ולבחורה המדוברת- למרות שזו מדינה קטנטונת גם אצלנו יש חארות והם מסתובבים להם חופשי בלי סימני זיהוי, אין להם קרניים או זנב, כל מה שאני אומרת זה- תהיי מודעת לסיכון שבדבר, תלמדי להגן על עצמך לכל צרה שלא תבוא, ושיהיה לך בכיף. אני את גבר חלומותיי אפגוש במקום בטוח יותר או לא אפגוש לעולם, ברשותך...

אז זהו שכן ../images/Emo98.gif זה מה שאמרתי לא?

מה לעשות אולי אני לוקחת סיכון, אבל זכותי. קלייר

gilshl

New member
נו באמת אתן כבר עוברות כל גבול

לא נראה שהבחורה כלכך מטומטמת (בחברות פרינסה אני יודע שהיא חברה שלך אבל בכל זאת) עד כדי כך שתלך לבית של בחור כאשר היא לא בטוחה וסגורה על זה 100% שחררו ממנה את הרצועה הלכה נהנתה ובטוח תספר לפרינסה תספר לנו שהכל בסדר ובסוף המצב יהיה שכולכן תקנאו בה כי היא נהנתה והלכה עם פאסון ונהנתה לעומתכן שבמצבה כמו שתיארתן הייתן יורות ואח"כ שואלות הכוונה מרוב שהייתן נזהרות הבחור היה מתעייף ממכן ומנתק כל קשר איתכן והייתן מפסידות אז מה עדיף. לסיכום קחו קצת מהתמימות שלי (כי לי יש מספיק לחצי מדינה) ותאמינו קצת באנשים קצת לא הרבה יש גם אנשים נחמדים בעולם

למעלה