מה דעתכם?

tzila231

New member
מה דעתכם?

לדעתכם , העובדה שאני בת 15(ולא מבוגרת יותר) יכולה להשפיע על הדוגמנות ? גיבו לי^^

F3raRi

New member
זה לא קשור הגיל, זה המראה שלך

והיכולת שלך להצטלם מול המצלמה . לכן, בלי תמונה - לא נוכל לקבוע. שבוע טוב

tzila231

New member
יש לי תמונות..

אתה יכול להתבונן בתמונות שלי בדף שלי או במשתמש השני שלי שיש בו יותר תמונות tzila 9 וקבוע..

עמי1986

New member
ברור!

מהרבה מאוד בחינות... אם זה הלימודים..אם זה הזמינות...אם זה איפה שאת גרה.... אם זה ההורים שדואגים הרבה יותר בגיל הזה... אם זאת התמימות גם... הגיל הוא גורם מאוד משפיע בעולם הדוגמנות.....לכאן ולכאן... הרבה סיבות...

tzila231

New member
עם כל זה אין לי בעיה...

נממ..ההורים מסכימים (הם אלה שדחפו אותי לזה כי הם חושבים שאני מתאימה) אני גרה באמצע בת"א..קל להגיע מלפה לכל מקום-זה לא בעייתי זמינות?אין לי בעיה כ"כ עם זה...זה לא ממש מתנגש לי עם דברים וגם אם יהיה מצב שזה יתנגש לי תמיד אפשר לפנות זמן ..זה גם לא בעייתי כ"כ אז...זה עדיין משפיע לדעתך?

dostein

New member
אם את מתאימה לדוגמנות

דוקא לגיל צעיר יש יתרון נשמח אם תעלי תמונות פה בפורום , ותוכלי לקבל חוות דעת דורון

15 זה גיל מצויין להתחיל לדגמן

ממש לא מוקדם. במיוחד לא בישראל. נשמח אם תעלי תמונות שלך ותרשמי מה הגובה המדויק

ofel3

New member
מה אני אגיד לך? את בחורה נחמדה.

לגבי דוגמנות לא יודע, כי דוגמנות זה מקצוע גג לחמש עשרה שנים, יש המון בנות נחמדות שנראות טוב ורק ממש מעטות מצליחות, לא יודע מה כאן משחק תפקיד יותר, הנתונים של היופי, או יותר מזל, אבל ממש לא כל אחת שמתאימה ושרוצה מצליחה. את בת חמש עשרה, גיל מצוין להתחלה, אבל שוב זה מקצוע רק לזמן קצר וגם לרוב לא הכי רווחי, לדעתי הלימודים בבית הספר יכולים לתת לבן אדם יותר מאשר התחום הזה ולאורך זמן, לכן את בהחלט יכולה לדגמן כל עוד זה לא יפריע ללימודים. בקיצור אם תצליחי- מצוין, אם לא, לא לבכות ולא להתיאש- הכל רק מתחיל, כל מה שנעשה, הכל לטובה, דוגמנות לרוב זה רק חלק מן החיים, לרוב לא מספיק להיות דוגמנית כדי להתפרנס בכבוד, לעתים דוגמנות שיש לה משהו מן המשחק אכן הולכת יחד איתו, השכלה טובה וידע רב, רוחניות ועדינות לעתים עוזרות לדוגמניות להתברג בצמרת של התרבות, זה כבר אכן משהו, אבל ממש לא כל אחד ואחת מצליח בכך. טוב שיהיה לך בהצלחה, אבל אל תבני על כך שכולם יתפעלו ממך, יכול להיות שזה אכן מה שיהיה ויכול להיות שכלל לא.

עמי1986

New member
:)

מה שאפאחד לא רוצה להגיד לך זה שאת ממש ממש חמודה... אבל לדוגמנות יש את הקריטריונים שלה.... יש לך אולי גובה נחמד למרות שלא יזיקו עוד 3 4 סנטימטרים... אבל לעניין הדוגמנות אני לא חושב שיש לך סיכוי להצליח... וזאת דעתי האישית... המון בחורים יסתכלו עלייך ויחשבו שאת ממש יפה... אבל סוכנויות של דוגמניות...אני לא בטוח שיתרשמו....

יפותו

New member
אני מסכימה עם עמי...../images/Emo9.gif

את בהחלט בחורה נאה מאד ויש לך אחלה גוף-אבל אני לא חושבת שיקבלו אותך לדוגמנות...

tzila231

New member
.....

תמיד אפשר לנסות...מי יודע? מה שיהיה- יהיה... נגיע לגשר ...נעבור אותו:)

עמי1986

New member
מזתומרת תמיד אפשר לנסות?

בכל מקרה עדיף שתנסי... לכי תדעי....

למעלה