מה דעתכם ?

MsUnderstood

New member
למה מגוחך?

לא שיש לי מושג על תארים מתקדמים ואיך זה הולך, אבל צריך לעשות משו נגד בריחת המוחות וזה..

לדעתי מטרה טובה

אבל התוכנית עצמה ואן בכלל תבוצע אני לא בטוחה. להיות אקדמאי שיראל זה בכלל לא קל וזה לא מבטיח לך יותר ביטחון כלכלי מאשר למלצר

bwp

Member
הדרך לגהנום רצופה כוונת טובות

ובקצרה, הבנתי שרוצים להחזיר 300,כש2000 חברי סגל בכיר בני 55! הלו????????? חוץ מזה נותנים דגש על מדעים מדויקים וכד' הבנתי בלי מדעי הרוח כמעט, שזו טעות עמוקה בפני עצמה.

deathcaster

New member
תשובות

לדנה: זה מגוחך בדיוק בגלל מה שכתבת: מבטיחים תוכנית חומש להחזרת מוחות לישראל שהם דוקטורנטים ומעלה מחד ויוצרים תוכנית מקוצרת ללימודי דוקטורט מאידך אבל: 1. בכך מגדילים את כמות האקדמאים בארץ מבלי לפתוח מעבדות מחקר נוספות כאשר ממילא 2 שליש מהתקצוב עבורם מסתמך על תרומות עתידיות ורק שליש במימון ממשלתי (שמעתי את הפרטים היום ברדיו). 2. אין תוכנית מקבילה לייצור מקומות עבודה מתאימים לאותם מוחות שלא ישתלבו באקדמיה... למה ש"מוח" כזה בחו"ל או "מוח פוטנציאלי" ישראלי כזה יעזבו או יוותרו על משרה טובה בחו"ל שאין להם שום דבר מתוכנן בארץ ? כדי לחזור ולעבוד במלצרות? ל-bwp: אני מסכים שהדיסציפלינות ההומניות תמיד נזנחות להם בצד ביחס לריאליות..... אבל מה לעשות... הכסף כאן מדבר... וכסף לא יבוא מלימודי שירה של ימי הביניים, הוא יבוא מפיתוח תרופות.... אין ספק שהלימודים ההומאניים לדעתי (ולדעתך) חשובים.... אבל לדעת מקבלי ההחלטות... הם לא חשובים מספיק

zebrafish

New member
אכן בולשיט

בדר"כ מי שמעוניין במסלול ישיר לדקוטורט- יתאמץ קצת וישיג אותו. זה לא משהו שאין היום.

מֵירַב

New member
בלה בלה משהו...

מגוחך להחריד. מצאו עוד מה אפשר להעתיק מ"מדינת האם", ארה"ב.

TheBigBrother

New member
אני קורא פה את כל ההודעות

ותוהה מה יקרה קודם : אסיים את התואר שלי או את לא תסכימי עם דת'קאסטר

MsUnderstood

New member
אבל למה להכניס טריגר לשירשור שמתנהל בסדר../images/Emo35.gif

כאילו באמת
אם היא מסכימה איתו תמיד,מה הבעיה
אם הוא הגואל רצון שלה מה אכפת לך

TheBigBrother

New member
אבל שאלתי את מירב../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif....

הסיבה היא כי אני פרסונה אמורלה

מֵירַב

New member
אני כמעט ולא מסכימה איתו על הכל,

אבל לא כותבת פה את זה. סתם כי לא בא לי על הוויכוחים. חוצמזה, זה ממש מטריד אותך, אה?

למעלה